Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

powiem Wam coś śmiesznego :wink:

całe przedpołudnie spędziłam u fryzjera, by ocalić to co po srodowej wizycie w Lovely, zostało mi na głowie.

Chyba sie udało, choć nie pamiętam kiedy miałam tak krótkie włosy :lol: :lol:

Są szympansy, ale za kratami :lol: (choć one myslą, że to my za nimi jesteśmy) :lol:

Fenix - trzeba zrobić trochę szumu u formków z okolicy i wtedy dogadamy szczegóły (myslę ,ze park , jest kilka fajnych miejsc , np "Plaża" ) :D

hmmmmm, jak zorganizujemy opieke dla małoletnich, to opcja z krzakami mnie się podoba.

tak mi się przypomniało

Chłopak zarywa dziewczyne na jej domowej imprezie, bawią się "swietnie" :wink:

Następnego dnia w godzinach popołudniowych, owy chłopak znów przychodzi do owej dziewczyny

- cześć , zostawiłem u ciebie komórkę

- no tak.......................

do odbioru za dziewięć miesięcy

:wink:

:D :lol: :p

No to u mnie by było trudno zorganizować tak długą opiekę . Bez cyca jeszcze 3 , 4 miesiące się nie obejdzie :(

Dzisiaj pojechaliśmy na te nauki (sens tego przedsięwzięcia dla rodziców 2 lub więcej dziecka jest dla mnie conajmniej niejasny), nie było nas raptem 40 minut i Marcinek postanowił pobić swój rekord w że tak powiem niezadowoleniu z nieobecności rodziców.

Nieee , młody ksiądz zrobił nam katecheze na poziomie przedszkole/pierwsza klasa o sakramencie chrztu . Jeszcze z kartki czytał , przejęty , bo farosz mu pierwszy raz pozwolił poprowadzić nauki samodzielnie . Konkretnych i potrzebnych informacji czyli , co można (kamery, aparaty) co mówić , gdzie stawać , co robić - tego jest na 10 minut .

no to będzie impreza light, po 5 piw i do domu

Ej no , liczyłem na standardowe 8 .... mocnych . 8)