malka 30.01.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 siemanko sie walecznie srobilo pod nieobecnosc moją.. to dopiero rozgrzewka Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.02.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 jak tam walka coś wiadomo witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 jak tam walka coś wiadomo witanko Narazie zajęłam się walką z grypą u młodego, czała reszta musi zaczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.02.2009 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Cholera, to nie grypa, to zapalenie krtani , masakra jakaś temperatura 4 dychy z kreskami, młode śpi po 20 godzin na dobę, a ja koczuje i czaję czy oddycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.02.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 no to lipa straszna..( wytrwałości życzę i zdrowia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 no to lipa straszna..( wytrwałości życzę i zdrowia.. cześć Kasper , nie lipy mu nie daję za ziólkami nie przepada ale młode się już nieco otrząsnęło i zaczyna brykać (jak ja lubię jego brkanie ), ale głos ma jakby mutację przechodził , chyba trochę za wcześnie na takie zmiany tonacji jutro zdzm relację z wizyty biegłego, dziś nic budowlanego u nas się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.02.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 na całe szczescie...heheh ilez mozna czytac o budownictwie co to forum budowlane czy cio??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 na całe szczescie...heheh ilez mozna czytac o budownictwie co to forum budowlane czy cio??? no też nie rozumię ludzie jakoś monotematyczni się zrobili, jakby te pare cegieł było istotą życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.02.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 malka co słychać ? jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.02.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 podłączam sie kak zdarowie..żieńszczyna..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.02.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 malka co słychać ? jak zdrówko? podłączam sie kak zdarowie..żieńszczyna..?? Nie jest dobrze kochani, oj nie jest dobrze miałam nadzieję, że panujące wirusy czy inne bakterie ominą nas,niestety zrobiły sobie kumulację i zagościły na dobre nawet na foruma nie mam siły, a to już oznacza ogromną niemoc. Zostawię Was jednak z zagadką: na jaką kwotę pan rzeczoznawca wycenił sobie ekspertyzę naszej chałupy w stanie obecnym ?? Dla zwyciężcy nagroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.02.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 jaska?? czekaj wiem ...zadzwon ..a a odpowiem najlepsza watki thillerowe u małki fm... kumulacja 60 tys siem nalesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.02.2009 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 08.02.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 kiepsko widzę tą Wasza przebudowe Moze ktos z rodziny by Was zgłosil do "kto was tak urzadził" by za remont zaplacil TVN? Bo na kolejny odcinek "Wielki projekty" jest juz troche za pozno. Jakby co - moge polecic ekipe rozbiorkowo-budowlana. U mnie wykonywali pewne prace i nawet byli spoko a w Katowicach rozbierali jakis budynek a właściwie to ratowali go przed zawaleniem bo inwestor z paprokami rozpoczeli rozbiórke od scian nośnych. Teraz podobno leza z zapaleniem płuc i jakies domki im pouciekały. Jak tylko bedzie cieplej (powyzej + 15 stopni) to "przypedałuje" do Was - mam tylko 4 km. Miało wyjsc optymitycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witaj Pluszku - to ja miałam Ciebie pocieszać Ja też kiepsko to widzę, robota stoi, bo nie możemy ruszyć bez ekspertyzy rzeczoznawcy, a ten, który oglądał chałupę, zaśpiewał....(nie powiem ile, bo konkurs nadal trwa ). Teraz bardziej potrzebuję kogoś do oględzin, niż do budowania.Cóż może zdarzy się cud i znajdę kogoś za rozsądne pieniądze. Zastanawia mnie , czy mógłby taka opinię wystawić kierownik budowy, lub inny inspektor, a potem w razie "wyprawy" do sądu dopiero powołac biegłego. tak tylko głośno myslę.... Wiosna tuż tuż, więc oczekuję Twojej wizyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 08.02.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Z dobrych informacji: wiem dokładanie gdzie znajduje sie Twoja rozbudowa, zorientowałem sie na podstawie zdjecia 'Widok na salon .......(z drabiny) ' - w tle są bloku w których mieszkała dziewczyna do której udarzałem w konkury .... ale to stara sprawa. Ze złych: jak to sie stało, ze "wpuściliście sie tak w maliny". Kurcze tyle kasy i taki efekt. Grrrrr !! !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Wiesz...od prawie pół roku zadaje sobie to samo pytanie - jak mogliśmy tak wdepnąć...i kurna odpowiedzi nie mogę znależć No ale co mam siąść i płakać (choc nie ukrywam ten etap juz przerabiałam), czy coś z tym fantem robić. Do roboty trzA się wziąść i tyle . Więc ponawiam apel :SZUKAM RZECZOZNAWCY DS. BUDOWNICTWA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Niewesolo tam masz, ale stan lazienki "after" boski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Niewesolo tam masz, ale stan lazienki "after" boski. I kto to mówi ?? ta co ma jakieś brzydkie surowe betony na podłodze , co ja cegieł nie moge mieć, hęęęę Każdy ma swoje Feng Shui. Ja sie nie czepiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 No przeciez mowie, ze mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts