malka 01.10.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Ola - podrzuć trochę Amolu, bo mój nochal błaga o pomoc Help, hilfe, pomości.... A z dziką roskoszą bym projekty w dziennik wrzuciła, ale wsio mam w pdf i ni cholery fotoalbum nie chce tego przyjąć. Ekspertyzy i odkrywki to robimy dla wlasnej wiedzy - jak mam flaki wypruwać i konto wyczyścić w celu doprowadzenia chałupy do stanu używalności publicznej - wolałabym mieć pewność ,że za rok, czy dwa wszystko mi na łeb nie spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 03.10.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 A z dziką roskoszą bym projekty w dziennik wrzuciła, ale wsio mam w pdf i ni cholery fotoalbum nie chce tego przyjąć. sprobuj tu: http://www.scribd.com/upload?from=topbar jak sobie zrobisz konto to pewnie uda sie usuwac potem te rzeczy (nei sprawdzalem) Być moze uda Ci sie tutaj to podpiąć tak: http://arquidocs.blogspot.com/2008/06/luis-barragan-architect-of-mexican.html Ekspertyzy i odkrywki to robimy dla wlasnej wiedzy - jak mam flaki wypruwać i konto wyczyścić w celu doprowadzenia chałupy do stanu używalności publicznej - wolałabym mieć pewność ,że za rok, czy dwa wszystko mi na łeb nie spadnie. mialem to samo w ubiegły weekend. Zrobilem odkrywki dla geologa (przy nowym budynku tylkko wiercenia ) co neistety konczy sie kwota ok. 1400 a nie 400 jak przy samych wierceniach. Ale Jest spokoj ze pieniadze ida na nadbudowe fundamentow a nie do studni Ziemia okazala sie stabilna i wytrzymała, wode jeszcze sie bada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.10.2008 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Dzieki Ci o marekmarian- ie udało sie załączyć rysunki -zapraszam do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 03.10.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 a to jeszcze doradze: 1. oglądalność zależy od funkcjonalności więc: jeśli masz od architekta surowe pdfy to w Adobe Acrobat jest taka ikonka http://publib.boulder.ibm.com/infocenter/tivihelp/v3r1/topic/com.ibm.itcamrtt.doc/Rotate.gif Zanim umieścisz to w sieci - doradzam ustawienie w poziomie Jeśli to Word - to podobnie >> Plik >> Ustawienia Strony Same rysunki całkiem ok. Ja nie mam przekroi u siebie a widzę u Ciebie że to się przydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.10.2008 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Będę wiedziała na przyszłość - a teraz to se monitor odwróć Przekroje sa fajne, szczególnie przy dużym nachyleniu dachu - wiem w którym miejscu walnę łepetyną o sufit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 03.10.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 dokładnie oto mi chodziło. Dzieki temu chwilę minęlo nim zauwazylem że przy sciance kolankowej 40cm to ja mam problem z wyjsciem pionowo na piętro bo skos sachu mam na twarzy u was też jest niska. nie myśleliście o podniesieniu choc trochę? slava bohu mam taki monitorek co sie odwraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 03.10.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Albo zrób printscreen obrazu pdf i zapisz w jpeg Idę do dziennika EDIT. Ludziom się nie dajcie. Stoicie w miejscu, a ludzie bezlitosni są.... Mogli mysleć wcześniej. A w niepomalowanych ścianach i bez paneli na podłodze mieszkać też można....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.10.2008 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 dokładnie oto mi chodziło. Dzieki temu chwilę minęlo nim zauwazylem że przy sciance kolankowej 40cm to ja mam problem z wyjsciem pionowo na piętro bo skos sachu mam na twarzy u was też jest niska. nie myśleliście o podniesieniu choc trochę? slava bohu mam taki monitorek co sie odwraca My mamy ścianki o wysokości 1 m - jest ok, po co podnosić ? No i my mamy scianki wewnątrz, nie ma opcji z podniesieniem dachu (nadzór konserwatorski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 malka trzymam kciuki mocno coby najmniej nerwów Was to kosztowalo powodzenia raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 07.10.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 dokładnie oto mi chodziło. Dzieki temu chwilę minęlo nim zauwazylem że przy sciance kolankowej 40cm to ja mam problem z wyjsciem pionowo na piętro bo skos sachu mam na twarzy u was też jest niska. nie myśleliście o podniesieniu choc trochę? slava bohu mam taki monitorek co sie odwraca My mamy ścianki o wysokości 1 m - jest ok, po co podnosić ? No i my mamy scianki wewnątrz, nie ma opcji z podniesieniem dachu (nadzór konserwatorski) ups przepraszam, z tych zdjec wydawalo mi sie ze tam jest w chwili obecnej bez scianki kolankowej, na rysunkach ja widze... Fakt. Pomyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 07.10.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Boszeeeee, w jakie my gówno wdepnęliśmy... A mozecie bez wyrzucania ich zacząć sobie po prostu z wielkim hukiem remont ? usunąć okna na zimę, zdjać dach... robic rzeczy, ktore zmuszą ich do ewakuacji... masa huku i rwetesu budowlanego... Wiem że to drastyczne i nieetyczne ale moze to jedyny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Boszeeeee, w jakie my gówno wdepnęliśmy... A mozecie bez wyrzucania ich zacząć sobie po prostu z wielkim hukiem remont ? usunąć okna na zimę, zdjać dach... robic rzeczy, ktore zmuszą ich do ewakuacji... masa huku i rwetesu budowlanego... Wiem że to drastyczne i nieetyczne ale moze to jedyny sposób. niezły sposób mam nadzieję że malka nie będzie musiała go wcielać w życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.10.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Malka masz cierpliwosc kobieto, u mnie by juz nie mieszkali!! A co to ja instytucja charytatywna jestem?? Zycze zeby dzicy szybko sie usuneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 07.10.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Cześć zajrzałam powodzenia w zmaganiach Acha jestem za wariantem 1, ale ze ściankami w tych pokojach po lewej, szczególnie z wnękami na szafy pomiędzy pokojami. Ja nie pomyślałam i żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2008 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 ups przepraszam, z tych zdjec wydawało mi się ze tam jest w chwili obecnej bez ścianki kolankowej, na rysunkach ja widzę... Fakt. Pomyłka. Nie pomyłka - na rysunkach nie była zaznaczona ścianka kolankowa Stare projekty wkleiłam A ścianki postanowiliśmy obniżyć do 0,8 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2008 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 A mozecie bez wyrzucania ich zacząć sobie po prostu z wielkim hukiem remont ? usunąć okna na zimę, zdjać dach... robic rzeczy, ktore zmuszą ich do ewakuacji... masa huku i rwetesu budowlanego... Wiem że to drastyczne i nieetyczne ale moze to jedyny sposób. Gdybym miała Pnb - to 10 sekund bym się nie zastanawiała tylko młot w łapy i otwór (2500x 3000) na tarasówkę bym wyrąbała - tymi rencami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 dragasia - moja cierpliwośc do tych ludzi zdechła śmiercia naturalną - uwierz. U mie też juz by nie mieszkali - ale mój ślubny to taki samarytanin KSERO Dzięki za dobre słowo. Projekt 1 - odpada - zbyt komórkowo mały pokój po stronie południowej (ten przy łazience). Ale kształt antresoli chyba właśnie ten wybierzemy. Wnęki garderobiane - koniecznie, wygodnie, praktycznie i dźwiękochłonnie, pokój syna sąsiaduje z naszą sypialnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.10.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Zajrzalam sie przywitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 polowiczny sukces chociaż tyle no to trzymam kciuki do jutra mój sąsiad firmą ochroniarską zonę z domu wyrzucił nawet policja jej nie pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 witaj Ullerowa mój sąsiad firmą ochroniarską zonę z domu wyrzucił nawet policja jej nie pomogła No fajnych masz sąsiadów (lub miałaś sąsiadki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts