Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nitu, ciut ciutem nam uciekło w pizdu kasy :evil:

Majeczka - ja będę miała trzy "nieplanowane" okna , z czego jedno dość kłopotliwe.

Hellllloooo!

Malka, a czy na te okna polaciowe to trzeba miec zezwolenie, czy tak sobie mozna je chlapac gdzie sie chce?

Dziure juz w glowie wydrapalam...okazalo sie ze pustka w srodku....

:roll:

Maja

Arnika, Kiedy składałaś wniosek ?

Anja - który to dokłanie wtorek ?

Majeczka - bie poznałam Cię :oops:

wg mojego kierbuda, okno połaciowe to "zmiana mała" , czyli wpisuje sie ją w projekt powykonawczy i już. Mam nadzieję ,ze gość się nie myli

Majeczka - bie poznałam Cię :oops:

wg mojego kierbuda, okno połaciowe to "zmiana mała" , czyli wpisuje sie ją w projekt powykonawczy i już. Mam nadzieję ,ze gość się nie myli

Bo ja jak kazda kobieta...zmienna jestem :lol: :lol:

A to dobre wiesci w sprawie tego okna :lol: Mam nadzieje, ze u nas tez tak bedzie mozna :wink:

Maja

Nie nie mialam zadnego w projekcie. Dach ma tylko 96m2. Okna od strony zachodniej mialy zajac sie cala sprawa widokowa, a tu sie okazalo, ze z drugiej strony domu tez jest widok. Tam na scianie jest w planie okno lazienkowe...ale to bedzie mialo szybe taka "niepatrzalke"..tam tez jest jedyny skon na ktorym takie okno moznaby bylo zrobic.

Zobacze co z tego wyjdzie w praniu :lol:

Wniosek złożyła mi architektka końcem kwietnia, ale jeszcze coś było nie tak i poprawiała, a dzisiaj musiałam po jakąś pieczątkę na zezwoleniu na wjazd przybić, bo i tak było prawomocne zezwolenie, bo z marca, ale pan nie miał pieczątki.

Więc pytam się sympatycznego pana czy może jak już jest wszystko i pan już sprawdził to czy mogę przyjść w czwartek :roll: :lol:

Sympatyczny pan powiedział mi, ze oni mają czas do 65 dni, czasem robią to w miesiąc.... , ale nie wie że ja mu nie dam spokoju :roll:

Natomiast moje papiery sympatyczny pan miał już na najwyższej półce, czego i sam był z lekka zdziwiony i mówi, że jak już jest na najwyższej półce mój wniosek to za jakiś czas będzie pozwolenie na budowę :lol:

Końcem kwietnia , hmmmm, mamy niespełna połowę maja :D nie jest źle. U mnie od poprawek w projekcie, PnB było cos około tygodnia później.

Ale mnie pozwolenie wydawałam pani nie pan - też była miła, choc pierwsze wrażenie :evil: :lol: