malgos2 05.06.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Zwrocilam... I tez sobie tak pomyslalam wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 05.06.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ale Wy jesteście , no !!1// Tyle napisać , a ja teraz musze to w stanie pomrocznosci jasnej przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Zwrocilam... I tez sobie tak pomyslalam wlasnie. niżej jest nazwa obecnego wykonawcy i " :)" wszystko chyba jasne Fenix a skąd ta pomroczność , już flaszeczka poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A ten " " to juz z torbami poszedl, czy jeszcze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 05.06.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Fenix a skąd ta pomroczność , już flaszeczka poszła Niom , go ście też , na szczęscie . Maluch okąpany , teraz je . Ja zgrywam zdjęcia z aparatu i chyba cos naskrobie w dzienniku . Ufff ale się napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A ten " " to juz z torbami poszedl, czy jeszcze nie? jak sądy nie zaczną szybciej pracować, to ja myślę, że on bez toreb pójdzie i może jeszcze bez tego, co to Nitka widzi w drzewie( u Rasi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Fenix a skąd ta pomroczność , już flaszeczka poszła Niom , go ście też , na szczęscie . Maluch okąpany , teraz je . Ja zgrywam zdjęcia z aparatu i chyba cos naskrobie w dzienniku . Ufff ale się napisałem no to czekam.... fakt jakiś dzis rozadany jesteś - może jeszcze Ci polać - chyba Ci służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A ten " " to juz z torbami poszedl, czy jeszcze nie? jak sądy nie zaczną szybciej pracować, to ja myślę, że on bez toreb pójdzie i może jeszcze bez tego, co to Nitka widzi w drzewie( u Rasi) Daj znac, kiedy z posilkami przyjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 05.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Luknałem dziennik . I o cooo choooodzi z tymi parapetami ? Fajne som . Zdjęcie mam wjkleic , no mam takie jedne , nawet się nadaje . I tak na wszystkicjh jestem w tych czarnych brylach co znalazłem (carrera pisze na nich) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A ten " " to juz z torbami poszedl, czy jeszcze nie? jak sądy nie zaczną szybciej pracować, to ja myślę, że on bez toreb pójdzie i może jeszcze bez tego, co to Nitka widzi w drzewie( u Rasi) Daj znac, kiedy z posilkami przyjechac. i smołą go i pradem przyjedziesz sobie pokopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A ten " " to juz z torbami poszedl, czy jeszcze nie? jak sądy nie zaczną szybciej pracować, to ja myślę, że on bez toreb pójdzie i może jeszcze bez tego, co to Nitka widzi w drzewie( u Rasi) Daj znac, kiedy z posilkami przyjechac. i smołą go i pradem przyjedziesz sobie pokopać Bardzo jestem ciekawa, co z tego wyniknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Luknałem dziennik . I o cooo choooodzi z tymi parapetami ? Fajne som . Zdjęcie mam wjkleic , no mam takie jedne , nawet się nadaje . I tak na wszystkicjh jestem w tych czarnych brylach co znalazłem (carrera pisze na nich) nie sa fajne ( parapety), ale chyba emocjonalnie poradze sobie z tym dawaj fotę i nie marudź pewnie będziesz na niej w goglach i kominiarce, ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A ten " " to juz z torbami poszedl, czy jeszcze nie? jak sądy nie zaczną szybciej pracować, to ja myślę, że on bez toreb pójdzie i może jeszcze bez tego, co to Nitka widzi w drzewie( u Rasi) Daj znac, kiedy z posilkami przyjechac. i smołą go i pradem przyjedziesz sobie pokopać Bardzo jestem ciekawa, co z tego wyniknie... jo tyż ale mnie sie nie spieszy...ja mam czas...odsetki lecą sobie wąskim strumykiem...ale nieustannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A ten " " to juz z torbami poszedl, czy jeszcze nie? jak sądy nie zaczną szybciej pracować, to ja myślę, że on bez toreb pójdzie i może jeszcze bez tego, co to Nitka widzi w drzewie( u Rasi) Daj znac, kiedy z posilkami przyjechac. i smołą go i pradem przyjedziesz sobie pokopać Bardzo jestem ciekawa, co z tego wyniknie... jo tyż ale mnie sie nie spieszy...ja mam czas...odsetki lecą sobie wąskim strumykiem...ale nieustannie Kuchnia plynie, lazienka, parkiet.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A ten " " to juz z torbami poszedl, czy jeszcze nie? jak sądy nie zaczną szybciej pracować, to ja myślę, że on bez toreb pójdzie i może jeszcze bez tego, co to Nitka widzi w drzewie( u Rasi) Daj znac, kiedy z posilkami przyjechac. i smołą go i pradem przyjedziesz sobie pokopać Bardzo jestem ciekawa, co z tego wyniknie... jo tyż ale mnie sie nie spieszy...ja mam czas...odsetki lecą sobie wąskim strumykiem...ale nieustannie Kuchnia plynie, lazienka, parkiet.... chyba na dom dla Młodego....z akim tempem pracy wymiaru sprawiedliwości no chyba,że na remont ten za dziesięć lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A ten " " to juz z torbami poszedl, czy jeszcze nie? jak sądy nie zaczną szybciej pracować, to ja myślę, że on bez toreb pójdzie i może jeszcze bez tego, co to Nitka widzi w drzewie( u Rasi) Daj znac, kiedy z posilkami przyjechac. i smołą go i pradem przyjedziesz sobie pokopać Bardzo jestem ciekawa, co z tego wyniknie... jo tyż ale mnie sie nie spieszy...ja mam czas...odsetki lecą sobie wąskim strumykiem...ale nieustannie Kuchnia plynie, lazienka, parkiet.... chyba na dom dla Młodego....z akim tempem pracy wymiaru sprawiedliwości no chyba,że na remont ten za dziesięć lat Spokojnie. Jak juz sie zacznie, to pojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A ten " " to juz z torbami poszedl, czy jeszcze nie? jak sądy nie zaczną szybciej pracować, to ja myślę, że on bez toreb pójdzie i może jeszcze bez tego, co to Nitka widzi w drzewie( u Rasi) Daj znac, kiedy z posilkami przyjechac. i smołą go i pradem przyjedziesz sobie pokopać Bardzo jestem ciekawa, co z tego wyniknie... jo tyż ale mnie sie nie spieszy...ja mam czas...odsetki lecą sobie wąskim strumykiem...ale nieustannie Kuchnia plynie, lazienka, parkiet.... chyba na dom dla Młodego....z akim tempem pracy wymiaru sprawiedliwości no chyba,że na remont ten za dziesięć lat Spokojnie. Jak juz sie zacznie, to pojdzie. mam tylko nadzieję, że nie w pizdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A ten " " to juz z torbami poszedl, czy jeszcze nie? jak sądy nie zaczną szybciej pracować, to ja myślę, że on bez toreb pójdzie i może jeszcze bez tego, co to Nitka widzi w drzewie( u Rasi) Daj znac, kiedy z posilkami przyjechac. i smołą go i pradem przyjedziesz sobie pokopać Bardzo jestem ciekawa, co z tego wyniknie... jo tyż ale mnie sie nie spieszy...ja mam czas...odsetki lecą sobie wąskim strumykiem...ale nieustannie Kuchnia plynie, lazienka, parkiet.... chyba na dom dla Młodego....z akim tempem pracy wymiaru sprawiedliwości no chyba,że na remont ten za dziesięć lat Spokojnie. Jak juz sie zacznie, to pojdzie. mam tylko nadzieję, że nie w pizdu Malka, ja znam troche te klimaty. W razie problemow nalezy sie zazalac do skutku. W nieskonczonosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A ten " " to juz z torbami poszedl, czy jeszcze nie? jak sądy nie zaczną szybciej pracować, to ja myślę, że on bez toreb pójdzie i może jeszcze bez tego, co to Nitka widzi w drzewie( u Rasi) Daj znac, kiedy z posilkami przyjechac. i smołą go i pradem przyjedziesz sobie pokopać Bardzo jestem ciekawa, co z tego wyniknie... jo tyż ale mnie sie nie spieszy...ja mam czas...odsetki lecą sobie wąskim strumykiem...ale nieustannie Kuchnia plynie, lazienka, parkiet.... chyba na dom dla Młodego....z akim tempem pracy wymiaru sprawiedliwości no chyba,że na remont ten za dziesięć lat Spokojnie. Jak juz sie zacznie, to pojdzie. mam tylko nadzieję, że nie w pizdu Malka, ja znam troche te klimaty. W razie problemow nalezy sie zazalac do skutku. W nieskonczonosc. [/quote:fe14f0bc71] znaczy się do usranej śmierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A ten " " to juz z torbami poszedl, czy jeszcze nie? jak sądy nie zaczną szybciej pracować, to ja myślę, że on bez toreb pójdzie i może jeszcze bez tego, co to Nitka widzi w drzewie( u Rasi) Daj znac, kiedy z posilkami przyjechac. i smołą go i pradem przyjedziesz sobie pokopać Bardzo jestem ciekawa, co z tego wyniknie... jo tyż ale mnie sie nie spieszy...ja mam czas...odsetki lecą sobie wąskim strumykiem...ale nieustannie Kuchnia plynie, lazienka, parkiet.... chyba na dom dla Młodego....z akim tempem pracy wymiaru sprawiedliwości no chyba,że na remont ten za dziesięć lat Spokojnie. Jak juz sie zacznie, to pojdzie. mam tylko nadzieję, że nie w pizdu Malka, ja znam troche te klimaty. W razie problemow nalezy sie zazalac do skutku. W nieskonczonosc. [/quote:57d844c3af] znaczy się do usranej śmierci [/quote:57d844c3af] Znaczy sie az goovno z goscia wysadzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts