malka 08.06.2009 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dlaczego miałam nieodparte wrażenie, ze jedna pani w czarnym worku to niesie głowę swojego kochanaka Małgoś ja na"swojej"ulicy moge zrobic taki sam film, ludzi "dużych" jest cała masa, ale czy to znaczy ,ze ja tez musze taka być?? spadam do ksiag w weekend mam maratonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Malka, nie, ale skala porownawcza jest zgola inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.06.2009 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 skala jakości czy ilości ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 skala jakości czy ilości ?? Jednego i drugiego. Taaaaaaaaaakich grubasow w taaaaaaaaaakich ilosciach u nas nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.06.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 cześć wszystkim Maja - brązowe jakiś orzech - nie rozczulałam się nad tym,pokazałam palcem na wystawce "taki" i takie są A z oknami wogóle jaja, zapłacone były juz w ubiegłym roku,ale że stało się jak się stało i otwory były nieprzygotowane,materiał wykorzystano na inne okna. Dopiero jak pan Yanek wziął się u nas za robotę , temat ruszył z kopyta i okazało się,że nie można zrobić okien jednokwaterowych w takim rozmiarze jak sobie wymysliłam,zostały więc zwężone i td i tp....w skrócie - zmniejszyło sie kilka okien...została więc nadpłata, którą pani Kasia (od okien) uwzględniła w korekcie do faktury. Panowie zamontowali okna, ślubny zapłacił im zamontaż i panowie sobie pojechali zostawiając nam wszystkie papiery. W piątek telefon od montera, że on bardzo przeprasza, że się zakręcił, że przyjedzie oddać pieniądze się okazało,że mój rozrzutny ślubny nie odjął kwoty z korekty, tylko zapłacił panom całość Dziś przyjechał własciciel firmy z przeprosinami, z pieniędzmi i reklamówą gadzetów z veki Aaaaa.... to Ty masz podejscie jak ja - byle szybko, byle mi juz dali spokoj.... A to super z ta kasa - sa jednak uczciwe firmy....i nawet Tobie sie trafiaja !!! Ale sie obsmialam z wlasnego zartu Az w pracy zaczeli sie na mnie patrzec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Cze malka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.06.2009 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 cze Małgoś Majka- dowcip to Ty masz niewybredny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Cze znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Malgos nie spodziewalam sie Ciebie tak wczesnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Duch pracuje jutro podobno i z driverem byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 a Malka az tak kuje??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Malka, Ty kujonie Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.06.2009 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 napieprzajcie się z losu podstarzałej "uczennicy" kurna, zwrócę za chwilę wszystkimi ataksjami, synergiami, pir-ami i innymi...ami mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Znam ten bol malka. To jest to o czym mowilam - jedziesz rano na taki egzamin, patrzysz na ludzi dookola i myslisz sobie: kurna, ale wy jestescie szczesliwi, ze pojecia o tym wszystkim nie macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.06.2009 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 no nie mogą mieć, nie ma zmiłuj, chciałabym kiedyś jakieś pieniadze zarabiać na swej wiedzy, a jeśli oni by pojęli tę tajemnicę...to po co im ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.06.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 kurna ale mi śle..ale z mojej dsialki mom podobnie i reszta ludziskuff pyfnie tysz:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.06.2009 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 wracam do ksiązek...zostało mi jeszcze z 200 stron (przydziała na dziś) a przed 7 muszę wstawac nie ma totamto, musicie mi wybaczyć porzucenie FM na jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.06.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 około 2.30 kuniec cytanio se srsumieniem poffino byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 10.06.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 http://www.obrazky.pl/obrazky/pocalunek-kawy-831-OBRAZKY.PL.jpg MALKA śpisz dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.06.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Gosia, a co to jest sen wiecie co....wkurwu dostałam....miałam taki ładny dach i mi go spierd..lili półmetrowymi obróbkami komina czy mój kierbud mysli,że my na Podhalu mieszkamy albow strefie deszczów tropikalnych i co ja mam z tym gównem zrobic ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts