malgos2 30.06.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 No wiesz... Slady byly dosc widoczne, to fakt... A czy ktos pytal, czy chce? Niektorzy forumowicze nie znosza sprzeciwu. Ja sie w kazdym razie we wrzesniu nie wybieram. Wole do ktorejs z dziewczyn na spontana pojechac i przynajmniej byc w Warszawie blizej cywilizacji. Jak do dziewczyn to się będę musiał panią barrankową zasłonić . Ale - jak mniemam - wchodzisz w to Oczywiscie Pania Barankowa mialam rowniez na mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ja jestem jakaś zacofana lubię zadupia dlatego bankowo wybieram się do Wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Slonko, Anja mieszka 30 zl do centrum w nocy taksowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.07.2009 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Slonko, Anja mieszka 30 zl do centrum w nocy taksowka. no i dlatego właśnie mówię, ze lubię zadupia och ja Ty mnie nie rozumiesz, oj nie rozuniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Slonko, Anja mieszka 30 zl do centrum w nocy taksowka. no i dlatego właśnie mówię, ze lubię zadupia och ja Ty mnie nie rozumiesz, oj nie rozuniesz Za-dupia? Tez lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.07.2009 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ide se....z Toba sie nie da gadac kurna, jutro mam znowu turne..błogosławieni ci, którzy wymyslili klimę w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 A ja jutro ide do sadysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 01.07.2009 03:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dzień Dobry Noo tak , człowiek pójdzie grzecznie spać a tu mu stronę natrzaskają , nową . I czytaj to potem rano na chybciora żeby przed pracą zdążyć . Małgoś do dentysty idziesz , to powodzenia . Ale zastrzyki znieczulajace są , ja zawsze kcem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.07.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ...część..... Maleczko doczytałam, że miałaś 'niebywałą przyjemność' poznać bliżej 'niewątpliwe uroki' i zapewn językową gibkość forumowego retro, co???? i jak wrażenia.... prawda że poziom powala? i do dosłownie.... jest już tak blisko ziemi, że się niżej nie da.... można wiedziec na jakie temat TOBIE się dostało? mnie to tylko zastanawia jedno, że nasze zdjęcia z prywatnego AP to wklejali bez naszego zdania w sprawie, a z 'pożegnania lata' również prywatnego już nie będa .... noż to hipokryzja jakich mało choć z grugiej strony - przynajmniej się czegoś ktoś nauczył, że nie każdy jest równie chętny do exhibicjonizmu - jak powiedział jedna z forumowiczek - jak daggula czy jeszcze wszystkie śpiom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Hej Nitka ja już nie śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.07.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Hej Nitka ja już nie śpię noooo jedna uratowała honor wewontku cześć Maluszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.07.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ja tez na posterunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.07.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ja tez nie śpię, ale ma przyjaciela w potrzebie i tej potrzeby mu szukam po necie bry Nitka, mnie sie nie oberwało, ale zszokowało mnie słownictwo tego pana i poziom polemiki Dotychczas miałam go za gościa na poziomie , wiesz takiego z jajem, do tańca i do rózańca, a tu taki zonk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.07.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Wpadłam z rewizytą Dziennik już kiedyś czytałam tylko chyba się nie przyznałam Chciałam jeszcze raz napisać, że miło mi było Ciebie poznać i Twojego męża też (jemu podziękuj za drinka z żołądkowej i soku jabłkowego chociaż przyznam, że mocno zaintrygowało mnie połączenie z sokiem gruszkowym, więc na pewno spróbuję). Mam nadzieję, iż mimo różnych zgrzytów na forum uda się nam jeszcze spotkać. Jeśli mogę prosić o zdjęcia to prześlę Ci mój adres mailowy na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.07.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Z gruszkowym o niebo lepsza , no ale wiesz to do dużego miasta trzeba po taki soczek jechac, bo w Warszawce pustki Mnie też było szalenie miło, a reszte nadrobimy nie ma totamto, zgrzyty, zgrzytzmi, ale nawet po ostrej polemice większość chyba zrozumiała rację adwersarzy i juz będzie ok Takie g.....nie rozwali tego foruma - mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.07.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 To ja na następne spotkanie zorganizuje taki zestaw to będziemy się razem delektować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.07.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 withanko loodziska ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Z gruszkowym o niebo lepsza , no ale wiesz to do dużego miasta trzeba po taki soczek jechac, bo w Warszawce pustki Mnie też było szalenie miło, a reszte nadrobimy nie ma totamto, zgrzyty, zgrzytzmi, ale nawet po ostrej polemice większość chyba zrozumiała rację adwersarzy i juz będzie ok Takie g.....nie rozwali tego foruma - mam nadzieję nie takie rzeczy już były na tym forum i żyjemy cholibka do Ani przywiozę sok gruszkowy, żeby spróbować tego ustrojstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.07.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Z gruszkowym o niebo lepsza , no ale wiesz to do dużego miasta trzeba po taki soczek jechac, bo w Warszawce pustki Mnie też było szalenie miło, a reszte nadrobimy nie ma totamto, zgrzyty, zgrzytzmi, ale nawet po ostrej polemice większość chyba zrozumiała rację adwersarzy i juz będzie ok Takie g.....nie rozwali tego foruma - mam nadzieję nie takie rzeczy już były na tym forum i żyjemy cholibka do Ani przywiozę sok gruszkowy, żeby spróbować tego ustrojstwa cześć Babiszony co tam juz kręcicie do picia.... tyż kcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Na pozegnaniu lata na pewno mnie nie bedzie, wole sie do Nefci przejechac. Po Ruscu sie czulam jak by mnie walec przejechal, a u Nefci jak na plazy na Key West. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts