Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Braza, gdyby nikt nie protestowal bylyby tam lepsze scenki i lepsze zdjecia... :roll: :roll: :roll: Wychodzi na to, ze to byla impreza dla niepijacych i niewyglupiajacych sie, bo jak nie, to trzeba sie liczyc z tym, ze cos sie w sieci znajdzie. To chore jest. :roll: :roll: :roll: Ja Ci moge pokazac wszystko, co mam, ale to jestes Ty, a nie np. moj grzebek. :-?

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z jednej strony rozumiem racje osób, które wypowiadają się przeciwko zdjęciom, z drugiej ... oglądałam zdjęcia z poprzednich Zlotów, wklejali je wszyscy jak leci i nigdy nie było o nic pretensji. Nie będe się opowiadała po żadnej ze stron, bom nie Sąd Najwyższy. Szkoda tylko, że taka pyskówa się rozpętała ...

Malka - ależ Ty masz wzrok :o A może zdjęcia inne.... :roll: :wink:

ano szkoda, czy tak trudno było wywalic te kilka fot , uszanowac wolę innych :roll:

i po kłopocie - ja mam kilka zdjęć gdzie sa osoby , które nic nie maja na przeciw wklejaniu, a mimo to nie czuje się upoważniona, moze to asekuranctwo z mojej strony, ale nie chcę klopotów i tyle.

Brazuś -wszystkie foty mozna powiększyć -widac niki jak na dłoni

Brazuniu, kiedys to bylo kiedys. Wiesz, jakie byly tu akcje. Tyle, ze tych osob juz nie ma na FM, albo udzielaja sie sporadycznie. :(

A tak w ogole to pomyslalam juz po tym wszystkim, ze rownie dobrze mozna bylo pojechac do kogos z Wawy na budowe i tam zrobic grilla, mielibysmy muzyke jaka bysmy chcieli, impreze skladkowa, zero problemu, zero doplacania za kogokolwiek itp. :roll: Jak sie odrobie z niektorymi rzeczami, to sama taka zrobie w Krakowie. Z grillem na balkonie. :lol: :lol: :lol:

Powiększałam ... zamazane. Albo ja coś źle robię :roll:

Dzień dobry

Braza a to zależy , im lepsze zdjęcie tym wiecej możesz . Na tych gorszych od razu pikseloza wyskakuja , na lepszych możesz powiększać i powiększać i jest wyraznie . :o

p.s. poczytałem se te wątki o zlocie . I wy po tym całym zamieszaniu , chcecie mnie gdzieś ciągnąć . Przecież następnym razem to się jakimiś procesami skończy . :(

Dzień dobry wszystkim

Maluszku - e mail poproszę

Fenix - zapanowała histeria, zrobiono z igły widły....cóż sa ludzie , którzy cierpię na jakies kompleksy i tu se je przyszli leczyc :roll: szkoda słów :(

Dzień dobry wszystkim

Fenix - zapanowała histeria, zrobiono z igły widły....cóż sa ludzie , którzy cierpię na jakies kompleksy i tu se je przyszli leczyc :roll: szkoda słów :(

bojam sie ale zapytam, bo lubię mieć jasne sytuacje... :roll:

to o mnie było?

Dzień dobry wszystkim

bojam sie ale zapytam, bo lubię mieć jasne sytuacje... :roll:

to o mnie było?

gupia :o :o

eeeeee powinienes powiedzieć nie popieram, nie zaprzeczam, wręcz odwrotnie :lol:

Musiałbym stanąć okrakiem na ... A jak się człowiek rozkroczy to zaraz ktoś mu się do dupy dobiera . :o

:lol: :lol: :lol: :lol:

Feniks - jestem największa Twoja fanką - wiesz :D