malka 28.06.2009 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 to ja już pójdę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.06.2009 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ja tez ide z kurami dzisiaj, ciezki dzien przede mna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.06.2009 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 dobranoc pchły na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.06.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 witanko. Malunia odsypiasz zlocik, Duch mowil ze niektorzy do 6 rano balowali ciekawe kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 no...tak było ....ciekawe kto a potem jeszcze poprawiny do 14 były. Cholera z fajnymi ludźmi tak trudno się rozstać. Odespałam już i zrobilismy sobie z młodym dzień lenia - nie pojechaliśmy do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.06.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 malka - było miło Cię poznać szkoda, że nie pogadałyśmy i nie wypiłyśmy za 21 ale chyba to nadrobimy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.06.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 a miałam stracha przed tym spotkaniem Jak pierwszy raz jechaliśmy to raśki, to tesz miałem stracha . Bo tam już częściowo poznajomione towarzystwo, a tu takie się wcinają. Ale ówstrach znik gdzieś w okolicach 3 sekundy po dotarciu To tak już bywa Kombinuj malka, kombinuj A w ogóle to dzień dobry oczywiście i niestety z roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Maluszku no też żałuję ...after zbyt krótkie , stoły zbyt długie...nie pogadałysmy. Ale wypiłysmy...pamietasz -pierwszy toast Anji - był za nas juz wiem ,ze trzeba powtórzysz after...koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.06.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 no...tak było ....ciekawe kto a potem jeszcze poprawiny do 14 były. Cholera z fajnymi ludźmi tak trudno się rozstać. Odespałam już i zrobilismy sobie z młodym dzień lenia - nie pojechaliśmy do przedszkola mi się też nie chciało wyjeżdżać i chętnie zostałabym do rana, ale w niedzielę musieliśmy iść w gości, więc musiałam mniej więcej człowieka przypominać Malka, ale na następne spotkanie też przyjeżdżacie i może wtedy uda mi się na całą noc zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.06.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 kurcze nie fiem kto bo jush ło 3 poszoł..w morfheuska..ale tysz i łod 15stej zaczelismy trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Lidszu, jeśli tylko bedzie kolejne spotkanie i opatrzność pozwoli nam nań przyjechać to rezerwuję sobie miejsce przy stoliku z tymi, dla których teraz brakło mi czasu , no musimy ponadrabiać , musimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.06.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Maluszku no też żałuję ...after zbyt krótkie , stoły zbyt długie...nie pogadałysmy. Ale wypiłysmy...pamietasz -pierwszy toast Anji - był za nas Pamiętam :D juz wiem ,ze trzeba powtórzysz after...koniecznie Koniecznie i już się zmawiamy chyba na wrzesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 kurcze nie fiem kto bo jush ło 3 poszoł..w morfheuska..ale tysz i łod 15stej zaczelismy trening a ja wiem, a ja wiem Duchaty , ale my u pani Osińskiej poprawiny mielim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.06.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 a to sie kfali ja niestety musiołek byc jk najpryndzyj w rybcu moj driver miol geburstag malzonki wis:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 a to sie kfali ja niestety musiołek byc jk najpryndzyj w rybcu moj driver miol geburstag malzonki wis:) wiem, wiem i głupiś, ześ mi nie powiedział wcześniej...trzy miejsca miałam w samochodzie wolne...nikt nie ufa moim talentom jako kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.06.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 goopim strashliffie bo kurna w piatek nie mogla byc a ja jush w piontek musiolek byc na mniejscu osatym dzisiaj pracoffac mushem wis:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ale drajwer mógł se wracać z rana..a Ty na poprawiny , nie?? no dobra było, mineło...nadstepnym razem bedziem mądrzejsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Taaaaa, i z auta mnie wyrzucil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Taaaaa, i z auta mnie wyrzucil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.06.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Malka, Śliczna Laseczko, oraz Wielce Szanowny Małżonku Ślicznej Laseczki - uściski dla Was gorące! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts