Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

dlaczego miałam nieodparte wrażenie, ze jedna pani w czarnym worku to niesie głowę swojego kochanaka :oops: :oops: :roll: 8)

Małgoś ja na"swojej"ulicy moge zrobic taki sam film, ludzi "dużych" jest cała masa, ale czy to znaczy ,ze ja tez musze taka być?? :oops:

spadam do ksiag :roll:

w weekend mam maratonik :evil:

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć wszystkim :D

Maja - brązowe :lol: :wink:

jakiś orzech - nie rozczulałam się nad tym,pokazałam palcem na wystawce "taki" i takie są :D

A z oknami wogóle jaja, zapłacone były juz w ubiegłym roku,ale że stało się jak się stało i otwory były nieprzygotowane,materiał wykorzystano na inne okna.

Dopiero jak pan Yanek wziął się u nas za robotę , temat ruszył z kopyta i okazało się,że nie można zrobić okien jednokwaterowych w takim rozmiarze jak sobie wymysliłam,zostały więc zwężone i td i tp....w skrócie - zmniejszyło sie kilka okien...została więc nadpłata, którą pani Kasia (od okien) uwzględniła w korekcie do faktury. Panowie zamontowali okna, ślubny zapłacił im zamontaż i panowie sobie pojechali zostawiając nam wszystkie papiery.

W piątek telefon od montera, że on bardzo przeprasza, że się zakręcił, że przyjedzie oddać pieniądze :o :o

się okazało,że mój rozrzutny ślubny nie odjął kwoty z korekty, tylko zapłacił panom całość :lol:

Dziś przyjechał własciciel firmy z przeprosinami, z pieniędzmi :lol: i reklamówą gadzetów z veki :lol: :lol:

Aaaaa.... to Ty masz podejscie jak ja - byle szybko, byle mi juz dali spokoj....

:lol: :lol:

A to super z ta kasa - sa jednak uczciwe firmy....i nawet Tobie sie trafiaja :lol: :lol: :lol: :lol: !!!

Ale sie obsmialam z wlasnego zartu :roll:

Az w pracy zaczeli sie na mnie patrzec.....

:roll:

Gosia, a co to jest sen :o :lol:

wiecie co....wkurwu dostałam....miałam taki ładny dach i mi go spierd..lili półmetrowymi obróbkami komina :roll: :roll:

czy mój kierbud mysli,że my na Podhalu mieszkamy :evil: :evil: albow strefie deszczów tropikalnych :evil: :evil: :evil:

i co ja mam z tym gównem zrobic ???