malka 08.02.2009 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 No przeciez mowie, ze mi sie podoba. znasz inny dom, gdzie by oddać mocz trza zabrać ze soba łopatę by wucet odgruzować ?? Ma to swój klimat, chyba nie wątpisz Acz kolwiek miałabym ochote na zmiany, ten stan już mnie nieco znudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 No przeciez mowie, ze mi sie podoba. znasz inny dom, gdzie by oddać mocz trza zabrać ze soba łopatę by wucet odgruzować ?? Ma to swój klimat, chyba nie wątpisz Acz kolwiek miałabym ochote na zmiany, ten stan już mnie nieco znudził Fotosik ostatnio zmusza, zeby sie z niego wyniesc, wiec mialam okazje sobie stare zdjecia poogladac. Ten widok syfu tworczego istotnie jest wkurzajacy na dluzsza mete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2009 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Fotosik ostatnio zmusza, zeby sie z niego wyniesc, wiec mialam okazje sobie stare zdjecia poogladac. Ten widok syfu tworczego istotnie jest wkurzajacy na dluzsza mete. Słyszałam o fotosiku - nigdy nie korzystałam, więc sentymentalne podróże narazie sobie moge darować, wystarczą mi wizyty na budowie - tam ostatnio się nic nie zmienia - z syfem włącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 08.02.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 znasz inny dom, gdzie by oddać mocz trza zabrać ze soba łopatę by wucet odgruzować ?? Ma to swój klimat, chyba nie wątpisz w sprawie moczu ..... u nas kibelek jest obrzydliwy, niemiłosiernie brudny, korzystały z niego 2 ekipy plus wlewali do niego jakies resztki farb czy inne takie brudne - slowem koszmar. Starszakowi (5 lat) sie zachciało, wiec zamiast do ubikacji wysylamy go na dwor by zrobił swoje i wracamy do prac porzadkowych. Po minucie wygladam przez okno a starszak zamiast pojsc za dom w krzaki, to kucnął w połowie odległosci miedzy domem a ulica (miejsce widoczne z kazdej strony), sciagnął gacie i wali kupe. Była to niedziela, przed południem, ulica spacerowali ludziei udający sie do koscioła. Co oni sobie o nas pomyśleli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 znasz inny dom, gdzie by oddać mocz trza zabrać ze soba łopatę by wucet odgruzować ?? Ma to swój klimat, chyba nie wątpisz w sprawie moczu ..... u nas kibelek jest obrzydliwy, niemiłosiernie brudny, korzystały z niego 2 ekipy plus wlewali do niego jakies resztki farb czy inne takie brudne - slowem koszmar. Starszakowi (5 lat) sie zachciało, wiec zamiast do ubikacji wysylamy go na dwor by zrobił swoje i wracamy do prac porzadkowych. Po minucie wygladam przez okno a starszak zamiast pojsc za dom w krzaki, to kucnął w połowie odległosci miedzy domem a ulica (miejsce widoczne z kazdej strony), sciagnął gacie i wali kupe. Była to niedziela, przed południem, ulica spacerowali ludziei udający sie do koscioła. Co oni sobie o nas pomyśleli. Luz - pomyśleli,że dziecko nie wytrzymało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 To oni powinni sie wstydzic, ze do kosciola bezwstydnie chodza, zamiast sie do roboty wziac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2009 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 znasz inny dom, gdzie by oddać mocz trza zabrać ze soba łopatę by wucet odgruzować ?? Ma to swój klimat, chyba nie wątpisz w sprawie moczu ..... u nas kibelek jest obrzydliwy, niemiłosiernie brudny, korzystały z niego 2 ekipy plus wlewali do niego jakies resztki farb czy inne takie brudne - slowem koszmar. Starszakowi (5 lat) sie zachciało, wiec zamiast do ubikacji wysylamy go na dwor by zrobił swoje i wracamy do prac porzadkowych. Po minucie wygladam przez okno a starszak zamiast pojsc za dom w krzaki, to kucnął w połowie odległosci miedzy domem a ulica (miejsce widoczne z kazdej strony), sciagnął gacie i wali kupe. Była to niedziela, przed południem, ulica spacerowali ludziei udający sie do koscioła. Co oni sobie o nas pomyśleli. Luzik, Pluszku ,a niech myślą co chcą, może właśnie w tym miejscu trza było glebę użyźnić Dzieciaki są nieprzewidywalne i niech nikt mi nie wmawia,że jest inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Byle do wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.02.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 a w morde w zyciuzima ma byc do kunca marca i tyla..!! Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2009 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Duchu, Ty mnie nie denerwuj, narazie grzecznie proszę U mnie właśnie pada snieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.02.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 i bdb "kierowniczko jest zima wiec musi byc zimno"..dwa lata zimy nie było i juz sie poodzwyczajali nio..zapomnieliscie gdzie mieszkacie czy jak??to srodkowa eurpopa jest klimat umiarkowany..a w tym roku zima bardziej straszy niz mrozi..lekka jest..przeciez.. Malka badz madra dziefcynkhom nio ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.02.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 U mnie właśnie pada snieg u mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2009 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 U mnie właśnie pada snieg u mnie też podobne współrzędne geograficzne, podobna pogoda a już nie śnieży, teraz deszczy. Duchu, ja rozumię Twą miłość do zimy (przynajmniej staram się), ale niech już się ona skończy, bo w innym wypadku skończę się ja. Nawet burdlu po budowlańcach nie mogę posprzątać, bo wszystko zmrożone Nie wspominając już o bardziej ambitnych robotach. Stuku, BYLE DO WIOSNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.02.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 przezyłas niejedna przezyjesz i tę..nie umieraj ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 przezyłas niejedna przezyjesz i tę..nie umieraj ) jasne, nie będę budować, na narty pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.02.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 i to jest bardzo dobra koncepcja ..i to jest bardzo dobra koncepcja przeszlabys na buddyzm..wlasnie tak bys myslała zero stresu hłe hłe..im pozniej tym lepiej materialy budowl ci stanieja nieco wiesz..ni ma tego zlego..coby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 i to jest bardzo dobra koncepcja ..i to jest bardzo dobra koncepcja przeszlabys na buddyzm..wlasnie tak bys myslała zero stresu hłe hłe..im pozniej tym lepiej materialy budowl ci stanieja nieco wiesz..ni ma tego zlego..coby.. przeszejdę na buddyzm...... .................przeszłam na buddyzm.....................teraz nie mam stresów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.02.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 ma siem ten sfierzecy magnethysm..ale az taki jedz na narty jedz na narty hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 ma siem ten sfierzecy magnethysm..ale az taki jedz na narty jedz na narty hihi no to gdzie jest jeszcze śnieg ?? bo narty już spakowane (no może jeszcze nie rozpakowane po ostatnim wyjeździe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 08.02.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 z tym betonem nie jest zledobry beton zawiara kamyki (kruszywo).Za literatura: Skład betonu zależy nie tylko od założonej wytrzymałości, ale również od jego konsystencji i wielkości kruszywa - mieszanki gęste wymagają mniej cementu niż ciekłe. Do wylewania masywnych elementów używa się betonu o konsystencji gęstoplastycznej i wtedy skład betonu wynosi w przeliczeniu na 1 m3: Beton B 15cement 32,5 - 300 kgkruszywo o ziarnach powyżej 2 mm 1100 kgkruszywo o ziarnach poniżej 2 mm 800 kgwoda 160 litrów.dla betonu B 20 ilość cementu należy zwiększyć do 400 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts