mayadaski 25.05.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Hej Malka, Dzieki Ci, o Wielka, za ta historie!!!! Kocham Pania, Pani Sulkowa, za to zes Pani jest!!! Jak dobrze jest wiedziec, ze ja nie jestem jedyna idiotka na budowie Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.05.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Malka powiem Ci tak dom wygląda super dawni właściciele niech ich gęś kopnie tam gdzie słońce nie dochodzi pewnie nie poznają go jak będą przejeżdżać kiedyś chyłkiem No a z tą blachą pojechałaś ale szef wszystkich szefów pewnie szczęśliwy że mógł komuś wykład o produkcji blachy zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Eeeeeee, ja to w ogole nie kumam, o co tyle halasu, ale dobrze, ze sie wszystko gites skonczylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.05.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Wy mi się tu nie napierniczajcie, bo które z Was by wiedziało,że blacha to lubi się wygrzać by jej stanęło ? mądrale jedne A pan Szef wszystkich szefów, to mógł mi w dwóch prostych zdaniach wyjaśnić, a nie łopatologicznie z odgrywaniem scenek - jak blondynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.05.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Wy mi się tu nie napierniczajcie, bo które z Was by wiedziało,że blacha to lubi się wygrzać by jej stanęło ? mądrale jedne A pan Szef wszystkich szefów, to mógł mi w dwóch prostych zdaniach wyjaśnić, a nie łopatologicznie z odgrywaniem scenek - jak blondynce I czego sie pieni? Przecie fachman KOBIECIE tlumaczyl...wiadomo umysl inny od meskiego...inne fale... Widziala to? Oleruje sie tlumaczyc, jezeli potrzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.05.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Majka, luzik, fajny Szef był, mógł tłumaczyć jeszcze z godzinkę Tylko wiesz, ja nie lubię jak ktoś sądzi,że wszystkie technologiczne kwestie produkcji blachodachówki, są powszechnie znane. Ja prosta baba jestem i do mnie przemawiają proste zdania. Jest dobrze - mam blache jaką chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.05.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ja prosta baba jestem niemożliwe ... nie mogłabyś być wtedy moją Siostrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.05.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ja prosta baba jestem niemożliwe ... nie mogłabyś być wtedy moją Siostrą Kochany, prosta znaczy - nieskomplikowana , (nie mylić z prostactwem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.05.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 czy tez barbarzynstwem.... a mnie jakosi tak nasyfajut niooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.05.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 bo Ty barbarzyńca jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 bo Ty barbarzyńca jesteś Nie moze byc! Z antycznej Sparty? eeeeeeeeeeeeeee........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.05.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 kurna szkoda ze dopiero zaczolem trenowac od 17 roku zycia zamiast od siodmego jak oni w agoge echhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.05.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 lepiej pozno niz wcale Dzien dobry Malka jak blachy sie prezentuja? jakis updejt prosze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 bo Ty barbarzyńca jesteś Nie moze byc! Z antycznej Sparty? eeeeeeeeeeeeeee........... Ze Sparty to nie barbarzynca. Barbarzynca to Frank jakis albo inny Wandal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.05.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 przylazlam poogladalam dziennik dach mi sie bardzo podoba.dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.05.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 bo Ty barbarzyńca jesteś Nie moze byc! Z antycznej Sparty? eeeeeeeeeeeeeee........... Ze Sparty to nie barbarzynca. Barbarzynca to Frank jakis albo inny Wandal. Jak zwał, tak zwał - wszyscy wiedzą,że o Ducha chodzi. Dzięki Anja - ponoć już skończyli moje daszysko, nie miałam czasu dzis jechać na budowę więc nie jestem w stanie zweryfikować tych wieści bry wszystkim czytaczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.05.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 bry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Nieeeee nooooo, fajna ta blacha, ale ciała z nią dałaś, to fakt Malka, idzie ta Twoja niebudowa teraz jak koń na torze, aż miło patrzeć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.05.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Braza.....ja tez lubie patrzeć jak robota smiga, no gęba sie cieszy z kazdego centymetra (prostego) muru, z każdego centymatra blachy..... jeszcze kilka dni i panowie sobie pójdą na inną budowę bendziemy na okna czekać....a potem tynki, co, wylewki.....jeszcze sporo roboty...ale to juz pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.05.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 berek a ja flasnie loglondolyk łostatni łodcinek 5 serii housea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts