malgos2 03.06.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 no na zewnętrznych głównie No to w ogole luuuuuuuuuz, daj spokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dziewczyny , nie piszcie tak szybko bo wyjśc stąd nie mogę . Co odświeżam to nowy post. w dużym skrócie - Małgoś rozpacza z powodu jakiejś Duszyczki petającej się po forumie, a ja zamówiłam chu.owe parapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dziewczyny , nie piszcie tak szybko bo wyjśc stąd nie mogę . Co odświeżam to nowy post. w dużym skrócie - Małgoś rozpacza z powodu jakiejś Duszyczki petającej się po forumie, a ja zamówiłam chu.owe parapety Sprawczyni mego upodlenia, obiekt mojej zemsty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.06.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Małzy się spodobały takie z jakiejś mączki marmurowej czy czegoś w tym guście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Małzy się spodobały takie z jakiejś mączki marmurowej czy czegoś w tym guście. u mnie wewnętrzne oblecą, choć moim zdaniem zbyt brązowe http://www.norden24.pl/j1/images/marmur%20-%20brecia%20aurora.jpg natomiast zewnętrzne....alu brąz - przy grafitowym dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.06.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Eeee nie będzie tak zle . I tak po jakimś czasie będziesz zwracać uwagę tylko na te wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Eeee nie będzie tak zle . I tak po jakimś czasie będziesz zwracać uwagę tylko na te wewnętrzne. ale one też mnie nie zzachwycają w doope, to tylko parapety co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ale czemu braz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ale czemu braz? bo dałam się zakręcić, że grafit do orzechowych okien będzie ble... a teraz brazowe, będa bllllle do całej reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Przeciez grafit do orzecha jest miodzio Ja tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Marta, to Twoje to grafit mnie na jakiś stalowy wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Wiesz co ja mam aluminium naturalny to na pewno nie jest ciemny grafit sa raczej jasno szare. Przeciez na parapety musisz sie zdecydowac na etapie elewacji zewnetrznej wiec po co juz teraz?taki mamhttp://helopal.pl/probki/C0.jpg a ty mowisz o graficie chyba cos takiegohttp://helopal.pl/probki/701.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 właśnie. i to "aluminium' jest ok, a grafit już nie koniecznie teges ja już kupiłam parapety (razem z oknami) - jutro montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Zawsze je mozesz farba w spreju pociagnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Zawsze je mozesz farba w spreju pociagnac. i nie gwarantuje, że w szczycie desperacji tak nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.06.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Zawsze je mozesz farba w spreju pociagnac. i nie gwarantuje, że w szczycie desperacji tak nie zrobię ja dzis kazalam szafke do lazienki zabierac bo mi nie lezal kolor, wiec przemalowac parapety tez sobie wyobrazam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Zawsze je mozesz farba w spreju pociagnac. i nie gwarantuje, że w szczycie desperacji tak nie zrobię ja dzis kazalam szafke do lazienki zabierac bo mi nie lezal kolor, wiec przemalowac parapety tez sobie wyobrazam No, i co roku mozesz miec inny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Anja - czytałam o Twojej szafce sraczkowy powiadasz moze ja najpierw zobacze te parapety...a potem pomyslę dlaczego mi się nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 I co, zakupilas farbe w spreju juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.06.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dzień doberek Może jakiś graficiarzy wynająć , wkomponują te parapety w jakiegoś murala na elewacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts