Maluszek 10.06.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 malka - a ja właśnie miałam powiedzieć, że ładny masz dach a to już proszę nieakutalne Niech poprawią te obróbki i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Malka wkurzona, wszystko w normie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.06.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Gosia, a co to jest sen wiecie co....wkurwu dostałam....miałam taki ładny dach i mi go spierd..lili półmetrowymi obróbkami komina czy mój kierbud mysli,że my na Podhalu mieszkamy albow strefie deszczów tropikalnych i co ja mam z tym gównem zrobic ??? Hej Malka! Lyknij se sete - u rasi czeka - i daj se na luz....podobno ostatnimi laty jakies tornada przez Polske sie przewalaja....tak czylalam na GW...ale moga klamac...nie wiem...nie mialam okazji sprawdzic.... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 U mnie dzisiaj bylo cos takiego, groznie wygladalo, ale popadalo tylko chwile. Za to pozniej nie dalo sie na zadna taksowke dodzwonic i musialam sie przeprosic z autobusem. To dopiero bylo doznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.06.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 te obróbki mnie dobiły i ni chu.a niewiele da sie z tym zrobić, komin podcięty, blacha na dachu przewiercona ...zabije tego, kto taka wersję wymyślił.... chyba sobie w ogródku tą cholerną ziemniankę zostawię - zaleję betonem b30 i schron będzie na przewidywane kataklizmy- jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 I koniecznie posadzke betonowa zrob, moge Ci polecic wykonawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.06.2009 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 beton jedynia na ścianach I w tym przypadku nie mam pretensji do wykonawcy - jest skutecznie zabezpieczony komin,zgodnie z zaleceniem kierbuda ale ,że ch..jowo wygląda to inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Na sciany sobie mozesz Ardex rzucic w szarym kolorze, pieknie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.06.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Na sciany sobie mozesz Ardex rzucic w szarym kolorze, pieknie bedzie. co to Adrex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Na sciany sobie mozesz Ardex rzucic w szarym kolorze, pieknie bedzie. co to Adrex Firma taka od chemii budowlanej. Maja takie masy, ktore mozna na sciane rzucic, ale ja bym Ci ladniejsze zrobila tak czy inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.06.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Na sciany sobie mozesz Ardex rzucic w szarym kolorze, pieknie bedzie. co to Adrex U nas papier toaletowy..... tylko taki mi sie kojazy... http://www.healthinajiffy.co.uk/images/andrex%20white.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 To jest Andrex, a tamto Ardex. Drobna roznica Maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.06.2009 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 rzuciłam okiem na dach mayland, ma podobną blachę do mojej (jeśli nie taką samą) i u niej też obróbkli małe nie są , ale u mnie i tak większe czy ja nie histeryzuję a co mi ładnego byś na ścianie zrobiła , takie troche betonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.06.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 To jest Andrex, a tamto Ardex. Drobna roznica Maju. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......czepiasz sie....mala roznica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.06.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 To jest Andrex, a tamto Ardex. Drobna roznica Maju. Ardex jest z czeladzi tzn siedzibe maja to jest bdb firma produkujaca wylewki samorozlewne miedzy innymi ale ceny maja kosmos..znam wiele tanszych mas i tak samo dobrych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 rzuciłam okiem na dach mayland, ma podobną blachę do mojej (jeśli nie taką samą) i u niej też obróbkli małe nie są , ale u mnie i tak większe czy ja nie chisteryzuję a co mi ładnego byś na ścianie zrobiła , takie troche betonowe Marmorino jest fajne, tylko nie takie jak u nas sprzedaja (jakies takie wrednie plastikowe jest), tylko takie jak we Wloszech. Najblizej z Niemiec mozna je sprowadzic, sciana wyglada jak z piaskowca, jest matowa. Mozna mase zabarwic na szaro i zrobic takie podzialy jakby to byly plyty, albo bez podzialow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.06.2009 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 To jest Andrex, a tamto Ardex. Drobna roznica Maju. Ardex jest z czeladzi tzn siedzibe maja to jest bdb firma produkujaca wylewki samorozlewne miedzy innymi ale ceny maja kosmos..znam wiele tanszych mas i tak samo dobrych w Czeladzi powiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 To jest Andrex, a tamto Ardex. Drobna roznica Maju. Ardex jest z czeladzi tzn siedzibe maja to jest bdb firma produkujaca wylewki samorozlewne miedzy innymi ale ceny maja kosmos..znam wiele tanszych mas i tak samo dobrych w Czeladzi powiadasz Pojedz do nich na szkolenie, dobre jedzenie daja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.06.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 stronka im nie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 stronka im nie chodzi http://ardex.pl/ Chodzi, ale to naprawde sa drogie produkty. Worek mojej wylewki kosztowal ok. 70 zl, Ardexu 300!!! Wylewka miala ladniejszy kolor, ale mozna ja bylo kluczami drapac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts