Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A moja pani też załatwia całą papierologię i sądy i hipoteki, wpisy, banki i całą resztę.....

o tą panią chodzi :o :o

No to Ty jesteś nieźle pozytywni zakręcona.

Ale ja też biegam z papierami nie mało, sama majstrów wynajduję, rozmawiam z nimi, przyłącza wymyślam, za garażem latam i co tylko chcesz.....

Po hurtowniach,za maxami, styropianem, wełną, za drzewem, dachówkami,kotłem i instalacja CO, za bloczkami i betonem....... Ciekawe czego to nie będę musiała się nauczyć....

Jak mogę w czymś pomóc.....

A moja pani, to jest kobieta, która kupuje ode mnie mieszkanie..... , jest też zakręcona..... i o mały włos nie dostała by kredytu, bo wpisałyśmy datę zapłaty za 7 dni, a sama spółdzielnia wydaje papierki do tygodnia ( o księgę wieczystą), potem założyć hipotekę, skarbowy i oddać papierki do banku.... Albo ją paniusia w banku źle poinformowała, o ilości potrzebnych dni do załatwienia wypłaty, albo moja pani nie zrozumiała....., więc akt też wisiał na włosku.....

Niezły stresik......

:lol: :lol: :lol: :lol:

Wersja a

myslałam,że sobie jakiegoś pełnomocnika zmajstrowała , co Ci wszystko załatwia (juz zazdraszczałam :oops: )

Wersja B

myslałam, że wpis zrobił Twój mąż/partner (niepotrzebne skreślić) i słóa "moja pani" - uzywał mówiąc Tobie

ale ja niekumata jestem :oops:

Posiadam od prawie 19 lat ,,pana męża" jednego w jednej osobie. Nie masz czego zazdraszczać, ale stresik miałam niezły, bo ja jak idę coś załatwiać, to czasami robię z siebie blondynkę :lol: i każę sobie z wielką dociekliwością tłumaczyć co i jak, aż do znudzenia, po to aby nie było niedomówień, typu jak wczoraj u notariuszki, kiedy i za ile dni zapłata... Dobrze odpowiedziała moja pani ze za dwa trzy dni, ale oszczędnie zagospodarowała prawdą paniusia w banku, lub oszczędnie usłyszała moja pani... Nie wiem ...

Wiem, że jak sama nie pójdę i się nie dowiem, to nie wiem... i myślę, że nikomu do końca ufać nie mogę....

Z drugiej strony to ja sama za wszystkim biegam, na nic czasu , a mój mąż się niczym nie przejmuje, bo wie, że i tak wszystko ja załatwię. Ale już jestem bardzo zmęczona. A zabawa dopiero przede mną.

A co do tego zjazdu to nie doczytałam, jedziesz?

jaj chwilowo nie ma ja jestem

oscypka se gryluję i muszę go pilnować co by sie nie zjarał na węgiel, dlatego chwilowo nieobecna ciałem byłam.

Zlot - zrobię wsio by przyjechać, sa jednak rzeczy niezalezne ode mnie , które moga mnie przytrzymać.

Ale masz moje słowo, że jeśli tylko będzie to możliwe w stolycy będę :D

Gwoździk - Ty jestes prawda :D

A kogo osobiście znam ....

Małgoś, Agduś, Anjemen ( z mężem), Kachnę,Ducha i Stuka (chyba byłam jego kotem w poprzednim życiu) i Gwoździka (byliśmy w sąsiadujących ze soba zakonach, czasem razem odmawialiśmy brewiarz) :wink: