braza 13.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Po co ja zaglądałam to Twojego dziennika Po obejrzeniu zdjęć ścian kolankowych tudzież sposobu opierania krokwi na ścianach nośnych oraz pozostałych dowodów radosnej twórczości będę miała w nocy koszmary ... powinnaś umieścić jakieś ostrzeżenie w stylu "Oglądanie grozi poważnym obciążeniem psychiki" czy coś takiego No trudno .. skoro przylazłam i z lekka nadszarpnęłam swoje zdrowie psychiczne to pozwolę sobie chociaż się przywitać: dobry wieczór P.S. Świetnie piszesz, fantastycznie się czyta, szkoda tylko, że o takich perypetiach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 niom malka ma tak dryg do pisania..ze strach coby bylok jakby sa jakie beletrystykiem siem wziena..moze by se kupila ze 20 chalupek ..gotwych i wieksych nis to pobiojowisko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Racja Duchu, tzw. "lekkie pióro" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.02.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Po co ja zaglądałam to Twojego dziennika Po obejrzeniu zdjęć ścian kolankowych tudzież sposobu opierania krokwi na ścianach nośnych oraz pozostałych dowodów radosnej twórczości będę miała w nocy koszmary ... powinnaś umieścić jakieś ostrzeżenie w stylu "Oglądanie grozi poważnym obciążeniem psychiki" czy coś takiego No trudno .. skoro przylazłam i z lekka nadszarpnęłam swoje zdrowie psychiczne to pozwolę sobie chociaż się przywitać: dobry wieczór P.S. Świetnie piszesz, fantastycznie się czyta, szkoda tylko, że o takich perypetiach! Witaj Braza w moich powalonych progach. Sugestię w kwestii ostrzeżenia przyjmuję z pokorą i gnam wcielić w życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Małka, Ty z ciałem do nieba pójdziesz (po śmierci, rzecz jasna ) jak już się ta budowa skończy No trzymam kciuki, żebyś za mord nie poszła siedzieć.... I będę zaglądać, Ziomalko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 14.02.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Malko choć ciut usmiechu przynoszę i coś słodkiego mój ślubny mówi, że na Twoich "fachofców" to powinni specjalne cele robić no to słodkich Walentynek http://www.kwestiasmaku.com/desery/torty/tort_szwarcwaldzki/files/page196_3.jpg w ulubionych kolorkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.02.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 niom malka ma tak dryg do pisania..ze strach coby bylok jakby sa jakie beletrystykiem siem wziena..moze by se kupila ze 20 chalupek ..gotwych i wieksych nis to pobiojowisko.. jestem pewny, że powinna zaryzykować ... ...książka sprzeda się na pniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.02.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Małka, Ty z ciałem do nieba pójdziesz (po śmierci, rzecz jasna ) jak już się ta budowa skończy No trzymam kciuki, żebyś za mord nie poszła siedzieć.... I będę zaglądać, Ziomalko Kasiu - jeśli skończy...bo cholera coraz bardziej pod górkę. Zapraszam ziomalko ? Malko choć ciut usmiechu przynoszę i coś słodkiego mój ślubny mówi, że na Twoich "fachofców" to powinni specjalne cele robić no to słodkich Walentynek Dzięki Gosiu - torcik mniammmmmm, a usmiechu niogdy za wiele jestem pewny, że powinna zaryzykować ... ...książka sprzeda się na pniu Szukam wydawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.02.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Szukam wydawcy ... już masz ... ...tylko maszyny drukarskie muszę wstawić do Gwoździkowej ...nadejdzie taki czas ... ...pisz więc dalej ... książka będzie grubsza ... i portfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.02.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Szukam wydawcy ... już masz ... ...tylko maszyny drukarskie muszę wstawić do Gwoździkowej ...nadejdzie taki czas ... ...pisz więc dalej ... książka będzie grubsza ... i portfel Tylko to horror bedzie z elementami kryminału, a takie to się nie za dobrze sprzedają może walnę jakiś romans z dużą ilością scen łóżkowych (nie koniecznie w łóżku) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Kasiu - jeśli skończy...bo cholera coraz bardziej pod górkę. Zapraszam ziomalko ? Skończysz, co masz nie skończyć Mieszkam w Zawierciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.02.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Kasiu - jeśli skończy...bo cholera coraz bardziej pod górkę. Zapraszam ziomalko ? Skończysz, co masz nie skończyć Mieszkam w Zawierciu WOW moje rodzinne strony To ja już wiem czemu taka fajna jesteś Masz na imie Kasia datę urodzenia mamy tą samą I jeszcze z mych rodzinnych stron -dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.02.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Tylko to horror bedzie z elementami kryminału, a takie to się nie za dobrze sprzedają nie martw się .... ...nowe W-11 zrobimy ... TVN kupi ... na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Kasiu - jeśli skończy...bo cholera coraz bardziej pod górkę. Zapraszam ziomalko ? Skończysz, co masz nie skończyć Mieszkam w Zawierciu WOW moje rodzinne strony To ja już wiem czemu taka fajna jesteś Masz na imie Kasia datę urodzenia mamy tą samą I jeszcze z mych rodzinnych stron -dla mnie bomba Serio, masz urodziny wtedy co ja???????? Może się znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.02.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Tylko to horror bedzie z elementami kryminału, a takie to się nie za dobrze sprzedają nie martw się .... ...nowe W-11 zrobimy ... TVN kupi ... na bank z Anną Marią Wesołowską, też się można spiknąć - bo wątek sądowy raczej nieunikniony....a potem to już "997" a teraz to ja zmykam do moich atomów, absorbcji fotonu, elektoniki kwantowej i innych kolimacji....bo zawalę jutro egzamin (trzymajcie kciuki o 9 rano ) WALENTYNKOWE BUZIAKI DLA WSZYSTKICH http://www.bank-zdjec.com/foto_galeria/2195_P3180590min._b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.02.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Serio, masz urodziny wtedy co ja???????? Serio, serio I imię też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.02.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Z początku przyjemnością, potem też, ale łącznie z przerażeniem przeczytałem Twój dziennik Widzę, że z Suzis Cię dużo łączy ... Że też takie h.je muszą NAM domy budować. Mnie stan surowy otwarty też taki dziad stawiał ... Przekroczony termin o 3 miesiące i babole ... Zajrzysz ewentualnie sobie do dziennika to zobaczysz ... Ale u mnie "skończyło" sie wyegzekwowaniem kar umownych za przekroczenie terminu ... Choć i do rękoczynów prawie później doszło od strony dziada ... Trzymam kciuki, będzie dobrze pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Serio, masz urodziny wtedy co ja???????? Serio, serio I imię też No to czemuś się nie wpisała w dzień urodzin na forum!!!!!!!!!!! Bo skąd byś wiedziała moją datę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.02.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Z początku przyjemnością, potem też, ale łącznie z przerażeniem przeczytałem Twój dziennik Widzę, że z Suzis Cię dużo łączy ... Że też takie h.je muszą NAM domy budować. Mnie stan surowy otwarty też taki dziad stawiał ... Przekroczony termin o 3 miesiące i babole ... Zajrzysz ewentualnie sobie do dziennika to zobaczysz ... Ale u mnie "skończyło" sie wyegzekwowaniem kar umownych za przekroczenie terminu ... Choć i do rękoczynów prawie później doszło od strony dziada ... Trzymam kciuki, będzie dobrze pozdrawiam, majki Majki -Twój dziennik to ja przeczytalam jako jeden z pierwszych....i nadal zachwycam sie Twoim domem- piekny i napewno jeszcze nie raz do Ciebie wrócę Dzięki za kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.02.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Serio, masz urodziny wtedy co ja???????? Serio, serio I imię też No to czemuś się nie wpisała w dzień urodzin na forum!!!!!!!!!!! Bo skąd byś wiedziała moją datę?? Kiedys w jakimś wątku....hym....a w komentach chyba Ci zyczenia składali....nie pamietam, ale tak mi utkwiło i łatwo zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts