Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no to lipa straszna..:(( wytrwałości życzę i zdrowia..

cześć Kasper :wink: ,

nie lipy mu nie daję za ziólkami nie przepada :wink: ale młode się już nieco otrząsnęło i zaczyna brykać (jak ja lubię jego brkanie :p ), ale głos ma jakby mutację przechodził :lol: :lol: , chyba trochę za wcześnie na takie zmiany tonacji :wink:

jutro zdzm relację z wizyty biegłego, dziś nic budowlanego u nas się nie dzieje :-?

na całe szczescie...heheh ilez mozna czytac o budownictwie co to forum budowlane czy cio??? :lol: :lol: :lol:

no też nie rozumię :wink: ludzie jakoś monotematyczni się zrobili, jakby te pare cegieł było istotą życia

:wink: :wink: :wink:

malka co słychać ? jak zdrówko? :D

:roll: :roll: podłączam sie kak zdarowie..żieńszczyna..??

Nie jest dobrze kochani, oj nie jest dobrze :cry:

miałam nadzieję, że panujące wirusy czy inne bakterie ominą nas,niestety zrobiły sobie kumulację i zagościły na dobre :evil:

nawet na foruma nie mam siły, a to już oznacza ogromną niemoc.

Zostawię Was jednak z zagadką:

na jaką kwotę pan rzeczoznawca wycenił sobie ekspertyzę naszej chałupy w stanie obecnym ??

Dla zwyciężcy nagroda :D

kiepsko widzę tą Wasza przebudowe :(

Moze ktos z rodziny by Was zgłosil do "kto was tak urzadził" by za remont zaplacil TVN?

Bo na kolejny odcinek "Wielki projekty" jest juz troche za pozno.

Jakby co - moge polecic ekipe rozbiorkowo-budowlana.

U mnie wykonywali pewne prace i nawet byli spoko a w Katowicach rozbierali jakis budynek a właściwie to ratowali go przed zawaleniem bo inwestor z paprokami rozpoczeli rozbiórke od scian nośnych. Teraz podobno leza z zapaleniem płuc i jakies domki im pouciekały.

Jak tylko bedzie cieplej (powyzej + 15 stopni) to "przypedałuje" do Was - mam tylko 4 km.

Miało wyjsc optymitycznie :p

Witaj Pluszku - to ja miałam Ciebie pocieszać :D

Ja też kiepsko to widzę, robota stoi, bo nie możemy ruszyć bez ekspertyzy rzeczoznawcy, a ten, który oglądał chałupę, zaśpiewał....(nie powiem ile, bo konkurs nadal trwa :p ).

Teraz bardziej potrzebuję kogoś do oględzin, niż do budowania.Cóż może zdarzy się cud i znajdę kogoś za rozsądne pieniądze.

Zastanawia mnie , czy mógłby taka opinię wystawić kierownik budowy, lub inny inspektor, a potem w razie "wyprawy" do sądu dopiero powołac biegłego.

tak tylko głośno myslę....

Wiosna tuż tuż, więc oczekuję Twojej wizyty. :D

Z dobrych informacji: wiem dokładanie gdzie znajduje sie Twoja rozbudowa, zorientowałem sie na podstawie zdjecia 'Widok na salon .......(z drabiny) ' - w tle są bloku w których mieszkała dziewczyna do której udarzałem w konkury .... ale to stara sprawa.

Ze złych: jak to sie stało, ze "wpuściliście sie tak w maliny". Kurcze tyle kasy i taki efekt.

Grrrrr !! :evil: !!

Wiesz...od prawie pół roku zadaje sobie to samo pytanie - jak mogliśmy tak wdepnąć...i kurna odpowiedzi nie mogę znależć :(

No ale co mam siąść i płakać (choc nie ukrywam ten etap juz przerabiałam), czy coś z tym fantem robić.

Do roboty trzA się wziąść i tyle .

Więc ponawiam apel :SZUKAM RZECZOZNAWCY DS. BUDOWNICTWA.

Niewesolo tam masz, ale stan lazienki "after" boski. :D 8)

I kto to mówi ?? ta co ma jakieś brzydkie surowe betony na podłodze :-? , co ja cegieł nie moge mieć, hęęęę

Każdy ma swoje Feng Shui.

Ja sie nie czepiam.

:wink: :wink: :wink: :wink: