Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

E-Mandzia, masz okazje 27 czerwca najblizsza. :wink:

ja tak cicho siedzę, bo godziny mi nie pasowały 12.00-20.00 (w ciągu dnia mam uroczystość, na której muszę być), ale teraz wypaczyłam after .... i po 20-tej, to może bym się wyrobiła. Ja z wioski koło W-wy jestem :D

No Ty... Wpisuj sie szybciutko, bo tam lista niedlugo zamykana bedzie. :p

a jak nie dojadę i miejsce zablokuję, to wstyd mnie pochłonie :oops:

ale taaaak bym chciała być

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

E-Mandzia, masz okazje 27 czerwca najblizsza. :wink:

ja tak cicho siedzę, bo godziny mi nie pasowały 12.00-20.00 (w ciągu dnia mam uroczystość, na której muszę być), ale teraz wypaczyłam after .... i po 20-tej, to może bym się wyrobiła. Ja z wioski koło W-wy jestem :D

No Ty... Wpisuj sie szybciutko, bo tam lista niedlugo zamykana bedzie. :p

a jak nie dojadę i miejsce zablokuję, to wstyd mnie pochłonie :oops:

ale taaaak bym chciała być

Ale jakie miejsce? :roll: :roll: :roll: Ewentualnie nocleg mozesz zablokowac jesli chcesz, ale miejsce na party nie jest ograniczone zdaje mi sie. Najwyzej karkowka nam zostanie. :lol: :lol: :lol:

Komu się wpłaca na to jedzenie ? (bo chyba jeszcze kapelusza nie ma), ja bym wpłaciła i najwyżej za moje zdrowie, karkówkę byście zjedli.

Placi sie przy odbiorze identyfikatora, tylko zaliczke 500 zl ktos tam ma wplacic wczesniej. Musialabys sie od daggulki dowiedziec, co z takimi lajzami, co nie dotarly... Ja mysle, ze to jest wpisane w ryzyko takiej imprezy i nie ma sie czym przejmowac. Zawsze ktos sie zdecyduje w ostatniej chwili, a ktos zrezygnuje, nie dojedzie... Zapisuj sie. :p

Placi sie przy odbiorze identyfikatora, tylko zaliczke 500 zl ktos tam ma wplacic wczesniej. Musialabys sie od daggulki dowiedziec, co z takimi lajzami, co nie dotarly... Ja mysle, ze to jest wpisane w ryzyko takiej imprezy i nie ma sie czym przejmowac. Zawsze ktos sie zdecyduje w ostatniej chwili, a ktos zrezygnuje, nie dojedzie... Zapisuj sie. :p

To idę zapytać szefowej w takim razie :p

no ja w pracy - zarobiona jestem 8)

Od rana nie nadążam tematów odświeżać i odpowiedzi piszę w obojętnie jakim wątku ...

... ale normalnie jestem w temacie i wszyscy wiedzą o ssssso chodzi :)

Zaraz M przyjedzie po mnie, więc jeszcze tylko ze 2 godzinki w korku i będę w dużym pokoju :D no a wtedy to juuuuż 8)

Przyszłam i złapałam się za łeb :lol: :lol:

Madzia - ja pewnie gdzieś 19-20 czerwca dopiero bedę miała pewność czy pojade na zlot. (ale jakby co to na wódeczkę sie piszę :wink: )

Markotko - mam nadzieję,że nie będą to jakieś zwłoki :roll:

Małgoś i co - teraz wierzysz ,że niebudowa :lol:

Wierze. :p Ale ten wykonawca tam... :x

coś Ci pokażę , bo nie wiem czy na ten szczególik zwróciłaś uwagę :lol:

http://lh3.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SikPnBg5tGI/AAAAAAAACeA/_CHMS88HNPQ/s512/tabl%3Bica.JPG

musiałam coś zrobić, a nie mogłam na tablicy napisać "głupie chu.e"