aniawmuratorze 03.06.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Gratki Malka i jaki widok z Olimpu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Cze Malka, jak tam sie zycie zmienilo, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.06.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Cze Malka, jak tam sie zycie zmienilo, co? Za duzo nektaru bogow sie napila i teraz pod jakims drzewkiem oliwnym lezy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Malka, wstaaaaaawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.06.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Cze Malka, jak tam sie zycie zmienilo, co? Małgos, no przecież Ona nie może powiedzieć , chcesz żeby do końca życia jak ten Syzyf - z niej przecież dobra kobieta jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Malka, wstaaaaaawaj. Małgoś 5.30 dziś wstałam musiałam zapierdzielać przez pół województwa, by pobyc pare godzin z gruźlikami - przeżycie niezapomniane cholera, a ja myslałam ,że duzo palę ....mały pikus ze mnie dzien dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Cze Malka, jak tam sie zycie zmienilo, co? Małgos, no przecież Ona nie może powiedzieć , chcesz żeby do końca życia jak ten Syzyf - z niej przecież dobra kobieta jest. No tak. Malka, to nie mow czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.06.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 cholera, a ja myslałam ,że duzo palę ....mały pikus ze mnie Mój znajomy właśnie rzucił palenie, teraz pali tylko jedną paczkę, wcześniej palił 3 Malka a małe pikusie ile palom ?, bo ja nie wiem kim jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2009 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Syzyf to ja byłam przez kilka miesiecy jam mi pan P. budowę pierdo..ł dwa kroki do przodu - trzy do tyłu- powtórki nie chcę. Madzia male pikusie, to tak ok 20 szt dziennie.... dziś poznałam panią , która też "rzuciła" bo ma gruźlicę ..teraz pali 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Malka, wstaaaaaawaj. Małgoś 5.30 dziś wstałam O, to niedobrze. Nie jest pewnie Pani zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.06.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ufff, to ja też mały pikuś Mojemu znajomemu, to rura normalnie nie stygła - "on Pani kierowniczko palił cały czas" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Moj malzon palil dwie paczki, ja zaczynalam przekraczac jedna jak rzucilam i mamy sie swietnie od 8.5 roku. Never again. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Malka, wstaaaaaawaj. Małgoś 5.30 dziś wstałam O, to niedobrze. Nie jest pewnie Pani zadowolona. Wbrew pozorom jestem wiesz, jak ktoś mi daje możliwość nauczenia się czegoś nowego i jeszcze za free to daje, to przecież nie będę marudziła, że godzina mi nie pasi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ufff, to ja też mały pikuś Mojemu znajomemu, to rura normalnie nie stygła - "on Pani kierowniczko palił cały czas" bo zimno jest , to trz palić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.06.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Moj malzon palil dwie paczki, ja zaczynalam przekraczac jedna jak rzucilam i mamy sie swietnie od 8.5 roku. Never again. Gratuluję silnej woli, zawsze podziwiałam ludzi, którzy rzucili palenie - serio. Sobie jeszcze nie mogę podziwiać , bo nie wiem dlaczego lubię poddawać się temu nałogowi Jestem nocnym Markiem, więc lubie pospać, rano każde 5 min dłuższego snu jest na wagę złota i ... zwlekam się pół godziny wcześniej tylko po to, żeby napić się kawy i pojarać no i pokaszleć trochę niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Moj malzon palil dwie paczki, ja zaczynalam przekraczac jedna jak rzucilam i mamy sie swietnie od 8.5 roku. Never again. to ile Ty paliłaś rok, dwa (no chyba,że zaczełaś w przedszkolu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Malka, wstaaaaaawaj. Małgoś 5.30 dziś wstałam O, to niedobrze. Nie jest pewnie Pani zadowolona. Wbrew pozorom jestem wiesz, jak ktoś mi daje możliwość nauczenia się czegoś nowego i jeszcze za free to daje, to przecież nie będę marudziła, że godzina mi nie pasi. Tez ostatnio mialam taka mozliwosc na szkoleniu BHP. Ale nie byla Pani zadowolona. Mdlilo ja z niewyspania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.06.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Mdlilo ja z niewyspania. już z niewyspania już - z głodu , bo rano śniadania nie zdążyła przyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Mdlilo ja z niewyspania. już z niewyspania już - z głodu , bo rano śniadania nie zdążyła przyjąć ja właśnie będę sobie robic śniadanko Małgoś na BHP to bym się w środku nocy nie zrywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 idę ........ oddaliła sie malka w kierunku kuchni.................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts