malgos2 29.05.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Jak mi wszyscy nalewaja, to czego chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 by mi też polali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.05.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A pij sobie na zdrowie http://www.blog.bar4you.pl/wp-content/uploads/2009/03/drink_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 "Na cos trzeba umrzec" jak bystrze ktos stwierdzil w innym watku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 wole na marskość wątroby z przepicia, niż z frustracji że nie piłam zdrówko http://www.gify.org/bazagif/piwo/birra001.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Musze Cie zmartwic. Moj dziadek - alkoholik umierajac mial watrobe jak niemowle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Musze Cie zmartwic. Moj dziadek - alkoholik umierajac mial watrobe jak niemowle. tak mu się skurczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.05.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Hej Malka, Zawitałam tu pierwszy raz - dziennik przeczytałam dość wnikliwie i chylę naprawdę czoła przed tym wszystkim co wam się udało zrobić Domek teraz wygląda naprawdę imponująco, w porównaniu z tym jak wyglądał na początku Gratuluję wytrwałości i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.05.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Gratuluję również podpisania umowy z wodociągami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Musze Cie zmartwic. Moj dziadek - alkoholik umierajac mial watrobe jak niemowle. tak mu się skurczyła Taka byla swiezuchna. Za to mozg mu wysiadl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 taaaa, taaaa...słyszałam teorię, że każdy kieliszek wódki to jakieś astronomiczne liczby zamordowanych komórek nerwowych.....znam kilku ,którzy mieli by juz grzechotke z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 przywlokłam jakiś zachwalany na wewontku film - idę obejrzeć....ponoc będę sie bać, więc niech was piski nie przerażąja - to bedę sie darła ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 taaaa, taaaa...słyszałam teorię, że każdy kieliszek wódki to jakieś astronomiczne liczby zamordowanych komórek nerwowych.....znam kilku ,którzy mieli by juz grzechotke z głowy Malka, bo to pewnie jest tak, ze jak sie tylko pije, pali i p...doli to komorki znikaja. Dlatego alkoholikiem bedac nalezy rozwiazywac duzo krzyzowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.05.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ale sie drzesz...bry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 taaaa, taaaa...słyszałam teorię, że każdy kieliszek wódki to jakieś astronomiczne liczby zamordowanych komórek nerwowych.....znam kilku ,którzy mieli by juz grzechotke z głowy Malka, bo to pewnie jest tak, ze jak sie tylko pije, pali i p...doli to komorki znikaja. Dlatego alkoholikiem bedac nalezy rozwiazywac duzo krzyzowek. jeeee... jutro se kupie milion panoramicznych Anja, jeszcze nie włączyłam filmu....to nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.05.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 taaaa, taaaa...słyszałam teorię, że każdy kieliszek wódki to jakieś astronomiczne liczby zamordowanych komórek nerwowych.....znam kilku ,którzy mieli by juz grzechotke z głowy Malka, bo to pewnie jest tak, ze jak sie tylko pije, pali i p...doli to komorki znikaja. Dlatego alkoholikiem bedac nalezy rozwiazywac duzo krzyzowek. jeeee... jutro se kupie milion panoramicznych Anja, jeszcze nie włączyłam filmu....to nie ja Dejw i Duch???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 nie wykluczam ja jestem cichutko slubny jeszcze jakiś program na Discavery ogląda tylko cholera, dlaczego z zamknietymi oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 taaaa, taaaa...słyszałam teorię, że każdy kieliszek wódki to jakieś astronomiczne liczby zamordowanych komórek nerwowych.....znam kilku ,którzy mieli by juz grzechotke z głowy Malka, bo to pewnie jest tak, ze jak sie tylko pije, pali i p...doli to komorki znikaja. Dlatego alkoholikiem bedac nalezy rozwiazywac duzo krzyzowek. jeeee... jutro se kupie milion panoramicznych Anja, jeszcze nie włączyłam filmu....to nie ja Dejw i Duch???? Spiewac zaczeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.05.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Helloł z raneczka Jak tam film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts