Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Mdlilo ja z niewyspania. :-? :lol: :lol: :lol:

już z niewyspania już - z głodu :wink: , bo rano śniadania nie zdążyła przyjąć :wink:

ja właśnie będę sobie robic śniadanko :D

Małgoś na BHP to bym się w środku nocy nie zrywała :oops:

Z glodu tez... Ja sie musialam zerwac i mam nadzieje, ze mi je zalicza na uczelni, bo jak nie to... :evil: :evil: :evil:

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

co Wy tam wiecie, o pomysłach władz uczelnianych :lol:

pomysł jednej z prywatnych uczelni - studia zaoczne - ćwiczenia i laboratoria : poniedziałek 8.30 - 14.30, sroda 14.00-19, czwartek 8.00-14.00 piątek 16.00-20.00

wykłady sobota 8.00-20.00, niedziela 8.00-20.00

fajnie -nie ?[/i]

pomysł jednej z prywatnych uczelni - studia zaoczne - ćwiczenia i laboratoria : poniedziałek 8.30 - 14.30, sroda 14.00-19, czwartek 8.00-14.00 piątek 16.00-20.00

wykłady sobota 8.00-20.00, niedziela 8.00-20.00

No co? -to są studia dla pracujacych na trzecią zmianę :)

:lol: :lol: :lol:

aaaaaaaaa, a na to nie wpadłam :lol: :lol: :lol:

myślę ,że władze owej uczelni - też nie

no - jest brązowa :evil:

a granit, czy marmur, czy jak to sie tam zwie jest białe wpadające w brąz (miał być szary) :evil:

Wyluzuj malka, ja wybralam parapety w 3 minuty i dzisiaj tez bym wybrala inaczej, ale teraz w ogole juz tego nie zauwazam. :roll:

właśnie mnie też to zajęło z 90 sekund , mogłam poswięcić jeszcze z 30 - może byłby lepszy wybór.

No dałam się zakręcić, że mi grafit do orzecha nie nędzie pasował :evil:

no - jest brązowa :evil:

a granit, czy marmur, czy jak to sie tam zwie jest białe wpadające w brąz (miał być szary) :evil:

Wyluzuj malka, ja wybralam parapety w 3 minuty i dzisiaj tez bym wybrala inaczej, ale teraz w ogole juz tego nie zauwazam. :roll:

właśnie mnie też to zajęło z 90 sekund , mogłam poswięcić jeszcze z 30 - może byłby lepszy wybór.

No dałam się zakręcić, że mi grafit do orzecha nie nędzie pasował :evil:

Malka, fu.ck it. Wybralas i za pozno. Zalozysz zaslonki, postawisz kwiatki i nie bedzie nic widac. No. Bania. :wink: