malka 21.05.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No to kiedy wiecha? Kiedy panowie kończą? a co widziałaś juz mój daszek a majstry to jakieś dziwne som, chyba pić nie lubią, bo krzaka nadal na dachu nie mam Małgoś...no nigdzie....bo ja ten numer to tak luzem zapisałam i szczerze myslałam, że to znów jakaś hurtownia, albo inny skład Ale ja bym Cie poznala po numerze, wiec luz. I Twojego malza tez. Nie wiesz, ze ja mam ksiazke telefoniczna forum? no żech zapomniała dziś po hanysku godam , za dużo żech wypiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No to kiedy wiecha? Kiedy panowie kończą? a co widziałaś juz mój daszek a majstry to jakieś dziwne som, chyba pić nie lubią, bo krzaka nadal na dachu nie mam Małgoś...no nigdzie....bo ja ten numer to tak luzem zapisałam i szczerze myslałam, że to znów jakaś hurtownia, albo inny skład Ale ja bym Cie poznala po numerze, wiec luz. I Twojego malza tez. Nie wiesz, ze ja mam ksiazke telefoniczna forum? no żech zapomniała dziś po hanysku godam , za dużo żech wypiła A czegos wypila Marys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.05.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 gorzoły, dużo...ale czy za dużo to można polemizować chyba pójdę sie wrzucić do łóżka, bo jeszcze ze dwa i sama tam nie dojdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 malka nieźle się dzieje, widać że panowie nie próżnują a hurtownia ginekologiczna to niezły patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Jessssssssu Efilo i Ty tu, no kwieatami powinnam witać, ale moje majstry walnęły dechy z rusztowania na moje piwonie Robi się dach, wstawiają siię połaciówki...oczywiście wszystko rekami majstrów moich ulubionych jak wygrzebię mój dziennik z odchłami FM (strona 60 )to Wam fotki pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No i ja czekam... Chyba, w realu trzeba obejrzec, bo sie u Ciebie nie moge doczekac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Arnika - no chyba tak będzie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 To może we wtorek lub środę?... jak sie uporam ze wszystkim... i padnę... A kierownik budowy musi zaglądać? Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 jesteś częstrzym gościem niz kierbud zapraszam, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No nie przesadzaj....Chyba, ze ja będę Twoim kierbudem... to mi się nawet podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.05.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Cześć Siostra !!! Opowiadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.05.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Bracie...nie dziś przywlokłam po całym dniu zwłoki do domu, a tu Młode chore i trza teraz koło niego skakac...na mordę padam..... dobrze,że gorączka mu spadła....bo już miała stresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 ładna ta blacha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.05.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 fto tu godho po naszymu ino sie na kwilem chop straci i prosza ło malka s córkhom jerona kandegho withom i przaja i ło sdrofie pythom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.05.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Bry wszystkim młode dalej chore prawie 40 st gorączki z doskoku więc będę, między pić, siku, a poczytaj mi. Wrzucę do dziennika kilka (już nieaktualnych) fotek. Dzięki Nefer - też mi sie podoba, a z ta blachą to trochę na idiotke wyszłam, ale to dłuższa opowieść...wyjaśnię w dzienniku Duchu, ja czasem godom, ale nigdy na trzeźwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Malka na idiotke wyszlas? Why? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.05.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Nie widze, zadnych nowych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.05.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Markotko - to oczka otwieraj i do dziennika lukaj Małgoś - no dobrze,że się bardziej nie rzucałam, bo chyba bym się pod ziemie zapadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.05.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 No Malka dalas czadu z ta blachodachowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 fajna historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts