malgos2 30.06.2009 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Znam to. Tez to mialam. I rzyc i to wszystko. Teraz jednak nitu mnie przerosla o glowe i jestem tylko "druga meda". Spoko, damy rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.06.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Loozik Jakby się człowiek miał wszystkimi takimi pierdami zajmować, to by zwariował. A i bez tego jest wystarczająco dużo do zajmowania. Czepanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Aleafter było zajebiste , co nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Bylo zajebiste, chociaz przyznam, ze w pewnym momencie od tej rabanki mialam lzy w oczach. Musialam sobie z tego wszystkiego do malza zadzwonic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 cholera, znów mi coś pod spację wpadło (skorupka z pistacji ??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.06.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Czasem trzeba się z sensem wycofać. Przyznawam, że dokąd byliśmy było zadżebiście i wara niebylcom od tego. A jak poszliśmy pewnie teszszsz.... Jak sądzę i mniemam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Kup sobie sprezone powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Bylo zajebiste, chociaz przyznam, ze w pewnym momencie od tej rabanki mialam lzy w oczach. Musialam sobie z tego wszystkiego do malza zadzwonic. widzisz, nie ma tego złego małż se pomyślał,że tęsknisz i kocha Cię jeszcze bardziej dlaczego ja jakoś muzyki nie słyszałam...jakies pojedyncze kawałki mi utknęły ....bo ona robi loda muuuuuuuu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.06.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 cholera, znów mi coś pod spację wpadło (skorupka z pistacji ??) Dmuchnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.06.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 ....bo ona robi loda muuuuuuuu....... Bo umieeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Czasem trzeba się z sensem wycofać. Przyznawam, że dokąd byliśmy było zadżebiście i wara niebylcom od tego. A jak poszliśmy pewnie teszszsz.... Jak sądzę i mniemam ja wyjezdzałam ostatnia około 14.30 i przyznaję do końca było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Bylo zajebiste, chociaz przyznam, ze w pewnym momencie od tej rabanki mialam lzy w oczach. Musialam sobie z tego wszystkiego do malza zadzwonic. widzisz, nie ma tego złego małż se pomyślał,że tęsknisz i kocha Cię jeszcze bardziej dlaczego ja jakoś muzyki nie słyszałam...jakies pojedyncze kawałki mi utknęły ....bo ona robi loda muuuuuuuu....... No i zoladkowe sensacje roznego typu wiele osob mialo... Nie umknelo to moim uszom, ze pani przez 3 dni pradu nie miala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Małgoś , znów se jaja robisz sensacje to mogły być po "kapuscie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.06.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Małgoś , znów se jaja robisz sensacje to mogły być po "kapuscie" I po smalcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Wcale nie. Tak mowila, powazka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.06.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 I mimo to chce nas jeszcze widzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 No wiesz... Slady byly dosc widoczne, to fakt... A czy ktos pytal, czy chce? Niektorzy forumowicze nie znosza sprzeciwu. Ja sie w kazdym razie we wrzesniu nie wybieram. Wole do ktorejs z dziewczyn na spontana pojechac i przynajmniej byc w Warszawie blizej cywilizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 a ja nie wiem czy się wybieram..mam jakieś wrażenie,żem persona non grata Ale jakoś w nieświeżość jedzonka nie wierzę, z moim żołądkiem wrażliwym na chleb z masłem, pewnie jeszcze dziś bym umierała....a jadłam , oj jadłam i smaczniutkie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.06.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 No wiesz... Slady byly dosc widoczne, to fakt... A czy ktos pytal, czy chce? Niektorzy forumowicze nie znosza sprzeciwu. Ja sie w kazdym razie we wrzesniu nie wybieram. Wole do ktorejs z dziewczyn na spontana pojechac i przynajmniej byc w Warszawie blizej cywilizacji. Jak do dziewczyn to się będę musiał panią barrankową zasłonić . Ale - jak mniemam - wchodzisz w to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 No dobrze malka, nie bedziemy tu epatowac zwierzeniami. Mowie Ci, ze cos bylo nie tak, bo za duzo osob mialo te same objawy. Wiec ja tez mam takie samo wrazenie i w ogole nie widze powodu, zeby nie moc sie zorganizowac naprawde samemu, w gronie dla ktorego pokazywanie facjat nie jest najwyzsza wartoscia. Takich spotkan bylo juz co najmniej kilkadziesiat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts