malka 29.06.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ja wszystko wiem. no i to jest właśnie to "zaskakiwanie" Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ja wszystko wiem. no i to jest właśnie to "zaskakiwanie" Twoje A ktora moja wiedza tak Cie zaskoczyla? Ze mialam nr do Twojego meza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.06.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Małgoś ale ja Tobie jak księdzu na spowiedzi . A propos księdza, na chrzcinach mieliśmy popa z Rosji , który kazanie (po rosyjsku) wygłosił nawet . Potem był jeszcze występ chóru dziewczęcego z jakiegoś konserwatywnego gimnazjum . Coś czuje że Dandi maczał w tym palce . p.s. a na farosza to jestem normalnie wkulf... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.06.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A ktora moja wiedza tak Cie zaskoczyla? Ze mialam nr do Twojego meza? O w dziuple ! Co tu się wyrabia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.06.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Malka, ja chcę foty zaraz maila na PW podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Lidszu posłałam, malo tego ale jest ,potem to juz jakies nieostre te zdjęcia Małgoś - no to nieeeeee, przecież Ty książkę telefoniczną foruma masz Fenix, a co Cie tak wkur..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Malka, a czy Tobie sie podoba, zeby Twoja twarzyczka na watku ze zdjeciami byla wklejana czy tylko ja taka wrazliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.06.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Fenix, a co Cie tak wkur..? Bo z tego co wiem w minioną ostatnią niedzielę czerwca we wszystkich parafiach była dodatkowa msza , zwykle po głównej , na której to odbywały się chrzty . Nasz kochany kapelonek se wymyslił że już w minioną niedzielę tę mszę zlikwiduje bo już okres letni jest . Usłyszałem ploty że tak się stało w związku z wyjazdem farosza na urlop a nie że w tym roku okres letni przyśpieszyli o tydzień . Kościół w naszej parafi (właściwie rozmiarowo to kapliczka) duży nie jest , więc im więcej tam ludzi (szczególnie kiedy jest tak ciepło) tym gorzej dla przebywających w środku a małych dzieci w szczególności . A na głównej mszy jest najwięcej ludzi + dzięki kapelonkowi chrzty i roczki . Jakby tego wszystkiego było mało zarezerwował za mało ławek i doszło do nieprzyjemnych scen . Wprawdzie wszyscy rodzice siedzieli ale dużo chrzestnych już musiało stać . Więc zadowolony nie byłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Oczywiście ! Poza tym widziałem foty ze zjazdu . no to mi tu nie piernicz , ze nie przyjedziesz - ja Cie za kudły przyciagnę, kunia od Brazy pożyczem i mi pomoże Braza to może pożyczyć piękną, szlachetną i dumną klacz, a nie jakiegoś tam kunia - uprzejmie donosze Malka, no kobita jestem ale powiem, tylko mnie tu nie podejrzewac o niewiadomoco ... super babka jesteś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.06.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Braza to może pożyczyć piękną, szlachetną i dumną klacz, a nie jakiegoś tam kunia - uprzejmie donosze Malka, no kobita jestem ale powiem, tylko mnie tu nie podejrzewac o niewiadomoco ... super babka jesteś!!! No to teraz wpadłaś jak śliwka w kompot . No no coraz lepiej się tu dzieje . Dobranoc , miłej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.06.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Lidszu posłałam, malo tego ale jest ,potem to juz jakies nieostre te zdjęcia oko już nie to na koniec, więc i zdjęcia ostrości nie łapały , ale nawet się na kilku znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Malka, a czy Tobie sie podoba, zeby Twoja twarzyczka na watku ze zdjeciami byla wklejana czy tylko ja taka wrazliwa? już powiedziałam co miałam do powiedzenia, moze zbyt delikatnie, ale jak mnie P. rozpozna to bedę wiedziała komu dupę skopać maja fart ,ze nika nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Fenix, a co Cie tak wkur..? Bo z tego co wiem w minioną ostatnią niedzielę czerwca we wszystkich parafiach była dodatkowa msza , zwykle po głównej , na której to odbywały się chrzty . Nasz kochany kapelonek se wymyslił że już w minioną niedzielę tę mszę zlikwiduje bo już okres letni jest . Usłyszałem ploty że tak się stało w związku z wyjazdem farosza na urlop a nie że w tym roku okres letni przyśpieszyli o tydzień . Kościół w naszej parafi (właściwie rozmiarowo to kapliczka) duży nie jest , więc im więcej tam ludzi (szczególnie kiedy jest tak ciepło) tym gorzej dla przebywających w środku a małych dzieci w szczególności . A na głównej mszy jest najwięcej ludzi + dzięki kapelonkowi chrzty i roczki . Jakby tego wszystkiego było mało zarezerwował za mało ławek i doszło do nieprzyjemnych scen . Wprawdzie wszyscy rodzice siedzieli ale dużo chrzestnych już musiało stać . Więc zadowolony nie byłem . no ja tu jestem radykał - zrobili se chłopaki biznes z wiary i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Lidszu posłałam, malo tego ale jest ,potem to juz jakies nieostre te zdjęcia oko już nie to na koniec, więc i zdjęcia ostrości nie łapały , ale nawet się na kilku znalazłam ale kilka wybrałam, wiec źle nie jest - nieostre to ślubnego dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Malka, a czy Tobie sie podoba, zeby Twoja twarzyczka na watku ze zdjeciami byla wklejana czy tylko ja taka wrazliwa? już powiedziałam co miałam do powiedzenia, moze zbyt delikatnie, ale jak mnie P. rozpozna to bedę wiedziała komu dupę skopać maja fart ,ze nika nie widać. Slonko, filmiku chyba nie zdazylas zobaczyc, ale tam bylysmy w roli glownej. A mowilo sie gupolom w trakcie imprezy, zeby nic sie na youtube nie dostalo to glusi byli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 mówisz o tańcach ?? widziałam ten film Małgoś ja wychodzę z założenia, że fotki złe nie są , pod warunkiem, że nie ma na nich nic co wskazywałoby, że malka - to ja. Niech nawet spodnie mam spuszczone do kolan - i tak jestem anonimowa, ale twarz i identyfikator -dla mnie może oznaczac kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Nie, taki drugi byl, wokol stolu... Moim zdaniem takie rzeczy moga krazyc wsrod zainteresowanych, nie wszem i wobec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ten też widziałam -Ja szłam na pierwszy rzut nie wiem czy błyło widać identyfikator - jeśli nie - niech sobie gna po sieci - wali mnie to, tylko Wy wiecie, ze ja to ja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Powiem tak - raz widziałam Was dziewczyny na zdjęciach przysłanych w zaproszeniu do albumu stąd wiem, że z Was fajne Laski, ale w tłumie na zlotowych zdjęciach to trudno mi Was było namierzyć. Identyfikatory są niewyraźne, nie ma możliwości odczytania who is who - próbowałam, bo wielu ludzi nie znam - to wiem, więc może nie jest tak źle... Ale to tylko moje zdanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Braza, ja odczytałam wszystkie identyfikatory. Kurna jak mnie P. namierzy, to jestem ugotowana ale ktos dobrze w tym mediowym wątku powiedział - bezpieczniej dupe pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts