Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

... jestem....

ło rety aleśta natrzaskały :o

no dobra... cos tam u mnie skrobnęłaś o jakims umorzeniu, więc się przyszłam dopytać o szczegóły :)

jest tu kto?

aaaaaaaaaaa i do Duchatego mam sprawę... nie zbyt przyjemną niestety, ale co zrobic jak &*(%^&* dalej się spinają :x

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Proponuję dwie "głębokie" wieczorne rozmowy z nami i bedziesz na Olimpie :lol:

Hmmm , a na jaki temat ? Chyba nie erotyczny....znowu . :wink:

p.s. bo wicie , małża czyta wszelkie moje posty (po porostu włazi w profil i leciiiiiiiiiii...)

I dobrze - kontrola musi byc.....nie placz tyle... :lol: :lol:

Byłam na komendzie i ch.ja wiem dalej, aspirant prowadzący sprawę się urlopuje, jestem na jutro z komendantem umówiona, ma przygotować papiery, no pożyjemy zobaczymy :roll:

Ty, bo Ty masz 7 dni na zlozenie zazalenia. A papiery to nie w prokuraturze sa? :-?

wiem o 7 dniach, dlatego zadymkę zrobiłam, bo oni o tym nie wiedzieli :evil:kazali czekać aż aspirant z urlopu wróci :o

akta ponoc do wglądu na komendzie - tez mnie zdziwiło , ale co tam - to Polska jest (jakby co to prokuraturę rzut beretem mam)

Byłam na komendzie i ch.ja wiem dalej, aspirant prowadzący sprawę się urlopuje, jestem na jutro z komendantem umówiona, ma przygotować papiery, no pożyjemy zobaczymy :roll:

Ty, bo Ty masz 7 dni na zlozenie zazalenia. A papiery to nie w prokuraturze sa? :-?

wiem o 7 dniach, dlatego zadymkę zrobiłam, bo oni o tym nie wiedzieli :evil:kazali czekać aż aspirant z urlopu wróci :o

akta ponoc do wglądu na komendzie - tez mnie zdziwiło , ale co tam - to Polska jest (jakby co to prokuraturę rzut beretem mam)

A co Cie k...wa aspiranta urlop obchodzi... Wez im tam przyp... rowno. :evil: :evil: :evil: