Arnika 10.05.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 To też wcale nie jest dużo. Zależy jakie i do czego? Je mam dużo z bdb stali podobno samurajskiej, mam ich 4 + nie wiem ile do owoców i jarzyn. I wcale bym się nie pogniewała kupić jeszcze kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.05.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 o przepraszam ja sie teraz przyznalam, ze chce roslinki i noze o dżizus no bo nie mam za duzo nozy Anja, ale podobno nozy sie nie daje w prezencie, zawsze trzeba za nie chociaz grosz zaplacic. Ja zaopatruje sie w noze w Chinatown - lepszych nie znajde nigdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.05.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 I znowu Make wsysło. Pewnie udaje dzisiaj komunistkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 jestem nie udaję - ja nawet na ta komunię nie jechałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.05.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 No tak sama nie pojechała tylko drugą połowę wysłała A cały dzień nawet nie zajrzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Kochana, jak wyszłam z domu bladym świtem, tak po 20 wróciłam....i padam na twarz...wymiękam, jestem wytargana jak szmaciana lalka dlatego grzcznie mówie Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2009 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dzień Dobry Pięknego i słonecznego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.05.2009 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dzięki , słoneczny jest....a czy bedzie piekny - zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Myślę że tak. Muszę jechać zobaczyć w starostwie jak tam moje PnB, i do majstra pogadać jak i gdzie wybudował domy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.05.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 u nas sie chmurzy Malka Ty pomysl o tym wtorku we Wro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.05.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Nitu, ciut ciutem nam uciekło w pizdu kasy Majeczka - ja będę miała trzy "nieplanowane" okna , z czego jedno dość kłopotliwe. Hellllloooo! Malka, a czy na te okna polaciowe to trzeba miec zezwolenie, czy tak sobie mozna je chlapac gdzie sie chce? Dziure juz w glowie wydrapalam...okazalo sie ze pustka w srodku.... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.05.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Arnika, Kiedy składałaś wniosek ? Anja - który to dokłanie wtorek ? Majeczka - bie poznałam Cię wg mojego kierbuda, okno połaciowe to "zmiana mała" , czyli wpisuje sie ją w projekt powykonawczy i już. Mam nadzieję ,ze gość się nie myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.05.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Majeczka - bie poznałam Cię wg mojego kierbuda, okno połaciowe to "zmiana mała" , czyli wpisuje sie ją w projekt powykonawczy i już. Mam nadzieję ,ze gość się nie myli Bo ja jak kazda kobieta...zmienna jestem A to dobre wiesci w sprawie tego okna Mam nadzieje, ze u nas tez tak bedzie mozna Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.05.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 a miałaś w ogóle jakieś połaciówki w projekcie ? bo ja i owszem, one zmieniły połozenie i trochę ich przybyło (może nikt się nir zorientuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.05.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Nie nie mialam zadnego w projekcie. Dach ma tylko 96m2. Okna od strony zachodniej mialy zajac sie cala sprawa widokowa, a tu sie okazalo, ze z drugiej strony domu tez jest widok. Tam na scianie jest w planie okno lazienkowe...ale to bedzie mialo szybe taka "niepatrzalke"..tam tez jest jedyny skon na ktorym takie okno moznaby bylo zrobic. Zobacze co z tego wyjdzie w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Malka - spakowana do Wrocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.05.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 że ke ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Wniosek złożyła mi architektka końcem kwietnia, ale jeszcze coś było nie tak i poprawiała, a dzisiaj musiałam po jakąś pieczątkę na zezwoleniu na wjazd przybić, bo i tak było prawomocne zezwolenie, bo z marca, ale pan nie miał pieczątki. Więc pytam się sympatycznego pana czy może jak już jest wszystko i pan już sprawdził to czy mogę przyjść w czwartek Sympatyczny pan powiedział mi, ze oni mają czas do 65 dni, czasem robią to w miesiąc.... , ale nie wie że ja mu nie dam spokoju Natomiast moje papiery sympatyczny pan miał już na najwyższej półce, czego i sam był z lekka zdziwiony i mówi, że jak już jest na najwyższej półce mój wniosek to za jakiś czas będzie pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.05.2009 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Końcem kwietnia , hmmmm, mamy niespełna połowę maja nie jest źle. U mnie od poprawek w projekcie, PnB było cos około tygodnia później. Ale mnie pozwolenie wydawałam pani nie pan - też była miła, choc pierwsze wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.05.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 że ke ?? nie ze kę, tylko czy do walizki ciuchow napchalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts