malgos2 12.05.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 To co pijemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.05.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Jak pijemy to ja sie zglaszam Dziewczyny, bede miala dziure w dachu i okno w niej. Kuzyn rozmawia z architektem...jest pozytywnie nastawiony do sprawy... Jutro bedzie odpowiedz. Kuzyn tweirdzi, ze obedzie sie bez zmian do pozwolenia...coooool!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 nerwa mnie wzięła i namieszałam z tymi numerkami kolor miał być ciemniejszy jest jaśniejszy no szlag mnie trafi zaraz...... Małgoś - byle co byle dużo % miało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.05.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Małgoś - byle co byle dużo % miało ruska benzyna lotnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2009 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Małgoś - byle co byle dużo % miało ruska benzyna lotnicza a masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.05.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 nie mam raz tylko (na wczasach ) miałem okazję spróbować ruskiego spirytusu przywiezionego zdaje się via Branievo (chyba za 7 czy 8 zeta/litr) ale straszne świństwo , nie polecam (obrzydliwe) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Małgoś - byle co byle dużo % miało ruska benzyna lotnicza a masz ? No to co bedzie z tym piciem, bo nie wiem, czy mam czekac czy... isc do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2009 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 nie mam raz tylko (na wczasach ) miałem okazję spróbować ruskiego spirytusu przywiezionego zdaje się via Branievo (chyba za 7 czy 8 zeta/litr) ale straszne świństwo , nie polecam (obrzydliwe) . nie masz ?? to co smaka robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.05.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 ........ a mnie się obudziła natura pieniacza..... jak to się nie da wymienić ? dali doooopy realizaując zamówienie to niech spadają. no tak czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.05.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Ale to chyba wychodzi na to ze malka zacisla i zamowila w zlym kolorze , no bo jak hurtownia to niech sie bujaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Problem jest, nie da sie ukryć, ale ja chciałam inny kolor, to głąb w hurtowni, pokazał mi próbnik z RAL -a i powiedział, że to bedzie takie (antracytowe) i ich oznaczenie tego koloru to 087, skoro tak to ok, podpisałam zamówienie (z ich oznaczeniem). A dziś jak już odkryłam, że ta blacha to jest tak antracytowa jak ja jestem królewna śnieżką no i dzwonię do składu,a pan mi mówi,ze taki kolor był na zamówieniu i taki mi dostarczyli. Więc dzwonie do producenta, a pani mi mówi, że oni nigdy tej blachy nie mieli w antracycie , że pan pewnie próbniki pomylił i dał mi z innej blachy nożesz kur.a , ręce opadają ... ale to co na papierze jest zgodzne z tym co dostarczyli i moge się bujać, albo wydać kolejne 19 tysi i czekac 2 miechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.05.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No to jaki jest kolor tej blachy teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 jest jakieś 4 tony jaśniejsza niz miała być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.05.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 ale to co na papierze jest zgodzne z tym co dostarczyli i moge się bujać, albo wydać kolejne 19 tysi i czekac 2 miechy to jaka Ty masz powierzchnie dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 trochę ponad 200 m2, a co taki zddziwiony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 jest jakieś 4 tony jaśniejsza niz miała być Ciesz sie, ze nie jest waniliowa albo wenge i nie rob scen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 jest jakieś 4 tony jaśniejsza niz miała być Ciesz sie, ze nie jest waniliowa albo wenge i nie rob scen. ja sie cieszę jak cholera, że czerwona nie jest (nie lubię) , niebieska, lub zielona - wtedy bankowo bym miała do wymiany (plan zagospodarowania nie przewiduje takich urozmaiceń architektonicznych)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 jest jakieś 4 tony jaśniejsza niz miała być Ciesz sie, ze nie jest waniliowa albo wenge i nie rob scen. ja sie cieszę jak cholera, że czerwona nie jest (nie lubię) , niebieska, lub zielona - wtedy bankowo bym miała do wymiany (plan zagospodarowania nie przewiduje takich urozmaiceń architektonicznych)) No widzisz... Nie bedziesz sie przeciez z domu na blache gapic, a co inni widza, to ich problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.05.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 trochę ponad 200 m2, a co taki zddziwiony ? bo ja mam 224 m2 , po prostu nie zdawałem sobie sprawy że ta blacha jest duużo droższa od dachówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Kupisz tańszą blachę od dachówki, my nie zakładalismy wymiany więźby, gdyby to od początku było wiadomo, napewno miałabym ceramike na dachu Dlatego wybraliśmy blaszke z wyższej półki, ale nie z najwyzszej widziała takie i po 150 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts