wu 07.07.2018 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2018 Malka w sumie wsio jedno w jakim języku ale zacznij nadawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.07.2018 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2018 Tak jest, język nieważny, byle obrazki były, Malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.07.2018 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2018 język obrazkowy najlepszy bo uniwersalny:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 09.07.2018 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 no.... i dla wszystkich zrozumiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.08.2018 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2018 Witam po długi czasie Czy ktoś podpowie mi jak sie tutaj na FM wstawia zdjęcia?? Po tak długim czasie zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.08.2018 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2018 Witam po długi czasie Czy ktoś podpowie mi jak sie tutaj na FM wstawia zdjęcia?? Po tak długim czasie zapomniałam już nie wstawiamy..... bo RODO .... ... a tak naprawdę to jest kilka sposobów, ale najprościej kliknąć w 13-tą ikonkę od lewej na pasku powyżej wpisywanego tekstu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.08.2018 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 już nie wstawiamy..... bo RODO .... ... a tak naprawdę to jest kilka sposobów, ale najprościej kliknąć w 13-tą ikonkę od lewej na pasku powyżej wpisywanego tekstu ... DZiękuję Gwoździk Pozdrawiam z Grudziądza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TeDy1989 26.08.2018 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Cześć Malka. Przeczytałem wątek w całości z zapartym tchem. Ale Dziennik Budowy, bo z komentarzami to bym się mógł do końca roku nie wyrobić Swoją drogą jeszcze nie znalazłem wątka z tyloma stronami I gratuluje cierpliwości Ale nie lubię niedokonczonych historii, choć pewnie tu w komentarzach odpowiedź już padła (tylko na której stronie szukać): jak się skończyła batalia z pierwszą ekipą partaczy? Jednak sąd? I sprawa wygrana? I drugie moje pytanie: jak pod względem ekonomicznym oceniasz kupno starego domu i praktycznie całościowe jego przerobienie? Bardziej Ci się to opłaciło niż wybudowanie nowego od podstaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.09.2018 00:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 O jak niezmiernie miło Was tu wszystkich widzieć I starych i nowych. Jeeeeenny Kala, ja też nie wiem jak zdjęcia wstawiać Od kwadransa próbuję i nic Brat, coś Ci muszę powiedzieć - moje Młode zaczęło bębnić i wiesz, ze pałeczkami od Ciebie (profan, nie?) TeDy,zapewne gdzieś pisałam o partaczach od Pieszkalskiego (w dupie mam RODO niech mnie pozwie.) Sprawa się nie skończyła, bo się nie zaczęła, tchórz zwiał i nikt nie wie gdzie. Pisałam też (nie pytaj na której stronie ), że remont starego domu jest dla zdesperowanych bogaczy i o ile byłam zdesperowana, to bogata nigdy dlatego remont trwał prawie dekadę. Przyjaciołom odradzam taki krok, wrogom życzę remontu domu A tak zupełnie serio, podliczyliśmy kiedyś ze ślubnym (tak pi razy drzwi) koszty jakie ponieśliśmy remontując. Myślę,że lekko za tę kwotę wybudowalibyśmy dwa takie domy od podstaw w wysokim standardzie wykończenia (nie, nie najwyższa, ale wysoka półka. I uwierz, są wątki które mają czterocyfrowe ilości stron A tak w ogóle, to witaj sąsiedzie zza Brynicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2018 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 ale takich zapierających dech w pierwsiach jak Twój to mało jest:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TeDy1989 13.09.2018 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 No tak też mi się wydawało, że ekonomicznie to się nie może opłacać. Mimo wszystko gratuluję samozaparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.01.2019 04:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 ale takich zapierających dech w pierwsiach jak Twój to mało jest:rotfl: Mnie dech zapiera do dziś No tak też mi się wydawało, że ekonomicznie to się nie może opłacać. Mimo wszystko gratuluję samozaparcia Piękny eufemizm Samozaparcie to synonim głupoty? Wpadłam tu by życzyć wszystkim odwiedzającym, czy to z wyboru czy z przypadku NAJLEPSZEGO NOWEGO ROKU. By spełniły się Wasze budowlane i niebudowlane życzenia, byście byli po prostu szczęśliwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.01.2019 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Tobie też najlepszego i zero remontów do końca życia, bo chyba masz dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.01.2019 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Zdjęcia wstawiaj przez „Zaawansowana edycja’ / „Zarządzaj Załącznikami” / .... Po jednej sztuce, ale wejdą... i oczywiście nie może ta sztuka ważyć więcej niż 2 MB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TeDy1989 09.01.2019 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Piękny eufemizm Samozaparcie to synonim głupoty? Jak mniemam, samozaparcie u osób budujących zawsze będzie synonimem jakiejśtam głupoty ;P Wzajemnie, wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2019 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 najlepszego Malcia i zdrowia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2019 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.10.2019 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2019 Nigdy nie chce tu wracać, by żegnać tych, którzy byli częścią mojego budowlanego życia. Tych, którzy w chwilach zwątpienia dodawali wiary, przy potknięciach pomagali wstać. Nie chcę. Ale dziś taki dzień. Barranku, żegnaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2019 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2019 życie zawsze jest paskudne:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 30.10.2019 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts