malka 05.06.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A ten " " to juz z torbami poszedl, czy jeszcze nie? jak sądy nie zaczną szybciej pracować, to ja myślę, że on bez toreb pójdzie i może jeszcze bez tego, co to Nitka widzi w drzewie( u Rasi) Daj znac, kiedy z posilkami przyjechac. i smołą go i pradem przyjedziesz sobie pokopać Bardzo jestem ciekawa, co z tego wyniknie... jo tyż ale mnie sie nie spieszy...ja mam czas...odsetki lecą sobie wąskim strumykiem...ale nieustannie Kuchnia plynie, lazienka, parkiet.... chyba na dom dla Młodego....z akim tempem pracy wymiaru sprawiedliwości no chyba,że na remont ten za dziesięć lat Spokojnie. Jak juz sie zacznie, to pojdzie. mam tylko nadzieję, że nie w pizdu Malka, ja znam troche te klimaty. W razie problemow nalezy sie zazalac do skutku. W nieskonczonosc. [/quote:4d375f324d] znaczy się do usranej śmierci [/quote:4d375f324d] Znaczy sie az goovno z goscia wysadzisz. [/quote:4d375f324d] to znaczy mam tak robić by sie posrał to może ja do przyjaciół z Doniecka zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Malka ja zapomnialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A ten " " to juz z torbami poszedl, czy jeszcze nie? jak sądy nie zaczną szybciej pracować, to ja myślę, że on bez toreb pójdzie i może jeszcze bez tego, co to Nitka widzi w drzewie( u Rasi) Daj znac, kiedy z posilkami przyjechac. i smołą go i pradem przyjedziesz sobie pokopać Bardzo jestem ciekawa, co z tego wyniknie... jo tyż ale mnie sie nie spieszy...ja mam czas...odsetki lecą sobie wąskim strumykiem...ale nieustannie Kuchnia plynie, lazienka, parkiet.... chyba na dom dla Młodego....z akim tempem pracy wymiaru sprawiedliwości no chyba,że na remont ten za dziesięć lat Spokojnie. Jak juz sie zacznie, to pojdzie. mam tylko nadzieję, że nie w pizdu Malka, ja znam troche te klimaty. W razie problemow nalezy sie zazalac do skutku. W nieskonczonosc. [/quote:5f4ff06249] znaczy się do usranej śmierci [/quote:5f4ff06249] Znaczy sie az goovno z goscia wysadzisz. [/quote:5f4ff06249] to znaczy mam tak robić by sie posrał to może ja do przyjaciół z Doniecka zadzwonię [/quote:5f4ff06249] Wysądzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Malka ja zapomnialam Luzik, świat się kręci jak przedtem, wszystkie kończyny mam na swoim miejscyu (mam nadzieję ,że Ty też) czyli.... nic sie nie stało, Anjamen nic sie nie stało nnnnnnniccc sie nie sssstaaaało (klimat stadionowy wprowadzam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A ten " " to juz z torbami poszedl, czy jeszcze nie? jak sądy nie zaczną szybciej pracować, to ja myślę, że on bez toreb pójdzie i może jeszcze bez tego, co to Nitka widzi w drzewie( u Rasi) Daj znac, kiedy z posilkami przyjechac. i smołą go i pradem przyjedziesz sobie pokopać Bardzo jestem ciekawa, co z tego wyniknie... jo tyż ale mnie sie nie spieszy...ja mam czas...odsetki lecą sobie wąskim strumykiem...ale nieustannie Kuchnia plynie, lazienka, parkiet.... chyba na dom dla Młodego....z akim tempem pracy wymiaru sprawiedliwości no chyba,że na remont ten za dziesięć lat Spokojnie. Jak juz sie zacznie, to pojdzie. mam tylko nadzieję, że nie w pizdu Malka, ja znam troche te klimaty. W razie problemow nalezy sie zazalac do skutku. W nieskonczonosc. [/quote:4f30fea59a] znaczy się do usranej śmierci [/quote:4f30fea59a] Znaczy sie az goovno z goscia wysadzisz. [/quote:4f30fea59a] to znaczy mam tak robić by sie posrał to może ja do przyjaciół z Doniecka zadzwonię [/quote:4f30fea59a] Wysądzisz... [/quote:4f30fea59a] sądzę, że wysądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 05.06.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ale zabawe macie . Końkurs na najdłuższy post jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ale zabawe macie . Końkurs na najdłuższy post jest ? no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.06.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 bazgroly jedne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 bazgroly jedne... ooooooooooooooo Duch marnotrawny wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.06.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 marnotrawny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nieeeee, marnotrawny to nie. Dobro i duzotrawny, przetrawny - to tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nieeeee, marnotrawny to nie. Dobro i duzotrawny, przetrawny - to tak! ło bosz...a o ja napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.06.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 goooopoooollleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 idę zagrzbać się w przpastne czeluście magicznych ksiąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.06.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 migaj ja zas ide sie zabawic z zoną morfeusza ..jego juz strzaskalem...wiec droga wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 baw sie dobrze ponoć jurna babka z nij - tak mawia mój ślubny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.06.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Malka!! Gratulacje!! Juz wiatr nie hula!! Jaki masz kolor okien?Wyglada fajnie!! Bry dzien!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Cze malka, jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.06.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 pyffnie nicziewo..bo silencjuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.06.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 cześć wszystkim Maja - brązowe jakiś orzech - nie rozczulałam się nad tym,pokazałam palcem na wystawce "taki" i takie są A z oknami wogóle jaja, zapłacone były juz w ubiegłym roku,ale że stało się jak się stało i otwory były nieprzygotowane,materiał wykorzystano na inne okna. Dopiero jak pan Yanek wziął się u nas za robotę , temat ruszył z kopyta i okazało się,że nie można zrobić okien jednokwaterowych w takim rozmiarze jak sobie wymysliłam,zostały więc zwężone i td i tp....w skrócie - zmniejszyło sie kilka okien...została więc nadpłata, którą pani Kasia (od okien) uwzględniła w korekcie do faktury. Panowie zamontowali okna, ślubny zapłacił im zamontaż i panowie sobie pojechali zostawiając nam wszystkie papiery. W piątek telefon od montera, że on bardzo przeprasza, że się zakręcił, że przyjedzie oddać pieniądze się okazało,że mój rozrzutny ślubny nie odjął kwoty z korekty, tylko zapłacił panom całość Dziś przyjechał własciciel firmy z przeprosinami, z pieniędzmi i reklamówą gadzetów z veki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts