malka 10.02.2009 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Mam nadzieje, ze tym razem sprawa jest w fachowych rękach. Skoro nie budowlanych to prawniczych. Tylko czy potem okaze sie, ze panstwo J. maja jakis majatek do zajecia? W każdym bądz razie dodałem sobie Twoj wątek do obserwowanych. za pieniądze ze sprzedaży chałupy wybudowali dom, więc jakiś majatek mają, prowadzą także działalność (biuro podróży), więc jakies dochody mają + emerytury - pole do popisu dla komornika - spore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 10.02.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Wiesz jak to w sytuacjach podbramkowych bywa. Okazuje sie, ze firma jest bankrutem, dom przepisany na wnuki a z emerytury spłacaja kredyt wiec nie ma co do ściagniecia. Chyba wskazana byłaby ostrożnosc i nieujawnianie swoich zamiarow, a nawet wprowadzanie działan dezinformujacych "Sliczna działka, a domk i tak chcielismy wyburzyc".Czy okoliczna społeczność wie o całej tej sytuacji?Ja gdy samo ogrodzenie stawiałem to zleciało sie pół ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2009 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Państwo J. żyją w blogiej nieświadomości (no chyba,że forum czytają).Okoliczna społecznośĆ -jak to uroczo nazwałeś,odetchnęła z ulga jak państwo się wynieśli - długo by opowiadać-szkoda tylko, że po fakcie dowiedzieliśmy się o wielu sytuacjach, ale na chwilę obecną w sąsiadach mamy sojuszników i ochronę w jednym (lepsi niż Solid i inne firmy razem wzięte). Na wszystko przyjdzie czas - na nich też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Wiesz jak to w sytuacjach podbramkowych bywa. Okazuje sie, ze firma jest bankrutem, dom przepisany na wnuki a z emerytury spłacaja kredyt wiec nie ma co do ściagniecia. Chyba wskazana byłaby ostrożnosc i nieujawnianie swoich zamiarow, a nawet wprowadzanie działan dezinformujacych "Sliczna działka, a domk i tak chcielismy wyburzyc". Czy okoliczna społeczność wie o całej tej sytuacji? Ja gdy samo ogrodzenie stawiałem to zleciało sie pół ulicy. A to zalezy, czy maja spolke z o.o. czy dzialalnosc gospodarcza. Jesli dzialalnosc, to cala rodzina za dlugi odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.02.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 O rany Toż istną lepianke Wam chcieli postawić Szok Trzymam kciuki za szybkie załatwienie sprawy i odzyskanie pieniedzy!!! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 O rany Toż istną lepianke Wam chcieli postawić Szok Trzymam kciuki za szybkie załatwienie sprawy i odzyskanie pieniedzy!!! Powodzenia! Kochana, nie dramatyzujmy panowie nadal twierdzą,ze wszystko jest gites i oczywiscie zgodnie ze sztuką budowlaną. A to przecież fuckowcy są , co nie ?? Mam nadzieją,że wszystko skończy się dobrze (dla nas ), ale każde kciuki są dla nas ważne. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 11.02.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Proszę pana, czy pan złapie tych złodziei co mamusi młotki zabrali ??, bo wie pan to źli ludzie są, a tacy to mają miejsce w więzieniach" i tutaj obstawa ma rację Z takim policjantem sprawa jest już wygrana myślę, że fachmani oddadzą nie tylko Twoje, ale i swoje narzędzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.02.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Kurw..... faktycznie to jacyś partacze!!!!!! Jak się uczyłem to takich baboli nie robiłem!!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki!!! I też czekamy razem na wiosne!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.02.2009 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Kurw..... faktycznie to jacyś partacze!!!!!! Jak się uczyłem to takich baboli nie robiłem!!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki!!! I też czekamy razem na wiosne!!!!!!!! oni chyba tez się uczyli Bosze...jak ja się cieszę ze zdezertrerowani mim zdążyli więcej spierdo.ić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.02.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 W każdym bądz razie dodałem sobie Twoj wątek do obserwowanych. nie tylko Twoi sąsiedzi Cię malka pilnują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.02.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 W każdym bądz razie dodałem sobie Twoj wątek do obserwowanych. nie tylko Twoi sąsiedzi Cię malka pilnują no to nadzór mam niezły nie pozwólcie by cos jeszcze mi na budowie spitolili, ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 11.02.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 teraz malce wybudujemy bunkierbedzie trwaly jak klasztor powyżej (to dla wtajemniczonych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.02.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 teraz malce wybudujemy bunkier bedzie trwaly jak klasztor powyżej (to dla wtajemniczonych) Tylko prosze nieco mniejszy, dobra ?? Kto taki moloch bedzie sprzątał ? no i slubny miał by łatwość z ukryciem się - a tago chcemy uniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.02.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 http://img23.imageshack.us/img23/9715/balwanzg8.jpghttp://img23.imageshack.us/img23/balwanzg8.jpg/1/w750.png zima sie kuncy....malka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.02.2009 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 piękne - w moim stylu http://www.obrazky.pl/obrazky/rzez-balwanow-734-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.02.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 reszta ucieka http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e3/Snowmen_moscow.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.02.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 albo waitinguje na malke butchera cio?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 11.02.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 malka Ty kobieto jak skonczysz te budowe to sie bedziesz strasznie nudzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.02.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 malka Ty kobieto jak skonczysz te budowe to sie bedziesz strasznie nudzila Dragasiu - ja jak skończe budowę to dopiero zaczne cos robić, a poza tym co to są nudy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.02.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Malka, Twoje wolanie o mape przywialo mnie na Twoj dziennik......tak wiem ma to wiele wspolnego Rany! Ty jeszcze zyjesz? Nikogo nie zabilas? Ile trupow w tych ruinach trzymasz? Chodz, przytule!!! Ale masz pod wiatr z ta niebudowa....az nie chce sie wierzyc.... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts