malka 02.06.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 to naprawdę działa no w szoku jestem....może się przerzucę działa i.... nie śmierdzi. u nas w pracy jak przyniósł tak się przerzucili WSZYSCY palacze. i to wcale nie dlatego ze taka moda. są ekstra. ja byłam zdumiona jak zobaczyłam jak to palił. nie spodziewałam się dymku przede wszystkim. cholera, tylko czy ja chcę rzucic palenie ale to nie służy do rzucania tylko do palenia różnica między tym papierosem a zwykłym jest tylko taka że nie wrzucasz sobie smoły do płuc. no i innym przy okazji. na wszystkich aukcjach gdzie sprzedaję te papierochy, mowa jest o rzucaniu palenia, o znikomej ilości nikotyny i takie tam..... więc co mam se plastika pykać do końca życia choć kurcze ekonomiczne toto jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.06.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 a komin to systemowy, klinkierowany ponad dachem...płyteczki Taaa czyli świnski styropian , siateczka i płyteczki . Też tak będe miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 a komin to systemowy, klinkierowany ponad dachem...płyteczki Taaa czyli świnski styropian , siateczka i płyteczki . Też tak będe miał. a dlaczego świński i do tego styropian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.06.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A Ty masz płytki bezpośrednio na pustak kominowy ? Dlaczego świński bo blondynki są różowe , nieprawdaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 to naprawdę działa no w szoku jestem....może się przerzucę działa i.... nie śmierdzi. u nas w pracy jak przyniósł tak się przerzucili WSZYSCY palacze. i to wcale nie dlatego ze taka moda. są ekstra. ja byłam zdumiona jak zobaczyłam jak to palił. nie spodziewałam się dymku przede wszystkim. cholera, tylko czy ja chcę rzucic palenie ale to nie służy do rzucania tylko do palenia różnica między tym papierosem a zwykłym jest tylko taka że nie wrzucasz sobie smoły do płuc. no i innym przy okazji. na wszystkich aukcjach gdzie sprzedaję te papierochy, mowa jest o rzucaniu palenia, o znikomej ilości nikotyny i takie tam..... więc co mam se plastika pykać do końca życia choć kurcze ekonomiczne toto jest Tak dobrze nie ma, na 600 zaciagniec to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.06.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Gratuluje Oimpu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.06.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Gratuluję Siostrzyczko OLIMPU !!! Teraz to już tylko z górki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A Ty masz płytki bezpośrednio na pustak kominowy ? Dlaczego świński bo blondynki są różowe , nieprawdaż ? jest to jakąś specjalna zaprawą paćkane i na to płytki, potem fugowane i na to jakiś cud impregnat. Dziękuje za gratulki...to było miłe zdobywanie góry - bo z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ja też składam gratki. i jak Ci się podoba Olimp? ambrozja smakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Malka na nektarze sie skupila na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ja też składam gratki. i jak Ci się podoba Olimp? ambrozja smakuje? onieśmielona taka jestem gdziez mnie tam na Olimpy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 iii tam... przereklamowane miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 iii tam... przereklamowane miejsce moze w końcu tego Apolla spotkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 iii tam... przereklamowane miejsce moze wkońcu tego Apolla spotkam Apollo byl gejem. Zeusa lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 iii tam... przereklamowane miejsce moze wkońcu tego Apolla spotkam Apollo byl gejem. Zeusa lepiej. a ja zamężna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 opowiadasz... zameżne z gejami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Eros wedlug jednej z wersji pochodzil ze zwiazku partnerskiego Aresa i Hermesa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 opowiadasz... zameżne z gejami? no ...dobrze,że ślubny mi przez ramie nie zagląda.... i czemu mnie tu jakąś bigamia smierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.06.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 różnica między tym papierosem a zwykłym jest tylko taka że nie wrzucasz sobie smoły do płuc. no i innym przy okazji. te inne, to cała tablica Mendelejewa - czy to mało i palić można przy biurku w biurze i w tramwaju, a nawet w pociągu tylko cały czas zadaję sobie pytanie takie jak malka zresztą - czy ja chcę rzucić PS Wiem, że są różnej jakości te szlugi - cza zapoznać się przed kupnem, coby jakiejś kaszanki nie nakupować Dzień dobry Wszystkim, piękny dzionek się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.06.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 I TYM OTO POSTEM WSTĄPIŁAM NA OLIMP Bogini teraz z Ciebie malka normalnie - gratuluję i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts