malka 17.06.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 pan troche taki nie mój, ale kawke biorem dzięki GOSIA Małgoś - bry Malka nie czepiaj siem łon ino kawe daje się nie czepiam - do kawki może być,znaczy sie do podawania kawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Wazne, zeby kase mial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Wazne, zeby kase mial. Kasę to se sama moge zarobić, ale te inne rzeczy...hm....nawet MC za nie nie zapłacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.06.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Malka - jak tak bardzo chcesz cos pokaznego to sprawdz moze ebay uk/eire...tutaj paczki pomiedzy krajami prawie za darmo...a ja mam pana kurierowego jednego przetestowanego, ktory do PL jezdzi raz w miesiacu vanem i za €20/30 przwiezie duzy karton. Prad tez jest na Wyspach ten sam co w PL, wiec zadne transformatory nie sa potrzebne, tylko trzeba wtyczke przemienic...dorzuce Ci przmiennik gratis... €3 kosztuje Dzien doberek!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No wlasnie z Anglii / Irlandii bezpieczniej kupowac ze wzgledu na brak cla i ten sam prad. Wtyczke to mozna uciac i przylutowac nasza. Tylko ceny nie az tak atrakcyjne, chyba, ze sie akurat trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.06.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dla mnie ceny UKeju sa bardzo atrakcyjne To wszystko przez ten VAT...w Hameryce go nie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No nie maja, bo jak przez net sprzedaja, to nawet sales tax odpada, ale tez maja tego wszystkiego wiecej i refurbished i w ogole wszystko, co ma wtyczke jest tansze w USA. Troche sie boje o serwis jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Majeczka - wielkie dzięki,jak cos w super cenie na ebayu złapię to dam znać. Przesyłka tania ale sam KA 400 funciaków, to cena jak na naszym Allegro i to juz sie srednio kalkuluje. Ale dzieki - mam w pamieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No niby Nigella takiego uzywa, moglaby taki malo uzywany opchnac kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No niby Nigella takiego uzywa, moglaby taki malo uzywany opchnac kiedy. i Jami i Anna Oson i Ina Garten i kilku innych kucharzących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No niby Nigella takiego uzywa, moglaby taki malo uzywany opchnac kiedy. i Jami i Anna Oson i Ina Garten i kilku innych kucharzących Tylko oni tego nie kupuja... A czym on sie w zasadzie rozni od innych robotow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 nie wiem mnie się podoba i tyle jest to chyba jedyny robot, jaki postawiłabym na blacie w kuchni , inne potwory musiałyby być schowane w szafce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 nie wiem mnie się podoba i tyle jest to chyba jedyny robot, jaki postawiłabym na blacie w kuchni , inne potwory musiałyby być schowane w szafce Ja chyba i tak bede wiekszosc w szafce chowac, bo mam szpanerski czajnik, do tego szpanerski toster, szpanerska wyciskarke do owocow (zgadnijmy dla kogo)... Blatu by mi zabraklo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.06.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No to juz wiem, dlaczego taka cena... http://www.kitchenvillage.co.uk/default.aspx?Product_id=&product_name='*kitchenaid*'&SectionID=&SQT=2&Page=8 Kazdy chlop chce kupic taki sam robot jak Nigelli, bo mysli ze od razu niebo z sexem mu sie otworzy.... Ja tradycyjne Kenwooda wspieram http://www.kitchenvillage.co.uk/ssl/aspcart/productview.asp?product_id=102103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A ten Kenwood wcale duzo tanszy nie jest. Za to jest duzo mocniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.06.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A ten Kenwood wcale duzo tanszy nie jest. Za to jest duzo mocniejszy... http://www.kitchenvillage.co.uk/ssl/aspcart/productview.asp?product_id=102509 Zawsze te 20% mniej... Ale fakt...cena hmmmmm.... zostane przy moim mini robocie za stowe I tak tylko od swieta gotuje.. a tak - nie daj Boze - czulabym sie zobowiazana...robot za taka cene, wiec trzeba uzywac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A ten Kenwood wcale duzo tanszy nie jest. Za to jest duzo mocniejszy... http://www.kitchenvillage.co.uk/ssl/aspcart/productview.asp?product_id=102509 Zawsze te 20% mniej... Ale fakt...cena hmmmmm.... zostane przy moim mini robocie za stowe I tak tylko od swieta gotuje.. a tak - nie daj Boze - czulabym sie zobowiazana...robot za taka cene, wiec trzeba uzywac.... Oooo wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.06.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dzien dobry! ja tak muszę używać piekarnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.06.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Kitchen aid nie ma nic plastikowego, wszytskie przekladnie sa metalowe, obudowa tez, nie potrzebuje duzej mocy, Pascal tez takiego ma w tym sezonie kobaltowego choc czytam ze ten kenwood to tez metalowy jest, ale KA sie rozpoznaje z daleko stad pewnie ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No nic, trza bedzie zaczac oszczedzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts