Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bylo zajebiste, chociaz przyznam, ze w pewnym momencie od tej rabanki mialam lzy w oczach. Musialam sobie z tego wszystkiego do malza zadzwonic. :roll: :roll: :roll:

widzisz, nie ma tego złego :lol: małż se pomyślał,że tęsknisz i kocha Cię jeszcze bardziej

dlaczego ja jakoś muzyki nie słyszałam...jakies pojedyncze kawałki mi utknęły

....bo ona robi loda muuuuuuuu....... :lol:

Czasem trzeba się z sensem wycofać. Przyznawam, że dokąd byliśmy było zadżebiście i wara niebylcom od tego. A jak poszliśmy pewnie teszszsz.... Jak sądzę i mniemam :wink: :wink: :wink:

ja wyjezdzałam ostatnia :oops: około 14.30 i przyznaję do końca było super

Bylo zajebiste, chociaz przyznam, ze w pewnym momencie od tej rabanki mialam lzy w oczach. Musialam sobie z tego wszystkiego do malza zadzwonic. :roll: :roll: :roll:

widzisz, nie ma tego złego :lol: małż se pomyślał,że tęsknisz i kocha Cię jeszcze bardziej

dlaczego ja jakoś muzyki nie słyszałam...jakies pojedyncze kawałki mi utknęły

....bo ona robi loda muuuuuuuu....... :lol:

No i zoladkowe sensacje roznego typu wiele osob mialo... Nie umknelo to moim uszom, ze pani przez 3 dni pradu nie miala... :-?

a ja nie wiem czy się wybieram..mam jakieś wrażenie,żem persona non grata :roll:

Ale jakoś w nieświeżość jedzonka nie wierzę, z moim żołądkiem wrażliwym na chleb z masłem, pewnie jeszcze dziś bym umierała....a jadłam , oj jadłam i smaczniutkie było :lol:

No wiesz... Slady byly dosc widoczne, to fakt... A czy ktos pytal, czy chce? Niektorzy forumowicze nie znosza sprzeciwu. :lol: :lol: :lol: Ja sie w kazdym razie we wrzesniu nie wybieram. Wole do ktorejs z dziewczyn na spontana pojechac i przynajmniej byc w Warszawie blizej cywilizacji. :roll:

Jak do dziewczyn to się będę musiał panią barrankową zasłonić :D . Ale - jak mniemam - wchodzisz w to :wink:

No dobrze malka, nie bedziemy tu epatowac zwierzeniami. Mowie Ci, ze cos bylo nie tak, bo za duzo osob mialo te same objawy. :lol: :lol: :lol:

Wiec ja tez mam takie samo wrazenie i w ogole nie widze powodu, zeby nie moc sie zorganizowac naprawde samemu, w gronie dla ktorego pokazywanie facjat nie jest najwyzsza wartoscia. Takich spotkan bylo juz co najmniej kilkadziesiat. 8)