Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co robi Dandi od Bacik za zebrane od Forumowiczow pieniadze na bibie w Warszawce. :lol: :lol: :lol:

kiedy emisja ??

muszę nagrać i wrzucić na YT

Musze do Brydzi napisac i sie dowiedziec. :roll:

to daj cynk, jak bedziesz wiedziała, ok ?

Co robi Dandi od Bacik za zebrane od Forumowiczow pieniadze na bibie w Warszawce. :lol: :lol: :lol:

kiedy emisja ??

muszę nagrać i wrzucić na YT

Musze do Brydzi napisac i sie dowiedziec. :roll:

to daj cynk, jak bedziesz wiedziała, ok ?

No jaaaaaaasne. 8)

Pytalas sie moze o ten zestawik Kludi? Tak niesmialo, bo i tak mi sie z tym nie spieszy... :roll:

pytałam, ale nic się nie dowiedziałam...pan M. liczy i się kurna doliczyć nie może :roll:

Ponoć jak wzięłabym to razem z moimi bateriami to dasię jeszcze ciut urwać, no i to ciut wylicza :roll:

Sie go za morde złapie jak bedzie się spieszyc , dobra?

Malka, Ty kabine sciagasz, a ze tak powiem parawan na wanne to tez jakby wchodzi w gre? :roll: :roll: :roll:

jakby całkowicie wchodzi :wink: , zalezy tylko jaki , bo to nie wszystko tak dostępne w dobrej cenie jest

ja kupuję kabinkę taką wypaśnąz sauną, ale jeszcze nie wiem gdzie ja postawię - ni cholery miejsca na nia nie mam, chyba se przybudówkę jakąś walnę :roll:

ja kupuję kabinkę taką wypaśną z sauną, ale jeszcze nie wiem gdzie ja postawię - ni cholery miejsca na nia nie mam, chyba se przybudówkę jakąś walnę :roll:

boszzz....ale ja gupia jestem :oops:

Malka, Ty kabine sciagasz, a ze tak powiem parawan na wanne to tez jakby wchodzi w gre? :roll: :roll: :roll:

jakby całkowicie wchodzi :wink: , zalezy tylko jaki , bo to nie wszystko tak dostępne w dobrej cenie jest

ja kupuję kabinkę taką wypaśnąz sauną, ale jeszcze nie wiem gdzie ja postawię - ni cholery miejsca na nia nie mam, chyba se przybudówkę jakąś walnę :roll:

Ja taki szklany kcem czy tam jakis, byle byl przezroczysty i taniutki... Aquacostam jest taka firma i chyba mieli w dosc dobrych cenach. :roll: :roll: :roll: Ale tez zanim dojde do tego tematu to jeszcze duuuuzo aquy uplynie. :-?

aquasan ??

rzuć okiem , wybierz- na te "firmę" mamy rabaty :lol:

moja kabinka

http://www.aquasan.com.pl/products/show/69/451.html

chińszczyzna, ale ponoć "górna półka" - ja się nie znam, ale total paść by nie kosztował 5k :roll:

aquasan ??

rzuć okiem , wybierz- na te "firmę" mamy rabaty :lol:

moja kabinka

http://www.aquasan.com.pl/products/show/69/451.html

chińszczyzna, ale ponoć "górna półka" - ja się nie znam, ale total paść by nie kosztował 5k :roll:

Tajest. Tu tylko jeden jest, ale wiecej widzialam... http://www.aquasan.com.pl/products/show/137/694.html