Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malka powiem Ci tak

dom wygląda super dawni właściciele niech ich gęś kopnie tam gdzie słońce nie dochodzi pewnie nie poznają go jak będą przejeżdżać kiedyś chyłkiem

No a z tą blachą pojechałaś :lol:

ale szef wszystkich szefów pewnie szczęśliwy że mógł komuś wykład o produkcji blachy zrobić :wink:

Wy mi się tu nie napierniczajcie, bo które z Was by wiedziało,że blacha to lubi się wygrzać by jej stanęło :oops: ? mądrale jedne :-?

A pan Szef wszystkich szefów, to mógł mi w dwóch prostych zdaniach wyjaśnić, a nie łopatologicznie z odgrywaniem scenek - jak blondynce :roll:

Wy mi się tu nie napierniczajcie, bo które z Was by wiedziało,że blacha to lubi się wygrzać by jej stanęło :oops: ? mądrale jedne :-?

A pan Szef wszystkich szefów, to mógł mi w dwóch prostych zdaniach wyjaśnić, a nie łopatologicznie z odgrywaniem scenek - jak blondynce :roll:

I czego sie pieni?

Przecie fachman KOBIECIE tlumaczyl...wiadomo umysl inny od meskiego...inne fale...

Widziala to?

Oleruje sie tlumaczyc, jezeli potrzeba....

:wink:

Majka, luzik, fajny Szef był, mógł tłumaczyć jeszcze z godzinkę :D

Tylko wiesz, ja nie lubię jak ktoś sądzi,że wszystkie technologiczne kwestie produkcji blachodachówki, są powszechnie znane. Ja prosta baba jestem i do mnie przemawiają proste zdania. :wink:

Jest dobrze - mam blache jaką chciałam :D

bo Ty barbarzyńca jesteś :lol: :wink:

Nie moze byc! Z antycznej Sparty?

eeeeeeeeeeeeeee...........

:wink:

Ze Sparty to nie barbarzynca. Barbarzynca to Frank jakis albo inny Wandal. :lol: :lol: :lol:

Jak zwał, tak zwał - wszyscy wiedzą,że o Ducha chodzi.

Dzięki Anja - ponoć już skończyli moje daszysko, nie miałam czasu dzis jechać na budowę więc nie jestem w stanie zweryfikować tych wieści

bry wszystkim czytaczom

Braza.....ja tez lubie patrzeć jak robota smiga, no gęba sie cieszy z kazdego centymetra (prostego) muru, z każdego centymatra blachy.....

jeszcze kilka dni i panowie sobie pójdą na inną budowę :( bendziemy na okna czekać....a potem tynki, co, wylewki.....jeszcze sporo roboty...ale to juz pikuś :wink: