Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś ale ja Tobie jak księdzu na spowiedzi .

A propos księdza, na chrzcinach mieliśmy popa z Rosji , który kazanie (po rosyjsku) wygłosił nawet . Potem był jeszcze występ chóru dziewczęcego z jakiegoś konserwatywnego gimnazjum . Coś czuje że Dandi maczał w tym palce . :roll:

p.s. a na farosza to jestem normalnie wkulf...

Lidszu posłałam, malo tego ale jest ,potem to juz jakies nieostre te zdjęcia :wink:

Małgoś - no to nieeeeee, przecież Ty książkę telefoniczną foruma masz 8)

Fenix, a co Cie tak wkur..?

Bo z tego co wiem w minioną ostatnią niedzielę czerwca we wszystkich parafiach była dodatkowa msza , zwykle po głównej , na której to odbywały się chrzty . Nasz kochany kapelonek se wymyslił że już w minioną niedzielę tę mszę zlikwiduje bo już okres letni jest . Usłyszałem ploty że tak się stało w związku z wyjazdem farosza na urlop a nie że w tym roku okres letni przyśpieszyli o tydzień .

Kościół w naszej parafi (właściwie rozmiarowo to kapliczka) duży nie jest , więc im więcej tam ludzi (szczególnie kiedy jest tak ciepło) tym gorzej dla przebywających w środku a małych dzieci w szczególności . A na głównej mszy jest najwięcej ludzi + dzięki kapelonkowi chrzty i roczki .

Jakby tego wszystkiego było mało zarezerwował za mało ławek i doszło do nieprzyjemnych scen . Wprawdzie wszyscy rodzice siedzieli ale dużo chrzestnych już musiało stać .

Więc zadowolony nie byłem . :evil:

Oczywiście ! Poza tym widziałem foty ze zjazdu . 8)

no to mi tu nie piernicz , ze nie przyjedziesz - ja Cie za kudły przyciagnę, kunia od Brazy pożyczem i mi pomoże :D

Braza to może pożyczyć piękną, szlachetną i dumną klacz, a nie jakiegoś tam kunia - uprzejmie donosze :-? :wink: :D

Malka, no kobita jestem ale powiem, tylko mnie tu nie podejrzewac o niewiadomoco ... super babka jesteś!!!

Braza to może pożyczyć piękną, szlachetną i dumną klacz, a nie jakiegoś tam kunia - uprzejmie donosze :-? :wink: :D

Malka, no kobita jestem ale powiem, tylko mnie tu nie podejrzewac o niewiadomoco ... super babka jesteś!!!

No to teraz wpadłaś jak śliwka w kompot . No no coraz lepiej się tu dzieje .

Dobranoc , miłej zabawy.

Malka, a czy Tobie sie podoba, zeby Twoja twarzyczka na watku ze zdjeciami byla wklejana czy tylko ja taka wrazliwa? :roll:

już powiedziałam co miałam do powiedzenia, moze zbyt delikatnie, ale jak mnie P. rozpozna to bedę wiedziała komu dupę skopać :evil: :evil:

maja fart ,ze nika nie widać.

Bo z tego co wiem w minioną ostatnią niedzielę czerwca we wszystkich parafiach była dodatkowa msza , zwykle po głównej , na której to odbywały się chrzty . Nasz kochany kapelonek se wymyslił że już w minioną niedzielę tę mszę zlikwiduje bo już okres letni jest . Usłyszałem ploty że tak się stało w związku z wyjazdem farosza na urlop a nie że w tym roku okres letni przyśpieszyli o tydzień .

Kościół w naszej parafi (właściwie rozmiarowo to kapliczka) duży nie jest , więc im więcej tam ludzi (szczególnie kiedy jest tak ciepło) tym gorzej dla przebywających w środku a małych dzieci w szczególności . A na głównej mszy jest najwięcej ludzi + dzięki kapelonkowi chrzty i roczki .

Jakby tego wszystkiego było mało zarezerwował za mało ławek i doszło do nieprzyjemnych scen . Wprawdzie wszyscy rodzice siedzieli ale dużo chrzestnych już musiało stać .

Więc zadowolony nie byłem . :evil:

no ja tu jestem radykał - zrobili se chłopaki biznes z wiary i tyle :evil: :evil:

Lidszu posłałam, malo tego ale jest ,potem to juz jakies nieostre te zdjęcia :wink:

oko już nie to na koniec, więc i zdjęcia ostrości nie łapały :wink: :lol: , ale nawet się na kilku znalazłam :D

ale kilka wybrałam, wiec źle nie jest - nieostre to ślubnego dzieło :lol:

Malka, a czy Tobie sie podoba, zeby Twoja twarzyczka na watku ze zdjeciami byla wklejana czy tylko ja taka wrazliwa? :roll:

już powiedziałam co miałam do powiedzenia, moze zbyt delikatnie, ale jak mnie P. rozpozna to bedę wiedziała komu dupę skopać :evil: :evil:

maja fart ,ze nika nie widać.

Slonko, filmiku chyba nie zdazylas zobaczyc, ale tam bylysmy w roli glownej. A mowilo sie gupolom w trakcie imprezy, zeby nic sie na youtube nie dostalo to glusi byli. :evil:

mówisz o tańcach ??

widziałam ten film :D

Małgoś ja wychodzę z założenia, że fotki złe nie są , pod warunkiem, że nie ma na nich nic co wskazywałoby, że malka - to ja.

Niech nawet spodnie mam spuszczone do kolan - i tak jestem anonimowa, ale twarz i identyfikator -dla mnie może oznaczac kłopoty :roll:

Powiem tak - raz widziałam Was dziewczyny na zdjęciach przysłanych w zaproszeniu do albumu stąd wiem, że z Was fajne Laski, ale w tłumie na zlotowych zdjęciach to trudno mi Was było namierzyć. Identyfikatory są niewyraźne, nie ma możliwości odczytania who is who - próbowałam, bo wielu ludzi nie znam - to wiem, więc może nie jest tak źle... Ale to tylko moje zdanie!