malka 02.06.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 dziś obiad w KFC smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Sluchajcie, moj maz ma w swojej pracowni numer po pizzerii. Notorycznie ludzie dzwonia i nagrywaja sie mimo, ze to juz z 10 lat. Jakiiiiiiiiii gosciu sie nagral ze 3 razy, musze Wam to kiedys puscic, bo tego sie nie da opowiedziec. Zaczynalo sie tak: prosze jakaaaaaas delikaaaatna pizze, i polowke, moze byc podwojna, albo potrrrrrrrojna. Slyszy pani mi? Maz z tego mp3 zrobil, za kazdym razem boki zrywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.06.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ja jeszcze trzeźwa musze być...araz po księciunia jadę i za kudły do fryzjera muszę zaciągnąć, bo już dłuższe od moich ma Witam No co Wy macie do tych włosów , no co ? Moja też mnie goni . Ale ja się okopałem i już trzeci tydzień zaciekle się bronię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Małgoś - musimy posłuchać moze mi się też jakieś boki oderwą Fenix - mój młody się broni już z trzy lata, ale ja mu mam to rano szczotkować to mnie cholera bierze stracił dziś 20 cm na długości włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.06.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Aaaaaa to u dziecka , bo już myślałem że małża tak gonisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Musze te nagrania od malza wyciagnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.06.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Aha przypomiało mi się . Czy te Twoje kominy to cegłą czy płytką oblepione som ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Aaaaaa to u dziecka , bo już myślałem że małża tak gonisz . co Ty, ślubnego nie gonię,juz przywykłam, że mam podsarzałego "metala" w domu a komin to systemowy, klinkierowany ponad dachem...płyteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 a propos palenia kolega w pracy przyniósł e-papierosy. no powiem Wam że bomba. nawet mi przeszło na myśl że mogłabym zacząć palić. dobrze że kiedyś ich nie było bo bym pewnie była nałogowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 to naprawdę działa no w szoku jestem....może się przerzucę I TYM OTO POSTEM WSTĄPIŁAM NA OLIMP Laur przynosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 I jak tu nie pic, jak same okazje dzisiaj! Pamietaj malka... Nothing's gonna be the same now... http://img15.imageshack.us/img15/2828/cbig11554562128734.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 oj nie bedzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 to naprawdę działa no w szoku jestem....może się przerzucę działa i.... nie śmierdzi. u nas w pracy jak przyniósł tak się przerzucili WSZYSCY palacze. i to wcale nie dlatego ze taka moda. są ekstra. ja byłam zdumiona jak zobaczyłam jak to palił. nie spodziewałam się dymku przede wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 to naprawdę działa no w szoku jestem....może się przerzucę działa i.... nie śmierdzi. u nas w pracy jak przyniósł tak się przerzucili WSZYSCY palacze. i to wcale nie dlatego ze taka moda. są ekstra. ja byłam zdumiona jak zobaczyłam jak to palił. nie spodziewałam się dymku przede wszystkim. cholera, tylko czy ja chcę rzucic palenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.06.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 malka moze chcesz opchnac ten zamaly rowerek?? Musze sie cytowac bo moje pytania gina w jakims niebycie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 to naprawdę działa no w szoku jestem....może się przerzucę działa i.... nie śmierdzi. u nas w pracy jak przyniósł tak się przerzucili WSZYSCY palacze. i to wcale nie dlatego ze taka moda. są ekstra. ja byłam zdumiona jak zobaczyłam jak to palił. nie spodziewałam się dymku przede wszystkim. cholera, tylko czy ja chcę rzucic palenie ale to nie służy do rzucania tylko do palenia różnica między tym papierosem a zwykłym jest tylko taka że nie wrzucasz sobie smoły do płuc. no i innym przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 malka moze chcesz opchnac ten zamaly rowerek?? Musze sie cytowac bo moje pytania gina w jakims niebycie chyba chetnie, ale on malutki 12 cali 4 koła i jest....potwornir pomarańczowy idę fotki poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.06.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ja mam 3.5 i 5.5 latka wiec te 12 cali bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.06.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 I TYM OTO POSTEM WSTĄPIŁAM NA OLIMP Laur przynosić Proszę i gratulejszon http://profumo.blox.pl/resource/WIENIEC_LAUROWY.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Marta - moze jutro cykne fotki, jakoś nigdy ne robiłam zdjęc rowerowi Kasiu - dzięki , na Ciebie jedyną można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts