Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nerwa mnie wzięła i namieszałam z tymi numerkami :oops:

kolor miał być ciemniejszy jest jaśniejszy :evil:

no szlag mnie trafi zaraz......

Małgoś - byle co byle dużo % miało

nie mam :( raz tylko (na wczasach ) miałem okazję spróbować ruskiego spirytusu przywiezionego zdaje się via Branievo (chyba za 7 czy 8 zeta/litr) ale straszne świństwo , nie polecam (obrzydliwe) . :lol:

nie masz ?? to co smaka robisz :evil:

:wink:

Problem jest, nie da sie ukryć, ale ja chciałam inny kolor, to głąb w hurtowni, pokazał mi próbnik z RAL -a i powiedział, że to bedzie takie (antracytowe) i ich oznaczenie tego koloru to 087, skoro tak to ok, podpisałam zamówienie (z ich oznaczeniem).

A dziś jak już odkryłam, że ta blacha to jest tak antracytowa jak ja jestem królewna śnieżką :evil:

no i dzwonię do składu,a pan mi mówi,ze taki kolor był na zamówieniu i taki mi dostarczyli. Więc dzwonie do producenta, a pani mi mówi, że oni nigdy tej blachy nie mieli w antracycie :o , że pan pewnie próbniki pomylił i dał mi z innej blachy :o

nożesz kur.a , ręce opadają ...

ale to co na papierze jest zgodzne z tym co dostarczyli i moge się bujać, albo wydać kolejne 19 tysi i czekac 2 miechy :-?

jest jakieś 4 tony jaśniejsza niz miała być :-?

Ciesz sie, ze nie jest waniliowa albo wenge i nie rob scen. 8)

ja sie cieszę jak cholera, że czerwona nie jest (nie lubię) , niebieska, lub zielona - wtedy bankowo bym miała do wymiany (plan zagospodarowania nie przewiduje takich urozmaiceń architektonicznych))

jest jakieś 4 tony jaśniejsza niz miała być :-?

Ciesz sie, ze nie jest waniliowa albo wenge i nie rob scen. 8)

ja sie cieszę jak cholera, że czerwona nie jest (nie lubię) , niebieska, lub zielona - wtedy bankowo bym miała do wymiany (plan zagospodarowania nie przewiduje takich urozmaiceń architektonicznych))

No widzisz... Nie bedziesz sie przeciez z domu na blache gapic, a co inni widza, to ich problem. 8)

Kupisz tańszą blachę od dachówki, my nie zakładalismy wymiany więźby, gdyby to od początku było wiadomo, napewno miałabym ceramike na dachu :D

Dlatego wybraliśmy blaszke z wyższej półki, ale nie z najwyzszej :lol:

widziała takie i po 150 zł/m2 :o