Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosia, a co to jest sen :o :lol:

wiecie co....wkurwu dostałam....miałam taki ładny dach i mi go spierd..lili półmetrowymi obróbkami komina :roll: :roll:

czy mój kierbud mysli,że my na Podhalu mieszkamy :evil: :evil: albow strefie deszczów tropikalnych :evil: :evil: :evil:

i co ja mam z tym gównem zrobic ???

Hej Malka!

Lyknij se sete - u rasi czeka - i daj se na luz....podobno ostatnimi laty jakies tornada przez Polske sie przewalaja....tak czylalam na GW...ale moga klamac...nie wiem...nie mialam okazji sprawdzic....

:lol: :lol: :lol:

Maja

te obróbki mnie dobiły :-? i ni chu.a niewiele da sie z tym zrobić, komin podcięty, blacha na dachu przewiercona ...zabije tego, kto taka wersję wymyślił....

chyba sobie w ogródku tą cholerną ziemniankę zostawię - zaleję betonem b30 i schron będzie na przewidywane kataklizmy- jak znalazł :-?

beton jedynia na ścianach :D

I w tym przypadku nie mam pretensji do wykonawcy - jest skutecznie zabezpieczony komin,zgodnie z zaleceniem kierbuda ale ,że ch..jowo wygląda to inna sprawa.

rzuciłam okiem na dach mayland, ma podobną blachę do mojej (jeśli nie taką samą) i u niej też obróbkli małe nie są , ale u mnie i tak większe :roll:

czy ja nie histeryzuję :oops: :oops:

a co mi ładnego byś na ścianie zrobiła , takie troche betonowe

rzuciłam okiem na dach mayland, ma podobną blachę do mojej (jeśli nie taką samą) i u niej też obróbkli małe nie są , ale u mnie i tak większe :roll:

czy ja nie chisteryzuję :oops: :oops:

a co mi ładnego byś na ścianie zrobiła , takie troche betonowe

Marmorino jest fajne, tylko nie takie jak u nas sprzedaja (jakies takie wrednie plastikowe jest), tylko takie jak we Wloszech. Najblizej z Niemiec mozna je sprowadzic, sciana wyglada jak z piaskowca, jest matowa. Mozna mase zabarwic na szaro i zrobic takie podzialy jakby to byly plyty, albo bez podzialow. 8)

To jest Andrex, a tamto Ardex. Drobna roznica Maju. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ardex jest z czeladzi tzn siedzibe maja to jest bdb firma produkujaca wylewki samorozlewne miedzy innymi ale ceny maja kosmos..znam wiele tanszych mas i tak samo dobrych 8)

w Czeladzi powiadasz :p

To jest Andrex, a tamto Ardex. Drobna roznica Maju. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ardex jest z czeladzi tzn siedzibe maja to jest bdb firma produkujaca wylewki samorozlewne miedzy innymi ale ceny maja kosmos..znam wiele tanszych mas i tak samo dobrych 8)

w Czeladzi powiadasz :p

Pojedz do nich na szkolenie, dobre jedzenie daja. :p