Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeszcze zyję i jeszcze nikogo nie zabiłam - w obu przypadkach ze wskazaniem na JESZCZE.

ale nie ukrywam,że mój spokój i moja cierpilwość chylą się ku upadkowi, więc co będzie dalej...no....nie ręczę za siebie.

Witajta Duchu :D

I wiesz, zdradze Ci tajemnicę - wolałabym byc sławna (i moja budowa), nie koniecznie ze względu na burdel pozostawiony przez ekipę :oops:

Najgorsze jest to, że narazie muszę to zostawić jak jest

a - chcę by ten "ład" zobaczył inspektor nadzoru (musi spisac protokół)

b - znów napadało z 15 cm śniegu i ciagle pada

c- nie jestem przekonana czy stać nas na firme sprzatającą (4k netto + opłata za wywóz - 400 za każdy kontener, bedzie ok 4 siedmiometrowych)

Mądra to ja jestem - teraz - trza było wcześniej myśleć, wziąść panów za morde i nie pozwolić budować , do czasu zapanowania porządku na placu, ale oni twierdzili,że im nie przeszkadza - że zrobią błysk po wszystkim...zrobili :evil: :evil: :evil:

co widac na załączonych w różnych miejscach obrazkach :roll:

c- nie jestem przekonana czy stać nas na firme sprzatającą (4k netto + opłata za wywóz - 400 za każdy kontener, bedzie ok 4 siedmiometrowych)

No żesz kur.a, że się tak wyrażę, choć spokojna z natury jestem :wink: jeszcze po nich sprzątać :evil: jak przyjdzie inspektor, to im przypie.doli taką karę, że się nie pozbierają i jeszcze każe posprzątać. Nie myśl nawet o wynajmowaniu firmy. Jedynie możesz ponieść koszty za kontenery, chyba, że masz to zagwarantowane w umowie.

Kobieto ! Tyś świętą jest !

No nie oszukujmy się - moja wina, bo niby czyja ??

Mam tylko nadzieję, że jesteś dobrym prorokiem i faktycznie poraz kolejny nie popełnię podobnego błędu :D

malka tsasnem ciem saros i bydzies miec image ..shock zamist shacka...

ja miewałem kiedys podobnie ze sie wszystkim przejmowałem bo moglem ..zrobic tak a tak..bo moglem dopilnowac a bylem tam wiec lepiej jednak by wyszlo jakbym byl tam i tak dalej itak dalej to droga do nikąd..nie jestes odpowiedzialna za to ze ktos jest syfiarzem zlodziejem i balaganiarzem..i to nie jest w twej gestii wymuszac rzeczy podstawowe..na kimkolwiek..w tym wykonawcow na ten przyklad elemantarne zasady postepowania nie sa czyms co sie da wymusic one poprostu sa i ..a jesli ich nie ma..to juz wina tych którzy ich nie przestrzegaja..ty chyba pani mecenas jezdes..to se przypomnij..zla wiara -dobra wiara - jesli p to q to q to nie p i takie tam..przecie ucyli nie? 8)

No nie oszukujmy się - moja wina, bo niby czyja ??

Mam tylko nadzieję, że jesteś dobrym prorokiem i faktycznie poraz kolejny nie popełnię podobnego błędu :D

malka tsasnem ciem saros i bydzies miec image ..shock zamist shacka...

ja miewałem kiedys podobnie ze sie wszystkim przejmowałem bo moglem ..zrobic tak a tak..bo moglem dopilnowac a bylem tam wiec lepiej jednak by wyszlo jakbym byl tam i tak dalej itak dalej to droga do nikąd..nie jestes odpowiedzialna za to ze ktos jest syfiarzem zlodziejem i balaganiarzem..i to nie jest w twej gestii wymuszac rzeczy podstawowe..na kimkolwiek..w tym wykonawcow na ten przyklad elemantarne zasady postepowania nie sa czyms co sie da wymusic one poprostu sa i ..a jesli ich nie ma..to juz wina tych którzy ich nie przestrzegaja..ty chyba pani mecenas jezdes..to se przypomnij..zla wiara -dobra wiara - jesli p to q to q to nie p i takie tam..przecie ucyli nie? 8)

Malka,

Nie pluj sobie w brode tylko napluj na "wykonawcow"!!

Ghost'owi wina daj, bo dobrze gada.... sobie tez chlupnij dla poprawy humoru!!

Dzisiaj piatek 13-stego, wiec zapomnij o ruinie....poczekaj przez weekend. I wtedy do boju!

Nie beda Ci jakies ku**sy niszczyly marzen o wlasnym domku. Marzenie jest i trzeba zrealizowac!! Nie rezygnuj z wlasnych marzen przez jakis idiotow...

A teraz podetrzyj oko, bo tusz sie rozmazal :wink:

Maja

Małgoś - co racja, to racja :D

Madzia - z tą świetością to bym nie przesadzała :lol: , a posprzątać muszę wstyd przed sąsiadami :oops: i muszę bezpieczeństwo następnej ekipie zapewnić - ja już stopę na gwoździu przebiłam :evil: i kumpel, który ze ślubnym więźbę sztaplował też przebił 2razy :evil:

Panowie w umowie mieli posprzatanie miejsca robót, ale koszt wywozu był nasz (juz jest zapłacona kwota ok 5 k za gruz i papę)

Mus, to mus - a ja wiem ,że fuckowcy na budowę nie wrócą - mieli wyznaczony termin napraw i uporządkowania do 30 stycznia i echo, teraz nawet jak zadzwoni , to już tylko z prawnikiem niech gada - ja juz nie mam ochoty się z nimi szarpać.

Duchu

Wiem, że teraz to juz nie ma co rwać włosów z głowy i gdybać "co by było",

Trza wziąść w ryzy ten burdel i tyle.

Wiem też,że bez ekspertyzy biegłego się nie obejdzie, narazie jednak inspektor niech zrobi swoje, a potem poszukam kogoś kto zrobi to za sumę czterocyfrową.

a ize mnie mecenas amator i to wyłącznie sztuki :roll:

Ja to ta od ciała ludzkiego jestem i jak się będę dużo uczyć, to moze niejedno jeszcze poskładam do kupy :p

Majuś - Duchowi poleję z dziką rozkoszą :D

a do poniedziałku czekać nie będę , jutro umówione mam spotkanie z inspektorem , mądry facet jest, wiec pewnie doradzi co z tym bajzlem robic dalej.

A tuszu to ja nie rozmazuję :D , mam jedynie ochotę rozmazać co nieco panu P. na facjacie - a co ??

Dokładnie to co Małgoś miała rozmazywać swoim sąsiadom :lol:

Dokładnie to co Małgoś miała rozmazywać swoim sąsiadą :lol:

?

Oswiec - nie jestem w temacie....a malgosiowy dziennik-pamientnik jest taaaaki dlugi, ze za leniwa jestem by szukac :wink: :wink:

Uuuu...to w Walentynki sie umowilas z panem inspektorem? :lol: :lol:

a to romantyczna jestes!! :lol:

Maja

Odpowiedz wyzej. Dziennik az taki dlugi nie jest, ale pomysl powstal w komentarzach... :lol: :lol: :lol:

?

Oswiec - nie jestem w temacie....a malgosiowy dziennik-pamientnik jest taaaaki dlugi, ze za leniwa jestem by szukac :wink: :wink:

Maja

Odpowiedz wyzej. Dziennik az taki dlugi nie jest, ale pomysl powstal w komentarzach... :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Juz doczytalam.

Chodzilo mi o te komentarze.... :wink: ciezko przez nie przebrnac, jak sie na bierzaco nie sledzi.

Raz sie podjelam przeczytania od dechy do dechy komentarzy do Elwiry....i to mi wystarczy z tych przydlugasnych :wink:

Maja

?

Maja

:lol: :lol: :lol:

Juz doczytalam.

Chodzilo mi o te komentarze.... :wink: ciezko przez nie przebrnac, jak sie na bierzaco nie sledzi.

Raz sie podjelam przeczytania od dechy do dechy komentarzy do Elwiry....i to mi wystarczy z tych przydlugasnych :wink:

Maja

Kto by to czytal? :o :lol: Ale ujawnic sie mozesz, zapraszam. :wink:

Maja

o żesz ... faktycznie - nie załapałam :lol: :lol: :lol:

może kupić mu takie ?

http://img.okazje.info.pl/1001/16643/1664373.jpg

:oops:

I wez butelke wina i krysztalowe kieliszki :lol:

Tylko uwazaj jak bedziecie gdzies tam siadac, co by wam gruz i drzazgi w szanowne sie nie powbijaly :lol: :lol:

Spoko w socjalnym zrobiłam błysk :D , musiałam, fuckowcy zostawili syf totalny, wyhodowali białe robaki (Stuku by się ucieszył :wink: ) na resztkach jedzenia...bleeeeee.

Ale teraz prawie Mariott z kozą na środku :D