kachna28 08.05.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.05.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 wita się, wita, a załapała juz o co komon z drzwiami od łazienki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 A moja pani też załatwia całą papierologię i sądy i hipoteki, wpisy, banki i całą resztę..... o tą panią chodzi No to Ty jesteś nieźle pozytywni zakręcona. Ale ja też biegam z papierami nie mało, sama majstrów wynajduję, rozmawiam z nimi, przyłącza wymyślam, za garażem latam i co tylko chcesz..... Po hurtowniach,za maxami, styropianem, wełną, za drzewem, dachówkami,kotłem i instalacja CO, za bloczkami i betonem....... Ciekawe czego to nie będę musiała się nauczyć.... Jak mogę w czymś pomóc..... A moja pani, to jest kobieta, która kupuje ode mnie mieszkanie..... , jest też zakręcona..... i o mały włos nie dostała by kredytu, bo wpisałyśmy datę zapłaty za 7 dni, a sama spółdzielnia wydaje papierki do tygodnia ( o księgę wieczystą), potem założyć hipotekę, skarbowy i oddać papierki do banku.... Albo ją paniusia w banku źle poinformowała, o ilości potrzebnych dni do załatwienia wypłaty, albo moja pani nie zrozumiała....., więc akt też wisiał na włosku..... Niezły stresik...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.05.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Wersja a myslałam,że sobie jakiegoś pełnomocnika zmajstrowała , co Ci wszystko załatwia (juz zazdraszczałam ) Wersja B myslałam, że wpis zrobił Twój mąż/partner (niepotrzebne skreślić) i słóa "moja pani" - uzywał mówiąc Tobie ale ja niekumata jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Posiadam od prawie 19 lat ,,pana męża" jednego w jednej osobie. Nie masz czego zazdraszczać, ale stresik miałam niezły, bo ja jak idę coś załatwiać, to czasami robię z siebie blondynkę i każę sobie z wielką dociekliwością tłumaczyć co i jak, aż do znudzenia, po to aby nie było niedomówień, typu jak wczoraj u notariuszki, kiedy i za ile dni zapłata... Dobrze odpowiedziała moja pani ze za dwa trzy dni, ale oszczędnie zagospodarowała prawdą paniusia w banku, lub oszczędnie usłyszała moja pani... Nie wiem ... Wiem, że jak sama nie pójdę i się nie dowiem, to nie wiem... i myślę, że nikomu do końca ufać nie mogę.... Z drugiej strony to ja sama za wszystkim biegam, na nic czasu , a mój mąż się niczym nie przejmuje, bo wie, że i tak wszystko ja załatwię. Ale już jestem bardzo zmęczona. A zabawa dopiero przede mną. A co do tego zjazdu to nie doczytałam, jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.05.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 jedzie ... jedzie .. ... i przyjedzie ....tak tylko pisze, że nie może ... bo chce żeby ją prosili ... taki charakter .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 A dużo ludków tam będzie?Czy wszyscy się znają, czy tylko z klikania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 No i jak zwykle udaje, że jaj tu nie ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 No i jak zwykle udaje, że jaj tu nie ma..... jaj to nigdy tu nie brakuje... a jej tylko czasami nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ale jak trzeba coś odpisać, to nie klika.... Może tylko czyta i nie chce nam odkliknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.05.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 jaj chwilowo nie ma ja jestem oscypka se gryluję i muszę go pilnować co by sie nie zjarał na węgiel, dlatego chwilowo nieobecna ciałem byłam. Zlot - zrobię wsio by przyjechać, sa jednak rzeczy niezalezne ode mnie , które moga mnie przytrzymać. Ale masz moje słowo, że jeśli tylko będzie to możliwe w stolycy będę Gwoździk - Ty jestes prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.05.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Eeee tam ... nie przejmuj się tak za bardzo .... ... na pewno kiedyś kliknie ... jak nie myszką ... to klawiaturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.05.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 no i kliknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Gdzie kupowałaś oscypki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.05.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 A kogo osobiście znam .... Małgoś, Agduś, Anjemen ( z mężem), Kachnę,Ducha i Stuka (chyba byłam jego kotem w poprzednim życiu) i Gwoździka (byliśmy w sąsiadujących ze soba zakonach, czasem razem odmawialiśmy brewiarz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.05.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Gdzie kupowałaś oscypki? w Realu na pasażu jest stoiskio jakiej bacówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Już tęsknię z Podhalem, jestem tam średnio co dwa tygodnie, i w Bukowinie jest gaździno co sprzedaje super oscypki, te z innego miejsca i z pod Gubałówki już nie takie . Czasem się zajadamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.05.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 te są smaczne, choc pewnie podróby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.05.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 podróby to są u mnie ... poza karpiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Nie mów o karpiach mojemu mężowi i synkowi.......... ciiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts