malka 30.06.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Dzieki Martuś sprawdzę oglądam te drzwi i oglądam i powiedzcie mi , dlaczego 95 % z nich wygląda jak wieka od trumny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Bo tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Bo tak. bardzo mi pomogłaś w tych rozważaniach egzystencjalnych cholera - wejscia do grobowców zaczeli masowo jako drzwi zewnętrzne sprzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 30.06.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Malko napisze może kolokwialnie ale... - "co Cię nie zabije to Cię wzmocni" Skończycie z tym domem i za parę lat kto wie, może postawicie jakiś od podstaw. To bardzo rozkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Malko napisze może kolokwialnie ale... - "co Cię nie zabije to Cię wzmocni" Skończycie z tym domem i za parę lat kto wie, może postawicie jakiś od podstaw. To bardzo rozkręca ale my już drugi raz budujemy ten dom - prawie od podstaw....narazie mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 malka - a te drzwi to już takie na stałe czy byle by były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 malka - a te drzwi to już takie na stałe czy byle by były? no nie chcę prowizorek - bo te najczęściej pozostają na zawsze, wolę juz tak na stałe. cholera, no że nie pomyslelim o tym wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Jak nie chcesz prowizorki to dupa blada. Na takie drzwi jak chcesz musisz poczekać min. 2 tygodnie A może pomyśl o prowizorce bo jeszcze masz sporo do roboty: ocieplenie, tynki wewnątrz i na zewnątrz. I inne takie duperelki. Ekipie może się przydarzyć, że zniszczą drzwi, więc takie prowizoryczne będą lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 ale ja tynki wewnętrzne już mam i dlatego chcą wstawiać , co by potem znów nie kuć i rozpiździelu nie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Nie lubisz rozpizdzielu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Nie lubisz rozpizdzielu? kocham , miłościa wielką i namiętną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Nie lubisz rozpizdzielu? kocham , miłościa wielką i namiętną Tak myslalam. Jakie ja widze zdjecia na n-k ze zlotu, ja Cieeeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Nie lubisz rozpizdzielu? kocham , miłościa wielką i namiętną Tak myslalam. Jakie ja widze zdjecia na n-k ze zlotu, ja Cieeeeee... jaja se robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Małgośka, głupie żarty jak Ci nakopię do rzyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Małgośka, głupie żarty jak Ci nakopię do rzyci No ale zobacz, co kolega Andrew wkleil... Ciebie nie bylo podczas aukcji randki z Duchem, tak znowu drogo nie poszla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Małgośka, głupie żarty jak Ci nakopię do rzyci No ale zobacz, co kolega Andrew wkleil... Ciebie nie bylo podczas aukcji randki z Duchem, tak znowu drogo nie poszla. o fuck ale niech sie o to martwią Ci obfotografowani się nie mieszam - mnie to nie dotyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Małgośka, głupie żarty jak Ci nakopię do rzyci No ale zobacz, co kolega Andrew wkleil... Ciebie nie bylo podczas aukcji randki z Duchem, tak znowu drogo nie poszla. o fuck ale niech sie o to martwią Ci obfotografowani się nie mieszam - mnie to nie dotyczy. No dobra, bo jeszcze sobie ktos cos pomysli glupiego... Seksu (na fotkach) nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 ok - porzucamy temat. Czas skończyc insynuacje i pyskówki, co jednak nie zmieni faktu, iz jeden pan mnie dobił...moze kiedyś mi przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Malka, nie musi Ci przechodzic. To nie jest Twoj poziom, uwierz mi. Troche to sledze od jakiegos czasu, google tez mam i uzywam... Nie ma czego zalowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 to nie jest kwestia zalu, niesmak jakiś mam i tyle , może dlatego,że wyszłam na idiotkę przed samą sobą, myśląc,że to partner do rozmowy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts