malka 26.05.2009 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 berek a ja flasnie loglondolyk łostatni łodcinek 5 serii housea zajebiszczy jest , co nie?? szoknął mnie koniec, kopara mi opadła do stóp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.05.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 niooooooooooooooooooooooooooooo bes twuch sdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosenthal 27.05.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 jestem, ale lece dalej.... mam truskawki z czekolada, chce ktoś ? http://images1.fotosik.pl/209/e06d0b867acf2a91.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.05.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 ło malko jak nie psepadom takh siem skhussem withanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.05.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 witam i dzieki za truchawki ....mniammmmmmmm ale kto te biedusie tak czekolada pokaleczył spadam z młodym do dochtórki...miało być lepiej, jest gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 A z czym gorzej konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.05.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 no znowu mu sie coś z uszami porobiło niby operacja była po to by takie cyrki się nie powtarzały, a tu dupa...młode 40 st gorączki i płacze z bólu no cóż zaaplikujemy antybiotyka i musimy czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.05.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 no to niedobrze w chalijerem wspolczuje szczerze trzymaj sie i krolewicza cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.05.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 łojojoj to wspolczuje Mlodemu Trzymajcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.05.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Młode juz bryka, jak mały Tygrysek szkoda tylko,że sie nacierpiał, no i żal przedstawienia.W przedszkolu przygotowywali z dwa miechy sołprajsa dla rodzićów...no a Młode ma w domu siedzieć , ale wierszydło mi pieknie wyrecytował, a jutro zrobi obiecana sałatkę owocową i będzie prawie jak w przedszkolu Kontrole na budowie zapusciłam jedynie przejazdem widziałam mój pieknie pokryty dach. Ślubny mówił,że kanaliza poprowadzona, dziś woda się robiła i ponoć się juz (zimna) zrobiła, jutro "ciepłe rurki" bedą ciągnąć chyba nie najgorsze tempo, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Calusy dla Ksieciunia od ciotki. A budowa jak budowa. Tylko moze tytul dziennika powinien sie zmienic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.05.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Calusy dla Ksieciunia od ciotki. A budowa jak budowa. Tylko moze tytul dziennika powinien sie zmienic... co Wy sie mi tytułu czepiacie, po raz kolejny grzecznie tłumaczę - ja nic nie buduję, ja robię remoncik i malutką adaptację (nawet to mam na mojej pięknej żółtej tablicy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Calusy dla Ksieciunia od ciotki. A budowa jak budowa. Tylko moze tytul dziennika powinien sie zmienic... co Wy sie mi tytułu czepiacie, po raz kolejny grzecznie tłumaczę - ja nic nie buduję, ja robię remoncik i malutką adaptację (nawet to mam na mojej pięknej żółtej tablicy) Pokaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.05.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Calusy dla Ksieciunia od ciotki. A budowa jak budowa. Tylko moze tytul dziennika powinien sie zmienic... co Wy sie mi tytułu czepiacie, po raz kolejny grzecznie tłumaczę - ja nic nie buduję, ja robię remoncik i malutką adaptację (nawet to mam na mojej pięknej żółtej tablicy) Pokaz. pokażę...jak tylko pojadę na budowę stukne fotkę specjalnie for you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.05.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 niecierpię zapalenia uszu dzieciaki płaczą i mają gorączkę a ja rozkładam ręce i czekam aż leki zadziałają młodemu migdałki wyciełaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.05.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 niecierpię zapalenia uszu dzieciaki płaczą i mają gorączkę a ja rozkładam ręce i czekam aż leki zadziałają młodemu migdałki wyciełaś? Młodemu wycięli migdał gardłowy i zrobili odbarczenie jam bębenkowych...a teraz dzieje się niewiadomoco ale jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 No to będzie szukanie co w trawie piszczy zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.05.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dzięki Aniu Młode pozdrowione, obsciskane, choć wolalby osobiście przez "ciotki" - bosz.....co z niego wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 To i ode mnie siarczystego buziaka Młodemu daj ... a co, na przyszłość jak znalazł, nie będzie się głupio czerwienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.05.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts