78mysz 30.06.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 a czy ja też moge prosić o linka do zdjęc?Jad z ludzi płynie, tyle wam powiem i żal im dupe ściska to sie czepiają półsłowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.06.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 dzieki Malka, ale syf sie zrobil.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 a czy ja też moge prosić o linka do zdjęc?Jad z ludzi płynie, tyle wam powiem i żal im dupe ściska to sie czepiają półsłowek e mail poproszę dzieki Malka, ale syf sie zrobil.... ano sie narobił, ale sa ludzie, którzy elementarnych podstaw cudzej prywatności nie są w stanie zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.06.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 ale o co chodzi? ktoś miał do Was wonty, że się źle na zlocie zachowujecie, czy coś? a to w ogóle byli jacyś oficjalni organizatorzy z ramienia redakcji? bo ja myslałam, ze to taka samojezdna imprezka jak te Malgosiowe w KRK czy inne u Rasi czy wszystkie inksze nasze "forumowe"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Nie Kasia, po prostu foty z takiej mniej wiecej imprezki jak w Bunkrze dostaly sie na FM i nie kazdemu to odpowiadalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Kasiu -impreza była boska, organizacja też, no było super, aż się kończyć nie chcialo tylko potem zostały zamieszczone zdjęcia z AF, na forum, tak poprostu i filmiki i zaczął się dym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Zgadzam się w całej rozciągłości z przedmówczynią Impra była rewelacyjna :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.06.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Zgadzam się w całej rozciągłości z przedmówczynią Impra była rewelacyjna :D :D no to żałuję, ze mnie nie było, ale musze się najpierw od swoich gości ogonić ... poczekam na tego grilla u Malgos na balkonie ciekawe czy "piankowy" z gaśnicą wpadnie, a temu od sufitu bedzie się od grilla dwutlenek węgla w łazience wydzielał? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Zgadzam się w całej rozciągłości z przedmówczynią Impra była rewelacyjna :D :D no to żałuję, ze mnie nie było, ale musze się najpierw od swoich gości ogonić ... poczekam na tego grilla u Malgos na balkonie ciekawe czy "piankowy" z gaśnicą wpadnie, a temu od sufitu bedzie się od grilla dwutlenek węgla w łazience wydzielał? ... Spokojnie. Wspolnota chce wyznaczyc przed blokiem miejsce grilowo-ogniskowe, damy rade. A Tesco obok 24 h czynne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.06.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 wiecie czytając tamten wątek miałam bardzo duży niesmak, że ktoś próbuje nakazać innym, aby myśleli tak samo jak on. Dodatkowo oczywiście najwięcej w temacie wypowiadali się ci, co nie byli i nic nie widzieli beznadzieja a Zuzka dobrze napisała i tak powinno być od samego początku, ale niektórym ludziom nie przeszkadza publikowanie ich zdjęć w necie, więc wychodzą z założenia, że innym też to rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 "Chałupy welcome to....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Bo brakuje nam... Darow, darow losu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.06.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 "Chałupy welcome to....." a dlaczego? to nago mamy być, żeby "d.. dawać" jak to w innym watku wyczytałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 A to mozna dawac w ubraniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.06.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 A to mozna dawac w ubraniu? a to trzeba w ogóle? to jest "program obowiązkowy" na zlotach FM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 A to mozna dawac w ubraniu? a to trzeba w ogóle? to jest "program obowiązkowy" na zlotach FM? A co Ty myslalas? Ze skad potem te wszystkie ciaze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.06.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 A to mozna dawac w ubraniu? a to trzeba w ogóle? to jest "program obowiązkowy" na zlotach FM? A co Ty myslalas? Ze skad potem te wszystkie ciaze? to jadę ! bo mam zaplanowane że w 31roku życia urodzę -będzie jak znalazł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 A to mozna dawac w ubraniu? a to trzeba w ogóle? to jest "program obowiązkowy" na zlotach FM? A co Ty myslalas? Ze skad potem te wszystkie ciaze? to jadę ! bo mam zaplanowane że w 31roku życia urodzę -będzie jak znalazł! Troszke sie spoznilas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.06.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Troszke sie spoznilas... ale mówimy o tym następnym -na Twoim balkonie (ew. pod blokiem) a co? Ty się tym razem załapałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.06.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts