e-Mandzia 01.06.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No co? D'Arc slabo skonczyla... i dziewicą była, normalnie Orleańską Dzień dobry PS malka, jak pięknie już u Ciebie - gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.06.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Hej Malka! Jak pięęęknie rurkowo i różanie się u Ciebie zrobiło! A dziura stropowo-marzeniowo-fanaberyjna - rewelacja! Małgoś, a Joanny też różne były? Jasne. Joanna d'Arc, Joanna Delanoue (od Krzyża), Joanna Franciszka de Chantal, Joanna de Valois, Joanna de Lestonnac, Joanna Elżbieta Bichiers Des Agnes, Joanna Antida Thouret i Gianna Beretta Molla. To moja która??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Hej Malka! Jak pięęęknie rurkowo i różanie się u Ciebie zrobiło! A dziura stropowo-marzeniowo-fanaberyjna - rewelacja! Małgoś, a Joanny też różne były? Jasne. Joanna d'Arc, Joanna Delanoue (od Krzyża), Joanna Franciszka de Chantal, Joanna de Valois, Joanna de Lestonnac, Joanna Elżbieta Bichiers Des Agnes, Joanna Antida Thouret i Gianna Beretta Molla. To moja która??? A Ty mialas imieniny 24, 25, 26, czy 30 maja, bo mi sie szukac nie chce...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.06.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Hej Malka! Jak pięęęknie rurkowo i różanie się u Ciebie zrobiło! A dziura stropowo-marzeniowo-fanaberyjna - rewelacja! Małgoś, a Joanny też różne były? Jasne. Joanna d'Arc, Joanna Delanoue (od Krzyża), Joanna Franciszka de Chantal, Joanna de Valois, Joanna de Lestonnac, Joanna Elżbieta Bichiers Des Agnes, Joanna Antida Thouret i Gianna Beretta Molla. To moja która??? A Ty mialas imieniny 24, 25, 26, czy 30 maja, bo mi sie szukac nie chce...? 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Hej Malka! Jak pięęęknie rurkowo i różanie się u Ciebie zrobiło! A dziura stropowo-marzeniowo-fanaberyjna - rewelacja! Małgoś, a Joanny też różne były? Jasne. Joanna d'Arc, Joanna Delanoue (od Krzyża), Joanna Franciszka de Chantal, Joanna de Valois, Joanna de Lestonnac, Joanna Elżbieta Bichiers Des Agnes, Joanna Antida Thouret i Gianna Beretta Molla. To moja która??? A Ty mialas imieniny 24, 25, 26, czy 30 maja, bo mi sie szukac nie chce...? 24 To jeszcze inna św. Joanna Chuza (Joanna Myrrhbearer) http://en.wikipedia.org/wiki/Saint_Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.06.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Łooooooooooooo malko, jak nie seks, wódka to..................święci, ale mam porąbany wewontek Madzia dzięki ....mam nadzieję,że będzie jeszcze ładniej Robie dziś turne, po sklepch, chce młodemu rower kupić, no mała cholera się na dwóch kółkach nauczyła jeździć i juz ten z ubiegłego sezonu zamały jes, wali kolanami po brodzie a w sklepach albo jakieś plastikowe paście, albo wypaśne fury po półtora tysia że też wcześniej się nie rozejrzałam po allegro, dziś to nawt suprerbatmankurire by nie dojechał. Gnam do Decathlona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 01.06.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Madzia dzięki ....mam nadzieję,że będzie jeszcze ładniej ooooo z pewnością będzie a w sklepach albo jakieś plastikowe paście, albo wypaśne fury po półtora tysia Mój to już innego nie chce jak za półtora tysia , ale osiem stófek, to se sam zarobił, to resztę mu łojce dołożom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Gnam do Decathlona słuszna koncepcja -i coś kupiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 a swietych Ann to duzo bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 a swietych Ann to duzo bylo? święta Anna – matka Maryi, Anna – prorokini, Anna, księżna ruska, Anna Kim Chang-gum – męczennica koreańska, Anna Pak A-gi – męczennica koreańska, Anna Line, Anna od św. Bartłomieja,Anna od Aniołów Monteagudo, Anna Maria Taigi, Anna Maria Javouhey. Malka... Z krzeslami nieaktualne. Wykupili mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.06.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 no to po kolei Madzia - moje młode ma 6 lat i na rowerze to on jeździ góra dwa sezony, więc rower za 1,5 k to dla mnie lekkie przegiecie Kasia - kupiłam taka srednia półka, ale młody zachwycony (kask i ochraniacze też bomba ) Małgoś - szkoda Anja - a co pretendujesz do nowej świętej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 U mnie ze świętymi ciężko Chociaż podobno się jakaś jedna czy dwie trafiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Szczerze mowiac spotkalam sie tylko z grzesznica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 a ja nie św. Ewa z Ličge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 a ja nie św. Ewa z Ličge Blogoslawiona... Ale nie wiedzialam o niej tak czy inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 a ja nie św. Ewa z Ličge Blogoslawiona... Ale nie wiedzialam o niej tak czy inaczej. ponoć juz wyświęcona ...ale nie widziałam, nie potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 a ja nie św. Ewa z Ličge Blogoslawiona... Ale nie wiedzialam o niej tak czy inaczej. ponoć juz wyświęcona ...ale nie widziałam, nie potwierdzam Mozliwe, ale niewiele o niej jest tak w ogole. Pod Leodium tez mozna szukac. Dzieki malka wiesz za co... Na razie happy end, akcja odwolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 cholernie się cieszę dzwoń do męża ...niech teraz z radości się upije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 cholernie się cieszę dzwoń do męża ...niech teraz z radości się upije Zebys wiedziala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ja jeszcze trzeźwa musze być...araz po księciunia jadę i za kudły do fryzjera muszę zaciągnąć, bo już dłuższe od moich ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts