malgos2 29.06.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Braza, gdyby nikt nie protestowal bylyby tam lepsze scenki i lepsze zdjecia... Wychodzi na to, ze to byla impreza dla niepijacych i niewyglupiajacych sie, bo jak nie, to trzeba sie liczyc z tym, ze cos sie w sieci znajdzie. To chore jest. Ja Ci moge pokazac wszystko, co mam, ale to jestes Ty, a nie np. moj grzebek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Z jednej strony rozumiem racje osób, które wypowiadają się przeciwko zdjęciom, z drugiej ... oglądałam zdjęcia z poprzednich Zlotów, wklejali je wszyscy jak leci i nigdy nie było o nic pretensji. Nie będe się opowiadała po żadnej ze stron, bom nie Sąd Najwyższy. Szkoda tylko, że taka pyskówa się rozpętała ... Malka - ależ Ty masz wzrok A może zdjęcia inne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ano szkoda, czy tak trudno było wywalic te kilka fot , uszanowac wolę innych i po kłopocie - ja mam kilka zdjęć gdzie sa osoby , które nic nie maja na przeciw wklejaniu, a mimo to nie czuje się upoważniona, moze to asekuranctwo z mojej strony, ale nie chcę klopotów i tyle. Brazuś -wszystkie foty mozna powiększyć -widac niki jak na dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Powiększałam ... zamazane. Albo ja coś źle robię Nieważne! Grunt, że się dobrze bawiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2009 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 a moje foty widziała ?? dawaj e mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Brazuniu, kiedys to bylo kiedys. Wiesz, jakie byly tu akcje. Tyle, ze tych osob juz nie ma na FM, albo udzielaja sie sporadycznie. A tak w ogole to pomyslalam juz po tym wszystkim, ze rownie dobrze mozna bylo pojechac do kogos z Wawy na budowe i tam zrobic grilla, mielibysmy muzyke jaka bysmy chcieli, impreze skladkowa, zero problemu, zero doplacania za kogokolwiek itp. Jak sie odrobie z niektorymi rzeczami, to sama taka zrobie w Krakowie. Z grillem na balkonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 30.06.2009 03:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Powiększałam ... zamazane. Albo ja coś źle robię Dzień dobry Braza a to zależy , im lepsze zdjęcie tym wiecej możesz . Na tych gorszych od razu pikseloza wyskakuja , na lepszych możesz powiększać i powiększać i jest wyraznie . p.s. poczytałem se te wątki o zlocie . I wy po tym całym zamieszaniu , chcecie mnie gdzieś ciągnąć . Przecież następnym razem to się jakimiś procesami skończy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 malka - a ja mogę poprosić o linka do fotek ? Ślicznie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Dzień dobry i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Dzień dobry wszystkim Maluszku - e mail poproszę Fenix - zapanowała histeria, zrobiono z igły widły....cóż sa ludzie , którzy cierpię na jakies kompleksy i tu se je przyszli leczyc szkoda słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.06.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Doberek Ja też poproszę o linka, mailik w stopce jak u Maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.06.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Dzień dobry wszystkim Maluszku - e mail poproszę Fenix - zapanowała histeria, zrobiono z igły widły....cóż sa ludzie , którzy cierpię na jakies kompleksy i tu se je przyszli leczyc szkoda słów bojam sie ale zapytam, bo lubię mieć jasne sytuacje... to o mnie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 30.06.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ogłaszam neutralność . Nie wypowiadan się na tematy polityczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.06.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ogłaszam neutralność . Nie wypowiadan się na tematy polityczne . eeeeee powinienes powiedzieć nie popieram, nie zaprzeczam, wręcz odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Dzień dobry wszystkim Maluszku - e mail poproszę przesłałam na priva, ale jakby coś to jest i w stopce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Dzień dobry wszystkim Maluszku - e mail poproszę Fenix - zapanowała histeria, zrobiono z igły widły....cóż sa ludzie , którzy cierpię na jakies kompleksy i tu se je przyszli leczyc szkoda słów bojam sie ale zapytam, bo lubię mieć jasne sytuacje... to o mnie było? gupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ogłaszam neutralność . Nie wypowiadan się na tematy polityczne . a ja jestem za , a nawet przeciw, bo nikt nie wmówi mi, że białe jest białe, a czarne jest czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 30.06.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 eeeeee powinienes powiedzieć nie popieram, nie zaprzeczam, wręcz odwrotnie Musiałbym stanąć okrakiem na ... A jak się człowiek rozkroczy to zaraz ktoś mu się do dupy dobiera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 eeeeee powinienes powiedzieć nie popieram, nie zaprzeczam, wręcz odwrotnie Musiałbym stanąć okrakiem na ... A jak się człowiek rozkroczy to zaraz ktoś mu się do dupy dobiera . Feniks - jestem największa Twoja fanką - wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Nastawilam sie na afere i rekoczyny, ale widze, ze spokoj zapanowal i kazdy o tym samym pierdzieli w kolko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts