ghost34 18.05.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 heehe jo saros idhem sleepofac tysz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.05.2009 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 to dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.05.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/e050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/muede/f025.gif http://www.cosgan.de/images/midi/muede/d015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.05.2009 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 łooooooooo malko, ale Cię poniosło http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/siedzace_emo/4.png ja też spadam http://rnb4you.j11.pl/Emo/emoty_duze/rozne/dobranoc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.05.2009 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Dzień Dobry Witam..... i bdb malka i bdb nie masz ogarniac masz pilnowac postepuf..to jak s egsaminkhiem jak na jeden dwa dni psed jest tabula rasa to jesd bdb objaff wis I duchu ma rację.... To dobrze sie dzieje, bo jak byś miała na wszystko czas, to by znaczyło, że nic się u Ciebie nie dzieje. A ja zdjęcia robić lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.05.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 dzień dobry ciut nadrobiłam... ale wszytskiego nie dam rady wiem o dachu, oknach co to będą i elektryce... więc chyba nie jest ze mną źle Duchaty a prawda to, że przed nagraniem setę pociągnąłeś....? a moje żródła mówią, że i dwie? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.05.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Nitka nie stresuj Ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.05.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Nitka nie stresuj Ducha ja go stresuję... JA GO STRESUJĘ ?????? ależ w życiu ja tylko docielkiwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.05.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 jak zobaczymy nagranie to ocenimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.05.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 jak zobaczymy nagranie to ocenimy ano tyle, że ja pewnienie zobacze... nie mam CAnal+ buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.05.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 jak zobaczymy nagranie to ocenimy ano tyle, że ja pewnienie zobacze... nie mam CAnal+ buuuu Duch mi obiecał płytkę - podeślę Ci jak już obejrzę ale ja to raczej nie rozpoznam czy jest po seteczce czy nie.... nie widziałam Go przed setką Anja - pozdrówki dla Dejwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.05.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 U mnie leje....wygoniłam panów do domu....strach by biegali po dachu w taką ulewę, no i przez najbliższe 2 tygodnie leżeli z gorączką.Elektryka parteru - zakończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 19.05.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Dzień dobrrrry leje... A co mnie ominęło . O jakie nagranie chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.05.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 U mnie leje....wygoniłam panów do domu....strach by biegali po dachu w taką ulewę, no i przez najbliższe 2 tygodnie leżeli z gorączką. Elektryka parteru - zakończona To dobrze, że masz folie na dachu to Ci elektryka nie zamoknie. My dzisiaj malujemy jeszcze na tym naszym sprzedanym, a potem idziemy malować na wynajęte. Też se zajęcia wymyśliłam... w taki deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.05.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Dzień dobrrrry leje... A co mnie ominęło . O jakie nagranie chodzi ? Duchaty w telweizorze będzie, a że c+ nieliczni mają to płytki pójdą w obieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.05.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 U mnie leje....wygoniłam panów do domu....strach by biegali po dachu w taką ulewę, no i przez najbliższe 2 tygodnie leżeli z gorączką. Elektryka parteru - zakończona To dobrze, że masz folie na dachu to Ci elektryka nie zamoknie. My dzisiaj malujemy jeszcze na tym naszym sprzedanym, a potem idziemy malować na wynajęte. Też se zajęcia wymyśliłam... w taki deszcz. Z tą folią to tak na dwa razy, jak nie daj boże bedzie grad , to ws\ystko w piguły potarga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.05.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 To co to za folia?Nie wytrzyma?A grad był tydzień temu, i może już wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.05.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Dzień dobrrrry leje... A co mnie ominęło . O jakie nagranie chodzi ? Duchaty w telweizorze będzie, a że c+ nieliczni mają to płytki pójdą w obieg To daj i znać i do mnie, chętnie pooglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 19.05.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Duchaty w telweizorze będzie, a że c+ nieliczni mają to płytki pójdą w obieg A tak konkretniej ? Gdzie , kiedy w czym . Bo ja mam Canala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 nie bedzie mnie.. spalilem sie strasznie i nawet po setce..wis..naprawde nie wyjszlo mi za baldso.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts