olorobal 12.02.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Zajrzałam w dziennik Twój... Mogę? Mogę? Bo wybuchnę! O KURWA! (wrażliwi pomijają ten fragment).... Pierworodny ma rację! Ścigać ich! Witam... tak w ogóle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Jeszcze zyję i jeszcze nikogo nie zabiłam - w obu przypadkach ze wskazaniem na JESZCZE. ale nie ukrywam,że mój spokój i moja cierpilwość chylą się ku upadkowi, więc co będzie dalej...no....nie ręczę za siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 zajebiscie masz..hehe najpierw lokatorzy teraz "wykonawcy"...i se tak zycie leci..pses paluchy..witanko..a porzadek twój legenda juz sie stał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.02.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Witajta Duchu I wiesz, zdradze Ci tajemnicę - wolałabym byc sławna (i moja budowa), nie koniecznie ze względu na burdel pozostawiony przez ekipę Najgorsze jest to, że narazie muszę to zostawić jak jest a - chcę by ten "ład" zobaczył inspektor nadzoru (musi spisac protokół) b - znów napadało z 15 cm śniegu i ciagle pada c- nie jestem przekonana czy stać nas na firme sprzatającą (4k netto + opłata za wywóz - 400 za każdy kontener, bedzie ok 4 siedmiometrowych) Mądra to ja jestem - teraz - trza było wcześniej myśleć, wziąść panów za morde i nie pozwolić budować , do czasu zapanowania porządku na placu, ale oni twierdzili,że im nie przeszkadza - że zrobią błysk po wszystkim...zrobili co widac na załączonych w różnych miejscach obrazkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 ojjeje spokojnie nie tfoja wina..niom..na drugi raz juz siem nie dos w trombem srobic..nie budujes psecie 8 ros w zyciu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.02.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No nie oszukujmy się - moja wina, bo niby czyja ?? Mam tylko nadzieję, że jesteś dobrym prorokiem i faktycznie poraz kolejny nie popełnię podobnego błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.02.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Malka, gdybysmy wszyscy byli madrzy przed szkoda, to to Forum w ogole nie byloby nikomu potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 13.02.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 c- nie jestem przekonana czy stać nas na firme sprzatającą (4k netto + opłata za wywóz - 400 za każdy kontener, bedzie ok 4 siedmiometrowych) No żesz kur.a, że się tak wyrażę, choć spokojna z natury jestem jeszcze po nich sprzątać jak przyjdzie inspektor, to im przypie.doli taką karę, że się nie pozbierają i jeszcze każe posprzątać. Nie myśl nawet o wynajmowaniu firmy. Jedynie możesz ponieść koszty za kontenery, chyba, że masz to zagwarantowane w umowie. Kobieto ! Tyś świętą jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No nie oszukujmy się - moja wina, bo niby czyja ?? Mam tylko nadzieję, że jesteś dobrym prorokiem i faktycznie poraz kolejny nie popełnię podobnego błędu malka tsasnem ciem saros i bydzies miec image ..shock zamist shacka... ja miewałem kiedys podobnie ze sie wszystkim przejmowałem bo moglem ..zrobic tak a tak..bo moglem dopilnowac a bylem tam wiec lepiej jednak by wyszlo jakbym byl tam i tak dalej itak dalej to droga do nikąd..nie jestes odpowiedzialna za to ze ktos jest syfiarzem zlodziejem i balaganiarzem..i to nie jest w twej gestii wymuszac rzeczy podstawowe..na kimkolwiek..w tym wykonawcow na ten przyklad elemantarne zasady postepowania nie sa czyms co sie da wymusic one poprostu sa i ..a jesli ich nie ma..to juz wina tych którzy ich nie przestrzegaja..ty chyba pani mecenas jezdes..to se przypomnij..zla wiara -dobra wiara - jesli p to q to q to nie p i takie tam..przecie ucyli nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.02.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No nie oszukujmy się - moja wina, bo niby czyja ?? Mam tylko nadzieję, że jesteś dobrym prorokiem i faktycznie poraz kolejny nie popełnię podobnego błędu malka tsasnem ciem saros i bydzies miec image ..shock zamist shacka... ja miewałem kiedys podobnie ze sie wszystkim przejmowałem bo moglem ..zrobic tak a tak..bo moglem dopilnowac a bylem tam wiec lepiej jednak by wyszlo jakbym byl tam i tak dalej itak dalej to droga do nikąd..nie jestes odpowiedzialna za to ze ktos jest syfiarzem zlodziejem i balaganiarzem..i to nie jest w twej gestii wymuszac rzeczy podstawowe..na kimkolwiek..w tym wykonawcow na ten przyklad elemantarne zasady postepowania nie sa czyms co sie da wymusic one poprostu sa i ..a jesli ich nie ma..to juz wina tych którzy ich nie przestrzegaja..ty chyba pani mecenas jezdes..to se przypomnij..zla wiara -dobra wiara - jesli p to q to q to nie p i takie tam..przecie ucyli nie? Malka, Nie pluj sobie w brode tylko napluj na "wykonawcow"!! Ghost'owi wina daj, bo dobrze gada.... sobie tez chlupnij dla poprawy humoru!! Dzisiaj piatek 13-stego, wiec zapomnij o ruinie....poczekaj przez weekend. I wtedy do boju! Nie beda Ci jakies ku**sy niszczyly marzen o wlasnym domku. Marzenie jest i trzeba zrealizowac!! Nie rezygnuj z wlasnych marzen przez jakis idiotow... A teraz podetrzyj oko, bo tusz sie rozmazal Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.02.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Małgoś - co racja, to racja Madzia - z tą świetością to bym nie przesadzała , a posprzątać muszę wstyd przed sąsiadami i muszę bezpieczeństwo następnej ekipie zapewnić - ja już stopę na gwoździu przebiłam i kumpel, który ze ślubnym więźbę sztaplował też przebił 2razy Panowie w umowie mieli posprzatanie miejsca robót, ale koszt wywozu był nasz (juz jest zapłacona kwota ok 5 k za gruz i papę) Mus, to mus - a ja wiem ,że fuckowcy na budowę nie wrócą - mieli wyznaczony termin napraw i uporządkowania do 30 stycznia i echo, teraz nawet jak zadzwoni , to już tylko z prawnikiem niech gada - ja juz nie mam ochoty się z nimi szarpać. Duchu Wiem, że teraz to juz nie ma co rwać włosów z głowy i gdybać "co by było", Trza wziąść w ryzy ten burdel i tyle. Wiem też,że bez ekspertyzy biegłego się nie obejdzie, narazie jednak inspektor niech zrobi swoje, a potem poszukam kogoś kto zrobi to za sumę czterocyfrową. a ize mnie mecenas amator i to wyłącznie sztuki Ja to ta od ciała ludzkiego jestem i jak się będę dużo uczyć, to moze niejedno jeszcze poskładam do kupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.02.2009 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Majuś - Duchowi poleję z dziką rozkoszą a do poniedziałku czekać nie będę , jutro umówione mam spotkanie z inspektorem , mądry facet jest, wiec pewnie doradzi co z tym bajzlem robic dalej. A tuszu to ja nie rozmazuję , mam jedynie ochotę rozmazać co nieco panu P. na facjacie - a co ?? Dokładnie to co Małgoś miała rozmazywać swoim sąsiadom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.02.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dokładnie to co Małgoś miała rozmazywać swoim sąsiadą Moze zalozymy Gang Rozmazywaczy Goowna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.02.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dokładnie to co Małgoś miała rozmazywać swoim sąsiadą ? Oswiec - nie jestem w temacie....a malgosiowy dziennik-pamientnik jest taaaaki dlugi, ze za leniwa jestem by szukac Uuuu...to w Walentynki sie umowilas z panem inspektorem? a to romantyczna jestes!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.02.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dokładnie to co Małgoś miała rozmazywać swoim sąsiadą ? Oswiec - nie jestem w temacie....a malgosiowy dziennik-pamientnik jest taaaaki dlugi, ze za leniwa jestem by szukac Uuuu...to w Walentynki sie umowilas z panem inspektorem? a to romantyczna jestes!! Maja Odpowiedz wyzej. Dziennik az taki dlugi nie jest, ale pomysl powstal w komentarzach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.02.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dokładnie to co Małgoś miała rozmazywać swoim sąsiadą ? Oswiec - nie jestem w temacie....a malgosiowy dziennik-pamientnik jest taaaaki dlugi, ze za leniwa jestem by szukac Uuuu...to w Walentynki sie umowilas z panem inspektorem? a to romantyczna jestes!! Maja Odpowiedz wyzej. Dziennik az taki dlugi nie jest, ale pomysl powstal w komentarzach... Juz doczytalam. Chodzilo mi o te komentarze.... ciezko przez nie przebrnac, jak sie na bierzaco nie sledzi. Raz sie podjelam przeczytania od dechy do dechy komentarzy do Elwiry....i to mi wystarczy z tych przydlugasnych Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.02.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dokładnie to co Małgoś miała rozmazywać swoim sąsiadą ? Oswiec - nie jestem w temacie....a malgosiowy dziennik-pamientnik jest taaaaki dlugi, ze za leniwa jestem by szukac Uuuu...to w Walentynki sie umowilas z panem inspektorem? a to romantyczna jestes!! Maja Odpowiedz wyzej. Dziennik az taki dlugi nie jest, ale pomysl powstal w komentarzach... Juz doczytalam. Chodzilo mi o te komentarze.... ciezko przez nie przebrnac, jak sie na bierzaco nie sledzi. Raz sie podjelam przeczytania od dechy do dechy komentarzy do Elwiry....i to mi wystarczy z tych przydlugasnych Maja Kto by to czytal? Ale ujawnic sie mozesz, zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.02.2009 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Uuuu...to w Walentynki sie umowilas z panem inspektorem? a to romantyczna jestes!! Maja o żesz ... faktycznie - nie załapałam może kupić mu takie ? http://img.okazje.info.pl/1001/16643/1664373.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.02.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 I wez butelke wina i krysztalowe kieliszki Tylko uwazaj jak bedziecie gdzies tam siadac, co by wam gruz i drzazgi w szanowne sie nie powbijaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.02.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 I wez butelke wina i krysztalowe kieliszki Tylko uwazaj jak bedziecie gdzies tam siadac, co by wam gruz i drzazgi w szanowne sie nie powbijaly Spoko w socjalnym zrobiłam błysk , musiałam, fuckowcy zostawili syf totalny, wyhodowali białe robaki (Stuku by się ucieszył ) na resztkach jedzenia...bleeeeee. Ale teraz prawie Mariott z kozą na środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts