Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka

Gratuluję zaoknienia :)

Tiaaa te chłopy u mnie to samo mój pomysł - fanaberia, jego - to już normalka :evil:

Właśnie się ostatnio pokłóciliśmy o baterię do umywalki - bo se wymyśliłam podtynkową co to same problemy z nią będą. A z poddtynkową która ma być pod prysznicem to już nie???? :evil:

Dybry

A propos baterii . Ostatnio przeglądałem zestawienie baterii ( ŁD - uwaga konkurencja , zara posta wytną) w trzech kategoriach .

Ja chyba jakiś inny jezdem bo moją akceptację uzyskiwały tylko te dla pospólstwa i to najtańsze. Potem była jeszcze kategoria dla mieszczan (przedział od 2300 do 11500) i krezusów (przedział od 12600 do 23400) . Wszystkie rzekomo z tych samych materiałów czyli korpus z mosiądzu i głowice ceramiczne , im bardziej udziwniony (czytaj kanciasty) kształt tym większa cena . Zresztą nie rozumiem tego pędu projektantów do tworzenia końcówek prysznica w kształtach jak najbardziej zbliżonych do fallicznych lub okołowibratorowych . A już kompletnie rozwalił mnie komplet za 8,5 tysia , który ma same płaskie powierzchnie (żadnych zaokrągleń) i jest cały pokryty dużymi literami alfabetu , raz dobrze pisanymi raz do góry nogami . To ma być sztuka czy cuś ? Bo ja niewrażliwe bydlę jestem i nie kumam tego ! :-?

Ja chyba jakiś inny jezdem bo moją akceptację uzyskiwały tylko te dla pospólstwa i to najtańsze. Potem była jeszcze kategoria dla mieszczan (przedział od 2300 do 11500) i krezusów (przedział od 12600 do 23400) . Wszystkie rzekomo z tych samych materiałów czyli korpus z mosiądzu i głowice ceramiczne , im bardziej udziwniony (czytaj kanciasty) kształt tym większa cena . Zresztą nie rozumiem tego pędu projektantów do tworzenia końcówek prysznica w kształtach jak najbardziej zbliżonych do fallicznych lub okołowibratorowych . A już kompletnie rozwalił mnie komplet za 8,5 tysia , który ma same płaskie powierzchnie (żadnych zaokrągleń) i jest cały pokryty dużymi literami alfabetu , raz dobrze pisanymi raz do góry nogami . To ma być sztuka czy cuś ? Bo ja niewrażliwe bydlę jestem i nie kumam tego ! :-?

Hmmm.. to ja pospólstwo totalne jestem :roll: żadna bateria nie przekroczyła 1 tys zł :)

a za 8,5 tysia to bym nie kupiła -nawet jakby moje nazwisko było na niej wypisane :)