malgos2 01.07.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Filmiki sie jak najbardziej nadawaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.07.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 czyzby "Uwaga" sie zainteresowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Co robi Dandi od Bacik za zebrane od Forumowiczow pieniadze na bibie w Warszawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.07.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Co robi Dandi od Bacik za zebrane od Forumowiczow pieniadze na bibie w Warszawce. kiedy emisja ?? muszę nagrać i wrzucić na YT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Co robi Dandi od Bacik za zebrane od Forumowiczow pieniadze na bibie w Warszawce. kiedy emisja ?? muszę nagrać i wrzucić na YT Musze do Brydzi napisac i sie dowiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.07.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Co robi Dandi od Bacik za zebrane od Forumowiczow pieniadze na bibie w Warszawce. kiedy emisja ?? muszę nagrać i wrzucić na YT Musze do Brydzi napisac i sie dowiedziec. to daj cynk, jak bedziesz wiedziała, ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Co robi Dandi od Bacik za zebrane od Forumowiczow pieniadze na bibie w Warszawce. kiedy emisja ?? muszę nagrać i wrzucić na YT Musze do Brydzi napisac i sie dowiedziec. to daj cynk, jak bedziesz wiedziała, ok ? No jaaaaaaasne. Pytalas sie moze o ten zestawik Kludi? Tak niesmialo, bo i tak mi sie z tym nie spieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.07.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 pytałam, ale nic się nie dowiedziałam...pan M. liczy i się kurna doliczyć nie może Ponoć jak wzięłabym to razem z moimi bateriami to dasię jeszcze ciut urwać, no i to ciut wylicza Sie go za morde złapie jak bedzie się spieszyc , dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dobra, to trzymaj reke na pulsie. Jak bedzie nagla potrzeba sie zsynchronizowac to zawsze debeciki mam rozne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.07.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 kurcze..witam i smykam malka:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.07.2009 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Duchu - Gwoździk czeka na przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.07.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 przecie dostał) daj jeszcze szybko na priv jeszczio raz bo lecem..a wsytkie wiad mi sie poszly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.07.2009 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 napisałam, co mu zrobię jak go magnesem ściągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Malka, Ty kabine sciagasz, a ze tak powiem parawan na wanne to tez jakby wchodzi w gre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.07.2009 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Malka, Ty kabine sciagasz, a ze tak powiem parawan na wanne to tez jakby wchodzi w gre? jakby całkowicie wchodzi , zalezy tylko jaki , bo to nie wszystko tak dostępne w dobrej cenie jest ja kupuję kabinkę taką wypaśnąz sauną, ale jeszcze nie wiem gdzie ja postawię - ni cholery miejsca na nia nie mam, chyba se przybudówkę jakąś walnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.07.2009 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ja kupuję kabinkę taką wypaśną z sauną, ale jeszcze nie wiem gdzie ja postawię - ni cholery miejsca na nia nie mam, chyba se przybudówkę jakąś walnę boszzz....ale ja gupia jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Malka, Ty kabine sciagasz, a ze tak powiem parawan na wanne to tez jakby wchodzi w gre? jakby całkowicie wchodzi , zalezy tylko jaki , bo to nie wszystko tak dostępne w dobrej cenie jest ja kupuję kabinkę taką wypaśnąz sauną, ale jeszcze nie wiem gdzie ja postawię - ni cholery miejsca na nia nie mam, chyba se przybudówkę jakąś walnę Ja taki szklany kcem czy tam jakis, byle byl przezroczysty i taniutki... Aquacostam jest taka firma i chyba mieli w dosc dobrych cenach. Ale tez zanim dojde do tego tematu to jeszcze duuuuzo aquy uplynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.07.2009 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 aquasan ?? rzuć okiem , wybierz- na te "firmę" mamy rabaty moja kabinka http://www.aquasan.com.pl/products/show/69/451.html chińszczyzna, ale ponoć "górna półka" - ja się nie znam, ale total paść by nie kosztował 5k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 aquasan ?? rzuć okiem , wybierz- na te "firmę" mamy rabaty moja kabinka http://www.aquasan.com.pl/products/show/69/451.html chińszczyzna, ale ponoć "górna półka" - ja się nie znam, ale total paść by nie kosztował 5k Tajest. Tu tylko jeden jest, ale wiecej widzialam... http://www.aquasan.com.pl/products/show/137/694.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Aaaaaa, bo ja widzialam Aquaform... http://www.mizar.pl/Aquaform/11819 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts