Fenix999 20.05.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nie da rady . Te programy mają rozpiętość czasową od 8 do 20. Musiałbym se urlop wziąsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witanko z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.05.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 malka - ja też bym o płytkę pięknie prosiła albo o datę i jaki program trzeba obejrzeć to mogę i nagrać i rozesłać. A może jak już będziesz miała płytkę to na YouTuba wgrać to wszyscy będziemy mogli obejrzeć Duszku - napewno dobrze wypadłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.05.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Arnika nie jestem zdolowana, poprawilam forme gramatyczna w wypowiedzi Fenixa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.05.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Wydaje mi sie ze to" na mur beton" ma byc, jakos tak mi sie kolacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.05.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Hmm a tego programu akurat nie brałem pod uwagę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.05.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 MOge sie mylic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.05.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 W to i owo są same nazwy programów nie ma kto produkuje . Dedukowałem po nazwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.05.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Można jeszcze Rasię albo Nefer wypytać co to za program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.05.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Arnika nie jestem zdolowana, poprawilam forme gramatyczna w wypowiedzi Fenixa No to dobrze. Miłego dnia wszystkim życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.05.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 witano Malka woje zdrowie wypilysmy wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.05.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 witano Malka woje zdrowie wypilysmy wczoraj Dzięki Anja - już wiem czemu łeb mi przestał napier.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.05.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 dzień dobry! Malko dzięki za "obrazki" -w koncu załapałam o co chodzi z tymi drzwiami zajęło mi to 2 tygodnie (no nieprawda -tylko przeprowadzka mnie trochę na FM ograniczyła). Faktycznie goopio byłoby wchodzic do lazienki na czworakach .. a oknem dachowym się nie przejmuj -ja moje "nieosiągalne" na klatce schodowej -myłam 1 raz -z drabiny. teraz myje je deszcz -i sądzę, że nie będę tego robiła częściej niz 1-2 razy w roku (może sie świat nie zawali ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dobry wieczór Obejrzałem dzisiejszy "Na mur beton" - był odcinek 7 o instalacji elektr. Następny 8 ma być o instalacji wod-kan , to kiedy będzie ten właściwy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 O instalacji elektrycznej to z BetaGreta bylo, o ogrzewaniu z Neferka, to pewnie nastepny albo 2 pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.05.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tylko bry wieczór powiem i uciekam, en face padam...cholernie ciężki dzień miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.05.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 malka - ja też bym o płytkę pięknie prosiła albo o datę i jaki program trzeba obejrzeć to mogę i nagrać i rozesłać. A może jak już będziesz miała płytkę to na YouTuba wgrać to wszyscy będziemy mogli obejrzeć Duszku - napewno dobrze wypadłeś maluiszek ty se nagrabisz z tym youtubem na mur beton nomen omen sie nasyfoo odc 11 sty krecili naprawde zle wyszedlem i jestem na siebie zly cos ..pierdzielilem zamiast podzielic sie wiedza trema czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 21.05.2009 03:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 O instalacji elektrycznej to z BetaGreta bylo, o ogrzewaniu z Neferka, to pewnie nastepny albo 2 pozniej Hmm w odcinku dwie inwestorki były pokazywane . Jedna w domu , druga w sklepie (tak na łoko to zdaje się była w ciąży) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.05.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 malka - ja też bym o płytkę pięknie prosiła albo o datę i jaki program trzeba obejrzeć to mogę i nagrać i rozesłać. A może jak już będziesz miała płytkę to na YouTuba wgrać to wszyscy będziemy mogli obejrzeć Duszku - napewno dobrze wypadłeś maluiszek ty se nagrabisz z tym youtubem na mur beton nomen omen sie nasyfoo odc 11 sty krecili naprawde zle wyszedlem i jestem na siebie zly cos ..pierdzielilem zamiast podzielic sie wiedza trema czy co Dzień Dobry Dzisiaj słońce piękne. Duchu ja też chcę zobaczyć, a c+ nie mam i nie bedę mieć... A YouTub to nie jest głupie. Nawet wszyscy co nie mają możliwości by oglądnęli, nawet poproszę o wszystkie odcinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.05.2009 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Kur..a kupiłam złe okno nie mieści sie między krokwie...trza dach rozpierniczac, wymiany robic..... ło ja gupia c. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts