efilo 28.05.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 chciałam sobie przypomnieć jakieś zniszczenia ale mi się nie udało. w sumie sukces, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.05.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 chciałam sobie przypomnieć jakieś zniszczenia ale mi się nie udało. w sumie sukces, nie? duży sukces ja na poczekaniu pamiętam kilkanaście : -farby do malowania rekami najłatwiej rozprowadza sie na powierzchniach pionowych - jedyne takie w domu - ściany -olej jest mocnopoślizgowy, głównie na gładkich powierzchniach jak kafle w kuchni -mam kilka par ostrych nozyczek - wszystkie przetestowane, jednymi można cudnej urody ząbki w narzucie powycinać -ogrodnictwo , niedoszłe hobby mojego młodego, zamioculcasów nie da sie rozmnozyć ze szczytowych listków - w workach saco jest całe mnóstwo kuleczek, które jak śnieg latają i pieknie się "kleja" do ekranu telewizora ........mam mocno doświadczone dziecię i ręce pełne roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Tylko sie cieszyc. Zostanie naukowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.05.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Tylko sie cieszyc. Zostanie naukowcem. no co Ty, on chce byc złomiarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Tylko sie cieszyc. Zostanie naukowcem. no co Ty, on chce byc złomiarzem Jak ja bylam mala, to chcialam zostac sprzataczka w przedszkolu "bo one wszystkimi rzadza". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.05.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Tylko sie cieszyc. Zostanie naukowcem. no co Ty, on chce byc złomiarzem Jak ja bylam mala, to chcialam zostac sprzataczka w przedszkolu "bo one wszystkimi rzadza". a ja sie nie przyznam kim chciałam zostać wszyscy jakiejś dewiacji się doszukują a problem jest taki,ze mnie do dzisiaj to "chcenie zostało" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Tylko sie cieszyc. Zostanie naukowcem. no co Ty, on chce byc złomiarzem Jak ja bylam mala, to chcialam zostac sprzataczka w przedszkolu "bo one wszystkimi rzadza". a ja sie nie przyznam kim chciałam zostać wszyscy jakiejś dewiacji się doszukują a problem jest taki,ze mnie do dzisiaj to "chcenie zostało" O Boze, kim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.05.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Tylko sie cieszyc. Zostanie naukowcem. no co Ty, on chce byc złomiarzem Jak ja bylam mala, to chcialam zostac sprzataczka w przedszkolu "bo one wszystkimi rzadza". a ja sie nie przyznam kim chciałam zostać wszyscy jakiejś dewiacji się doszukują a problem jest taki,ze mnie do dzisiaj to "chcenie zostało" O Boze, kim? Dewiacje...chcenie.....juz wiem....siostra zakonna!!! Zgadlam, zgadlam!! Medal dostane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.05.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 no przecież mówiłam,że nie powiem, że chciałam być koronerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.05.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Tylko sie cieszyc. Zostanie naukowcem. no co Ty, on chce byc złomiarzem Jak ja bylam mala, to chcialam zostac sprzataczka w przedszkolu "bo one wszystkimi rzadza". a ja sie nie przyznam kim chciałam zostać wszyscy jakiejś dewiacji się doszukują a problem jest taki,ze mnie do dzisiaj to "chcenie zostało" O Boze, kim? Dewiacje...chcenie.....juz wiem....siostra zakonna!!! Zgadlam, zgadlam!! Medal dostane? Majka, taką ksywkę miałam w moim blokowisku, ale nie miało to nic wspólnego z ideologią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 A z czym? Z fryzura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.05.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 A z czym? Z fryzura? ha, ha, ha lubiałam czarne szmatki - wyłącznie czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.05.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 a blaszka się wygrzewała, łapala swieżego powietrza i po ok 30 min "postawiła swoje welurowe włoski" i zciemniała o jakieś 3 tony ale cuda! pierwsze słyszę o takiej technologii Malko -blacha śliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosenthal 28.05.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 ... ja tez dzień dobry wszystkim paniom przyszłam jako nowa świeżynka się zaznajamiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ide szukać blaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 znalazłam no tak. o wstającym welurze przygniecionym przez zimę nigdy nie słyszałam. a powinnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 no i , no i .....okazuję się ,że niewielu słyszało o wygrzewaniu blachy, a ze mnie sie gremialnie napieprzali, żem głąb bez wiedzy jest.... ufff..cały czas pocieszam się,że ja tylko grzecznie zapytałam, a nie zrobiłam karczemnej awantury, bo dopiero byłby obciach witam wszystkich czytaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Efilo,ja też powinnam wkońcu tą blachę kupiłam już w październiku, czy listopadzie - miałam czas by sie "przeszkolic" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 czekałaś na szkolenie przeprowadzone przez profesjonalistów prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 co profesjonalista, to profesjonalista, acz nie ukrywam, że to tak kosmiczna technologia, że chwilami zastanawiałam się czy Pan se jaj ze mnie przypadkiem nie robi może wieczorkiem wyrwię sie z czeluści mieszkanka i obfotografuje mój piekny dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts