nitubaga 22.06.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ... jestem.... ło rety aleśta natrzaskały no dobra... cos tam u mnie skrobnęłaś o jakims umorzeniu, więc się przyszłam dopytać o szczegóły jest tu kto? aaaaaaaaaaa i do Duchatego mam sprawę... nie zbyt przyjemną niestety, ale co zrobic jak &*(%^&* dalej się spinają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.06.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Proponuję dwie "głębokie" wieczorne rozmowy z nami i bedziesz na Olimpie Hmmm , a na jaki temat ? Chyba nie erotyczny....znowu . p.s. bo wicie , małża czyta wszelkie moje posty (po porostu włazi w profil i leciiiiiiiiiii...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.06.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Proponuję dwie "głębokie" wieczorne rozmowy z nami i bedziesz na Olimpie Hmmm , a na jaki temat ? Chyba nie erotyczny....znowu . p.s. bo wicie , małża czyta wszelkie moje posty (po porostu włazi w profil i leciiiiiiiiiii...) I dobrze - kontrola musi byc.....nie placz tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.06.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ... małzy należy odciąć łapy prosze o więksiejsze literki bo łoczy już nie te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.06.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ... małzy należy odciąć łapy No prosze...a gdzie tu solidarnosc jajnikow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Nieladnie tak malzonka sledzic, oj nieladnie... Nalezy inteligentnie zawstydzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.06.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ... małzy należy odciąć łapy prosze o więksiejsze literki bo łoczy już nie te Na to też liczę u połowicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.06.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Nieladnie tak malzonka sledzic, oj nieladnie... Nalezy inteligentnie zawstydzic... A da się , chama z przekonania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Nieladnie tak malzonka sledzic, oj nieladnie... Nalezy inteligentnie zawstydzic... A da się , chama z przekonania ? Nie wiem, jeszcze nie probowalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.06.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ... małzy należy odciąć łapy No prosze...a gdzie tu solidarnosc jajnikow? solidarność jajników to ja mam - jak mam w tym interes... na co dzień to ja chłopów wole , wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ... małzy należy odciąć łapy No prosze...a gdzie tu solidarnosc jajnikow? solidarność jajników to ja mam - jak mam w tym interes... na co dzień to ja chłopów wole , wis? Nituuuuuuuuu, ale z Ciebie wyszlo. Ty szujo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.06.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 no co???? ja teraz strasznie prostolinijna musze być... zero kłamstewek, zero hipokryzji wiesz developer patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Byłam na komendzie i ch.ja wiem dalej, aspirant prowadzący sprawę się urlopuje, jestem na jutro z komendantem umówiona, ma przygotować papiery, no pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Byłam na komendzie i ch.ja wiem dalej, aspirant prowadzący sprawę się urlopuje, jestem na jutro z komendantem umówiona, ma przygotować papiery, no pożyjemy zobaczymy Ty, bo Ty masz 7 dni na zlozenie zazalenia. A papiery to nie w prokuraturze sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.06.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Malka podeslij mi adres i numer telefonu, jak bede w poblizu podskocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2009 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Byłam na komendzie i ch.ja wiem dalej, aspirant prowadzący sprawę się urlopuje, jestem na jutro z komendantem umówiona, ma przygotować papiery, no pożyjemy zobaczymy Ty, bo Ty masz 7 dni na zlozenie zazalenia. A papiery to nie w prokuraturze sa? wiem o 7 dniach, dlatego zadymkę zrobiłam, bo oni o tym nie wiedzieli :evil:kazali czekać aż aspirant z urlopu wróci akta ponoc do wglądu na komendzie - tez mnie zdziwiło , ale co tam - to Polska jest (jakby co to prokuraturę rzut beretem mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Mrta - posłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Byłam na komendzie i ch.ja wiem dalej, aspirant prowadzący sprawę się urlopuje, jestem na jutro z komendantem umówiona, ma przygotować papiery, no pożyjemy zobaczymy Ty, bo Ty masz 7 dni na zlozenie zazalenia. A papiery to nie w prokuraturze sa? wiem o 7 dniach, dlatego zadymkę zrobiłam, bo oni o tym nie wiedzieli :evil:kazali czekać aż aspirant z urlopu wróci akta ponoc do wglądu na komendzie - tez mnie zdziwiło , ale co tam - to Polska jest (jakby co to prokuraturę rzut beretem mam) A co Cie k...wa aspiranta urlop obchodzi... Wez im tam przyp... rowno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 nie mam czym Małgoś - pan P młotki mi zapier.olił ale ponoc kopa mam dobrego, i z celem też ok , w dupsko trafię jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 nie mam czym Małgoś - pan P młotki mi zapier.olił ale ponoc kopa mam dobrego, i z celem też ok , w dupsko trafię jakby co Niepotrzebne Ci posilki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts