Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

łoooo bosz...ale tłumy :lol:

Monia, fanaberia slubnego, to dziura w suficie i narazie nic ponad to nie wymyslał :lol: :lol:

raczej się nie miesza w budowę, no i dobrze :wink:

Majka, podzielam zdanie Małgoś - Młody jest zdecydowanie lepszym fachowcem niż ekipa pana P.

Fenix - ja raczej z plebsu, bateria w cenie powyżej 2k to dla mnie przerost formy nad treścią :roll:

Właśnie nabyłam zestaw prysznicowy do wanny , jest prosty jak cep i był tani jak barszcz - dla nmie prysznic przy wannie służy jedynie do spłukania się na koniec kąpieli no i umycia wanny - tym bardziej,że napełnianie sobie wymyśliłam przelewowe, więc klasycznej wylewki nie bedzie.

a w ogóle dzień dobry wszystkim :D

spałam dziś 10 godnin :o :lol: wstałam o 14 :oops: :oops:

Małgoś , masz rację -naprawiłam się :wink:

Małgoś, nie mam jej jeszcze - leży gdzieś we Wrocku, zwykły prysznic bez fajerwerków

o cos takiego

http://lh4.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SjEUizRnm0I/AAAAAAAACkc/NbwG-ug0-EE/s400/PIC-0476.jpg

U mnie łazienki już finito, tylko deszczownicy mi brakuje.. ale jak mam wywalić 1700 zł na tą upatrzoną z Hansgrohe, to mi się kichy wywracają :-? ...

http://img.okazje.info.pl/249/7544/754477.jpg

Potwierdz plosze ze dopsze rozumuje - 1700 zeta za ten kawałek metalu - to nie komplet baterii tylko ta końcówka :o