Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kur..a kupiłam złe okno :evil: :evil:

nie mieści sie między krokwie...trza dach rozpierniczac, wymiany robic.....

ło ja gupia c. :evil: :evil:

Hej glupia c,

czy humorek juz sie poprawil?

:wink:

Malka, a czy to jedna zla decyzja na budowie? bywalo gorzej!! I tak to tylko okno :wink: :wink:

Wazne, ze reszta sie zgadza :wink: :wink:

Nie przejmuje sie - nerwy szkodza na serce - moglo byc cos bardziej powaznego...

Maja

Z oknem juz nie ma kłoptu, moje majstry zrobią wymiany na krokwiach i okna zamontują :D Mam fajowe majstry .

Małgoś - dostałam :D

przepraszam :oops: :oops: se zapisałam w notesie - sam numer i w głowę zachodziłam do kogo to :oops: :oops: a dzwonic z tekstem "przepraszam do kogo się dodzwoniłam" no obciach trochę, choć i tak u mnie nagminne (ostatnie dzwoniłam do hurtowni budowlanej z prośba o rejestracje do ginekologa :oops: :oops: )

(ostatnie dzwoniłam do hurtowni budowlanej z prośba o rejestracje do ginekologa :oops: :oops: )

i zarejestrowali?! :o

Pan po chwili szoku, chyba pojął pomyłkę (myślę,żę w tym samym czasie co ja) i zapytał czy może byc amator :-?

powiedziałam,że wolę profesjonalistów i że w takim razie jutro przyjadę po kołki do styropianu :oops: :oops:

i w taki żenujący sposób zakończyłam rozmowę :oops:

(ostatnie dzwoniłam do hurtowni budowlanej z prośba o rejestracje do ginekologa :oops: :oops: )

i zarejestrowali?! :o

Pan po chwili szoku, chyba pojął pomyłkę (myślę,żę w tym samym czasie co ja) i zapytał czy może byc amator :-?

powiedziałam,że wolę profesjonalistów i że w takim razie jutro przyjadę po kołki do styropianu :oops: :oops:

i w taki żenujący sposób zakończyłam rozmowę :oops:

No ładnie, ładnie.... I kołki są Ci potrzebne..........:oops: :oops: :oops:

Tylko co będziesz kołkować?....:oops: :oops: :oops: :lol:

I byłaś u tego pana w hurtowni po te kołki? I rozpoznał Cie?

Niezły numer....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale się uśmiałam....

Poszłam po kołki , do styropianu na ocieplenie (panowie majstry szczyt już machnęli , co by dwa razy rusztowania nie zbijać), pan z hurtowni raczej mnie nie poznał (specjalnie by go unikać poszłam do stanowiska z panią za ladą ) :oops:

Na budowie praca wre, ale o tym napiszę w dziennku.

Z oknem juz nie ma kłoptu, moje majstry zrobią wymiany na krokwiach i okna zamontują :D Mam fajowe majstry .

Małgoś - dostałam :D

przepraszam :oops: :oops: se zapisałam w notesie - sam numer i w głowę zachodziłam do kogo to :oops: :oops: a dzwonic z tekstem "przepraszam do kogo się dodzwoniłam" no obciach trochę, choć i tak u mnie nagminne (ostatnie dzwoniłam do hurtowni budowlanej z prośba o rejestracje do ginekologa :oops: :oops: )

Masz wybaczone. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No to kiedy wiecha?

Kiedy panowie kończą?

a co widziałaś juz mój daszek :o

a majstry to jakieś dziwne som, chyba pić nie lubią, bo krzaka nadal na dachu nie mam :o

Małgoś...no nigdzie....bo ja ten numer to tak luzem zapisałam i szczerze myslałam, że to znów jakaś hurtownia, albo inny skład :oops:

No to kiedy wiecha?

Kiedy panowie kończą?

a majstry to jakieś dziwne som, chyba pić nie lubią, bo krzaka nadal na dachu nie mam :o

Małgoś...no nigdzie....bo ja ten numer to tak luzem zapisałam i szczerze myslałam, że to znów jakaś hurtownia, albo inny skład :oops:

Ale ja bym Cie poznala po numerze, wiec luz. I Twojego malza tez. Nie wiesz, ze ja mam ksiazke telefoniczna forum? :lol: :lol: :lol:

No to kiedy wiecha?

Kiedy panowie kończą?

Ale ja bym Cie poznala po numerze, wiec luz. I Twojego malza tez. Nie wiesz, ze ja mam ksiazke telefoniczna forum? :lol: :lol: :lol:

no żech zapomniała :oops: :lol:

dziś po hanysku godam , za dużo żech wypiła :oops: