Gwoździk 17.05.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 niedawno wróciłam....w dupę , nic mi sie nie chce , no może ..... ...no może jakaś relacja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.05.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Nie jestem zawieszona , chce jechac, bo "przy okazji" załatwiłabym jedna ważną sprawę, ale mam spotkanie, a) z prawnikiem, b) z elektrykiem c) z rektorem i to wszystko we wtorek. Jak uwinę się tak do 14, to przyjadę, jeśli nie - to nie jedna okazja jeszcze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.05.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 to odpowiedź dla mnie czy dla Anji ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.05.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Bracie, relacja z czego ? mam Ci tu wykład z PFK w intensywnej terapii zrobić, czy innej reumatologii ? Dzisiejszy dzień no ja w szpitalu spędziłąm pogłębiając swą (jakżre nędzną) wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.05.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Nie jestem zawieszona , chce jechac, bo "przy okazji" załatwiłabym jedna ważną sprawę, ale mam spotkanie, a) z prawnikiem, b) z elektrykiem c) z rektorem i to wszystko we wtorek. Jak uwinę się tak do 14, to przyjadę, jeśli nie - to nie jedna okazja jeszcze będzie wyslac Ci motorek do pupy zebys zdazyla? na wszelki wypadek nie idz w poniedzialek spac , szybciej zalatwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.05.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Nie jestem zawieszona , chce jechac, bo "przy okazji" załatwiłabym jedna ważną sprawę, ale mam spotkanie, a) z prawnikiem, b) z elektrykiem c) z rektorem i to wszystko we wtorek. Jak uwinę się tak do 14, to przyjadę, jeśli nie - to nie jedna okazja jeszcze będzie wyslac Ci motorek do pupy zebys zdazyla? na wszelki wypadek nie idz w poniedzialek spac , szybciej zalatwisz taaaaaaaaaa i jeszcze miotłę na kiju, co bym po drodze pozamiatała właśnie ślubny mi jeszcze dowalił, ze we wtorek mam byc w okniarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.05.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 mam Ci tu wykład z PFK w intensywnej terapii zrobić, czy innej reumatologii ? ... a czemu nie ... ... zawsze coś tam sobie przypomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.05.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Gwoźdiku Ty mój, ciągla mnie zaskakujesz czy Ty po mojej linii zawodowej jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.05.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Gwoźdiku Ty mój, ciągla mnie zaskakujesz czy Ty po mojej linii zawodowej jesteś ? ...ktoś kiedyś napisał, że ja mam 100 twarzy ... ... będziesz zdawała u mojego kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.05.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 to masz zdane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.05.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 serio bosko, mam kilku doktorków, którzy mogli by być Twoimi potencjalnymi znajomymi - tak samo pokręceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 serio bosko, mam kilku doktorków, którzy mogli by być Twoimi potencjalnymi znajomymi - tak samo pokręceni już oblałaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.05.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 serio bosko, mam kilku doktorków, którzy mogli by być Twoimi potencjalnymi znajomymi - tak samo pokręceni już oblałaś ... nigdy w życiu nie znasz mojej siły przekonywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.05.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 serio bosko, mam kilku doktorków, którzy mogli by być Twoimi potencjalnymi znajomymi - tak samo pokręceni już oblałaś ... nigdy w życiu nie znasz mojej siły przekonywania no dobra... załóżmy, że zdałaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.05.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 serio bosko, mam kilku doktorków, którzy mogli by być Twoimi potencjalnymi znajomymi - tak samo pokręceni już oblałaś ... nigdy w życiu nie znasz mojej siły przekonywania no dobra... załóżmy, że zdałaś ... założyć to gacie można - ja zdałam ciiiii do obrony jescze troche czasu mam..... wiele wódki do tego czasu wypijemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.05.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 wodka sie pokazala u malki to ja juz tez jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.05.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 jesssu, Dychu Ty jakiegoś wódkowego radara masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 gdzieś tu o wódce było ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.05.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 wywołana do tablicy sie czuję http://bi.gazeta.pl/im/3/5995/z5995453X.jpg polewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 ok, ale tylko jednego ... wypiłam właśnie dwie warki, a po zmieszaniu alkoholi haftuję dalej niż widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts