Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

No wiesz... Slady byly dosc widoczne, to fakt... A czy ktos pytal, czy chce? Niektorzy forumowicze nie znosza sprzeciwu. :lol: :lol: :lol: Ja sie w kazdym razie we wrzesniu nie wybieram. Wole do ktorejs z dziewczyn na spontana pojechac i przynajmniej byc w Warszawie blizej cywilizacji. :roll:

Jak do dziewczyn to się będę musiał panią barrankową zasłonić :D . Ale - jak mniemam - wchodzisz w to :wink:

Oczywiscie Pania Barankowa mialam rowniez na mysli. :wink:

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...część.....

Maleczko doczytałam, że miałaś 'niebywałą przyjemność' poznać bliżej 'niewątpliwe uroki' i zapewn językową gibkość forumowego retro, co????

i jak wrażenia.... prawda że poziom powala? i do dosłownie.... jest już tak blisko ziemi, że się niżej nie da....

można wiedziec na jakie temat TOBIE się dostało? :)

mnie to tylko zastanawia jedno, że nasze zdjęcia z prywatnego AP to wklejali bez naszego zdania w sprawie, a z 'pożegnania lata' również prywatnego już nie będa .... noż to hipokryzja jakich mało :p

choć z grugiej strony - przynajmniej się czegoś ktoś nauczył, że nie każdy jest równie chętny do exhibicjonizmu - jak powiedział jedna z forumowiczek - jak daggula

czy jeszcze wszystkie śpiom?

ja tez nie śpię, ale ma przyjaciela w potrzebie :( i tej potrzeby mu szukam po necie

bry :D

Nitka, mnie sie nie oberwało, ale zszokowało mnie słownictwo tego pana i poziom polemiki :o

Dotychczas miałam go za gościa na poziomie , wiesz takiego z jajem, do tańca i do rózańca, a tu taki zonk :o

Wpadłam z rewizytą :D

Dziennik już kiedyś czytałam tylko chyba się nie przyznałam :roll:

Chciałam jeszcze raz napisać, że miło mi było Ciebie poznać i Twojego męża też (jemu podziękuj za drinka z żołądkowej i soku jabłkowego chociaż przyznam, że mocno zaintrygowało mnie połączenie z sokiem gruszkowym, więc na pewno spróbuję).

Mam nadzieję, iż mimo różnych zgrzytów na forum uda się nam jeszcze spotkać.

Jeśli mogę prosić o zdjęcia to prześlę Ci mój adres mailowy na PW.

Z gruszkowym o niebo lepsza :lol: , no ale wiesz to do dużego miasta trzeba po taki soczek jechac, bo w Warszawce pustki :lol: :lol: :wink:

Mnie też było szalenie miło, a reszte nadrobimy nie ma totamto, zgrzyty, zgrzytzmi, ale nawet po ostrej polemice większość chyba zrozumiała rację adwersarzy i juz będzie ok :D

Takie g.....nie rozwali tego foruma - mam nadzieję

Z gruszkowym o niebo lepsza :lol: , no ale wiesz to do dużego miasta trzeba po taki soczek jechac, bo w Warszawce pustki :lol: :lol: :wink:

Mnie też było szalenie miło, a reszte nadrobimy nie ma totamto, zgrzyty, zgrzytzmi, ale nawet po ostrej polemice większość chyba zrozumiała rację adwersarzy i juz będzie ok :D

nie takie rzeczy już były na tym forum i żyjemy :D

cholibka do Ani przywiozę sok gruszkowy, żeby spróbować tego ustrojstwa :D

nie takie rzeczy już były na tym forum i żyjemy :D

cholibka do Ani przywiozę sok gruszkowy, żeby spróbować tego ustrojstwa :D

cześć Babiszony :p

co tam juz kręcicie do picia.... tyż kcem :)