aniawmuratorze 13.05.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 cześć kotki i rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Cześć Ania - wieki Cię u mnie nie było - widziałaś mój nowy- stary dom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.05.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 cześć kotki i rybki Witaj! Trzeba uważać na tą rybkehttp://emoty.blox.pl/resource/fish.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.05.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 po cemencie Bo po wapnie strasznie skórę twarzy wysusza.......... też sprawdzałeś Żonie założyłem............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Cześć Ania - wieki Cię u mnie nie było - widziałaś mój nowy- stary dom ? no jasne że widziałam zagladam jak tylko pojawia się coś nowego ale niestety nie zawsze mam czas zeby coś skrobnąć Bardzo mi się podoba to zaczyna przypominać dom taki naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.05.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 No i zdjęć nadal nie ma A ja właśnie ustalenia robiłam z moją panią i mężem międzynarodowo , Więc nie mogłam odpowiedzieć od razu, dlatego tak wyszło A jutro jesteś? A jak tak to od której? i do której? Muszę wiele spraw załatwić, i młodego zacząć szykować nad morze, a nie mam czasu (niemoc mnie ogarnia i nie chce mi się). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ania - wiedziałam,że jesteś moim "wiernym kibicem (kibicką ) http://emoty.blox.pl/resource/cheerleader.gif - Dzięki Stuku - jak Cię lubię, tak żoną Twoją bym nie została never ( nawet jakbys mnie chciał ) Arnika - będę jutro, jak codzień myślę ,że tak ok 10-11 - muszę trochę drewna przerzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.05.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 To czy mogę wpaść?tak na chwilkę?Chyba, że dopadnie mnie pranie, prasowanie i nie wie co jeszcze.Muszę jeszcze wpaść do hurtowni i zamówić maxy, zajrzeć do betoniarni i może zamówić bloczki i porozmawiać o betonie, jeszcze stalA tak na prawdę jeszcze nie wiem jakie ilości mi są potrzebne. Architektka mi nie napisała, majstra nie wiem którego się zapytać (bo sama nie wiem na którego konkretnie się mam zdecydować), może hurtownia wyliczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.05.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ania - wiedziałam,że jesteś moim "wiernym kibicem (kibicką ) http://emoty.blox.pl/resource/cheerleader.gif - Dzięki Stuku - jak Cię lubię, tak żoną Twoją bym nie została never ( nawet jakbys mnie chciał ) Arnika - będę jutro, jak codzień myślę ,że tak ok 10-11 - muszę trochę drewna przerzucić Ale podobno twoja silna wola jest bardzo słaba i byś się szybko zgodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Arnika - jasne - zapraszam może stworzymy silna grupę regionalną Stuku, może słaba ma silna wola, ale uległa to ja nie jestem - nic z tego bigamia, karalna jest - wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 13.05.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ale podobno twoja silna wola jest bardzo słaba i byś się szybko zgodziła mormon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.05.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Arnika - jasne - zapraszam może stworzymy silna grupę regionalną Stuku, może słaba ma silna wola, ale uległa to ja nie jestem - nic z tego bigamia, karalna jest - wiesz Jestem gotów poddać się dobrowolnie każe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.05.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ale podobno twoja silna wola jest bardzo słaba i byś się szybko zgodziła mormon ? Nie, Polak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a że Polak potrafi ..... no dobra bo mnie fantantazja ponosi cześć Fenix - emocjonalnie nastawiony do pracy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 13.05.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a już myślałem że to potoczna nazwa wyznawcy jednego takiego kościoła ... jakoś tak , musze się przyznać , że ... noooo ...tego , dała mi jeszcze dwa dni i ............ wziałem , wstyd mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a już myślałem że to potoczna nazwa wyznawcy jednego takiego kościoła ... a to tyż racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.05.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a że Polak potrafi ..... no dobra bo mnie fantantazja ponosi cześć Fenix - emocjonalnie nastawiony do pracy ? Udowodnione jest , że tłumienie swoich ukrytych pragnień jest niezdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a już myślałem że to potoczna nazwa wyznawcy jednego takiego kościoła ... a to tyż racja Fenix, za wysoko postawiles poprzeczke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a że Polak potrafi ..... no dobra bo mnie fantantazja ponosi cześć Fenix - emocjonalnie nastawiony do pracy ? Udowodnione jest , że tłumienie swoich ukrytych pragnień jest niezdrowe a co mi grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a już myślałem że to potoczna nazwa wyznawcy jednego takiego kościoła ... a to tyż racja Fenix, za wysoko postawiles poprzeczke... ale przeskoczymy , co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts