e-Mandzia 05.06.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 E-Mandzia, masz okazje 27 czerwca najblizsza. ja tak cicho siedzę, bo godziny mi nie pasowały 12.00-20.00 (w ciągu dnia mam uroczystość, na której muszę być), ale teraz wypaczyłam after .... i po 20-tej, to może bym się wyrobiła. Ja z wioski koło W-wy jestem No Ty... Wpisuj sie szybciutko, bo tam lista niedlugo zamykana bedzie. a jak nie dojadę i miejsce zablokuję, to wstyd mnie pochłonie ale taaaak bym chciała być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 E-Mandzia, masz okazje 27 czerwca najblizsza. ja tak cicho siedzę, bo godziny mi nie pasowały 12.00-20.00 (w ciągu dnia mam uroczystość, na której muszę być), ale teraz wypaczyłam after .... i po 20-tej, to może bym się wyrobiła. Ja z wioski koło W-wy jestem No Ty... Wpisuj sie szybciutko, bo tam lista niedlugo zamykana bedzie. a jak nie dojadę i miejsce zablokuję, to wstyd mnie pochłonie ale taaaak bym chciała być Ale jakie miejsce? Ewentualnie nocleg mozesz zablokowac jesli chcesz, ale miejsce na party nie jest ograniczone zdaje mi sie. Najwyzej karkowka nam zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.06.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Małgoś, ja chyba u Rasi odpowiadam poprierniczyłam temaciki, ale wszystko pasuje, pytania i odpowiedzi, to chyba może być ? - no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Małgoś, ja chyba u Rasi odpowiadam poprierniczyłam temaciki, ale wszystko pasuje, pytania i odpowiedzi, to chyba może być ? - no nie Moze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.06.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Komu się wpłaca na to jedzenie ? (bo chyba jeszcze kapelusza nie ma), ja bym wpłaciła i najwyżej za moje zdrowie, karkówkę byście zjedli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Komu się wpłaca na to jedzenie ? (bo chyba jeszcze kapelusza nie ma), ja bym wpłaciła i najwyżej za moje zdrowie, karkówkę byście zjedli. Placi sie przy odbiorze identyfikatora, tylko zaliczke 500 zl ktos tam ma wplacic wczesniej. Musialabys sie od daggulki dowiedziec, co z takimi lajzami, co nie dotarly... Ja mysle, ze to jest wpisane w ryzyko takiej imprezy i nie ma sie czym przejmowac. Zawsze ktos sie zdecyduje w ostatniej chwili, a ktos zrezygnuje, nie dojedzie... Zapisuj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.06.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 No malka to u ciebie ogrodek owocowy pelna geba, ciekawe co jeszce wylezie spod tego gruzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.06.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Placi sie przy odbiorze identyfikatora, tylko zaliczke 500 zl ktos tam ma wplacic wczesniej. Musialabys sie od daggulki dowiedziec, co z takimi lajzami, co nie dotarly... Ja mysle, ze to jest wpisane w ryzyko takiej imprezy i nie ma sie czym przejmowac. Zawsze ktos sie zdecyduje w ostatniej chwili, a ktos zrezygnuje, nie dojedzie... Zapisuj sie. To idę zapytać szefowej w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.06.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Zapisuj sie. już Malka, a Ty karkówki nie lubisz, czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.06.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 dzień dobry dzisiaj nic nie pijecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.06.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 dzień dobry dzisiaj nic nie pijecie? od samego rana nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dzisiaj seks uprawiamy. Z drewnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.06.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 dzień dobry dzisiaj nic nie pijecie? od samego rana nic ale już jest ŁYKend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.06.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 no ja w pracy - zarobiona jestem Od rana nie nadążam tematów odświeżać i odpowiedzi piszę w obojętnie jakim wątku ... ... ale normalnie jestem w temacie i wszyscy wiedzą o ssssso chodzi Zaraz M przyjedzie po mnie, więc jeszcze tylko ze 2 godzinki w korku i będę w dużym pokoju no a wtedy to juuuuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.06.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 PSMalka jak przyjdzie, to się za łeb złapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 no ja w pracy - zarobiona jestem Od rana nie nadążam tematów odświeżać i odpowiedzi piszę w obojętnie jakim wątku ... Nie pracuj tyle, bo Ci garb wyrosnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.06.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 no ja w pracy - zarobiona jestem Od rana nie nadążam tematów odświeżać i odpowiedzi piszę w obojętnie jakim wątku ... Nie pracuj tyle, bo Ci garb wyrosnie. Ja to się palę do roboty normalnie, już paczka pooooooszła Ja to tylko czasami mam taki zapier.ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Przyszłam i złapałam się za łeb Madzia - ja pewnie gdzieś 19-20 czerwca dopiero bedę miała pewność czy pojade na zlot. (ale jakby co to na wódeczkę sie piszę ) Markotko - mam nadzieję,że nie będą to jakieś zwłoki Małgoś i co - teraz wierzysz ,że niebudowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Wierze. Ale ten wykonawca tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Wierze. Ale ten wykonawca tam... coś Ci pokażę , bo nie wiem czy na ten szczególik zwróciłaś uwagę http://lh3.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SikPnBg5tGI/AAAAAAAACeA/_CHMS88HNPQ/s512/tabl%3Bica.JPG musiałam coś zrobić, a nie mogłam na tablicy napisać "głupie chu.e" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts