Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maluszek - jaki bidet :o :o

ja nie kcem bidetu, ja kcem pisuar :D (albo wiadro ocynk przybite do ściany :wink: )

Arnika - cholera, nie wiem, dzwonił Yanek i brakło komina :evil: znaczy pustaków wentylacyjnych, trzeba szukać,

ale najpierw to ja do US i sądu muszę jechać, zrobić nowe wpisy do hipoteki :evil:

przez moich cholernych (tfuuuu) fachmanów pana Pi. - powiększyliśmy kredyt i tarza od nowa całą papierologie załatwiać :evil: :evil:

no to komu w droge temu kopa.....

pa

Maluszek - jaki bidet :o :o

ja nie kcem bidetu, ja kcem pisuar :D (albo wiadro ocynk przybite do ściany :wink: )

No żesz cholerka :evil: chciałam napisać pisuar, ale w tym samym czasie przeglądałam bidety i tak jakoś się samo napisało :oops: :oops: :oops:

Z tym wiadrem ocynk to dobry pomysł. Namalujesz tam gdziesik w środku muchę czy inne świnstewko i będzie git :lol:

Dzien Doberek!!

Malka, proponuje zmiane nazwy dziennika, bo to juz jest wszystko tylko nie "niebudowa"

Z opisow widac, ze radosc Cie rozpiera!!

Pieknie juz tam u Ciebie jest!! :lol: :lol:

A u mnie powstal dylemat...widok od strony tylnej domu okazal sie interesujacy i jakies okno polacowe mnie kusi...ale nie bylo wczesniej przewidziane, wiec nie wiem...mam problem...

:roll:

Maja

.... widziałam postępy prac... super... bardzo się cieszę, że jednak ruszyło :)

mam nadzieję, że u nas tez ruszy :) co prawda dopiero po 11, bo to ostatni termin, ale zaczynamy roboty, bo na nich juz i tak zbyt dużo czasu zmarnowaliśmy :x

tyż nam ciut kasy ucieknie, ale trudno, odzyskamy ją jakoś potem - mam nadzieje.... :roll:

Nitu, ciut ciutem nam uciekło w pizdu kasy :evil:

Majeczka - ja będę miała trzy "nieplanowane" okna , z czego jedno dość kłopotliwe.

Małgoś - miejsce odosobnienia powiadasz, chyba nie - nikt nie bedzie siurała po moim trawniku :evil:

Malusku muchi to nie świństewka (cyt. muchę czy inne świnstewko), muchi som fajne :D

Arnika, co to za tajemnicza pani od załatwiania wszystkiego ? :o :o też taką chcę :D

no i komina nie ma nikt - może Long mi na wtorek dowiezie :-?

... jak kiedyś Twój dziennik "stał" ... tak teraz "pnie się do góry" .....

... cieszę się, że się cieszysz Siostrzyczko

PS. jako bębniarz muszę Ci przypomnieć, żebyś w nowym domku miejsce na talerze zrobiła ...

... i od razu mówię, że ja to najlepiej metalowe lubię :wink: :D

... jak kiedyś Twój dziennik "stał" ... tak teraz "pnie się do góry" .....

... cieszę się, że się cieszysz Siostrzyczko

PS. jako bębniarz muszę Ci przypomnieć, żebyś w nowym domku miejsce na talerze zrobiła ...

... i od razu mówię, że ja to najlepiej metalowe lubię :wink: :D

Ja tam lubię jak stoi :oops: (moze nie koniecznie dziennik, ale nie wnikajmy dobra?)

Pewno,że się cieszę, choc dziś było "nieróżowo' :-?

Panowie skuwali klinkier z części komina, jakoś dziwnie płytki im się "pozapadały", ale bez słowa "że tak musi być,że to wina materiału,że potem się poprawi albo inne "albo" - do czego przywykłam przy panu Pi.) wleźli na rusztowanie i poprawiali - jutro robię "odbiór" :D

ja też lubie metalowe - a ten specjalnie dla Ciebiw na honorowym miejscu postawię

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/ub/te/hqdy/LvWusVY2a0aHUVKcJB.jpg

Arnika, co to za tajemnicza pani od załatwiania wszystkiego ? :o :o też taką chcę :D

no i komina nie ma nikt - może Long mi na wtorek dowiezie :-?

Szkoda, że nie ma nigdzie Twojego komina.

A o jaką tajemniczą panią Ci chodzi od wszystkiego?