Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nic podobnego. Jestes madra kobitka i w dodatku masz golebie (tfu, co ja gadam) serce. 8)

taaaaaaaaa i dlatego szukając drzwi, kupuję kabinę, której ni francy nie ma gdzie postawić - ot moja mądrość :roll:

a serce , cóż...kupuję kabinę , by ta biedna trzynastoletnia chinka dostala 50 centów za jej poskladanie http://emoty.blox.pl/resource/th_dash1.gif

O Chinkach mi nie opowiadaj, bo mam wrazenie, ze nawet na te 50 centow nie zasluguje. :lol: :lol: :lol:

ona to taki trybik w maszynie, kurna niewolniczy trybik :evil:

dobra , bez ideologii - sory :oops:

żadnych wazoników, swieczników, łyzeczek i filizaneczek - wychodzi,żem nie baba :oops: bo durnostojek i kurzołapek pasjami nie cierpię.

chyba,że w rozmiarze xxl

No nieeeee, trzeba miec wazonik, zeby chlop mial do czego kwiatki kupowac. 8)

Sorry, ale moja Chinka jeszcze nie przestala mnie wkurzac do konca... :roll: :roll: :roll:

aaaaaaaaaaaaaa, ta Chinka, bosz....czas spać , bo juz nie trybię :oops:

a "wazonik" to ja mam 2XL - takie kwiaty ma kupowac :lol:

kurna iiiiiiiii kupuje -wariat :lol:

jest 2.45, a ja mam 32 stopnie w mieszkaniu przy 70% wilgotności - prawie jak w Malezji :roll:

Albo w Nowym Jorku o tej porze. Klima to podstawa. :roll: :roll: :roll:

Kochana, ja mieszkam w tak zwanej wspólnocie mieszkaniowej (wiesz coś o tym :roll: ) i chu.e się nie zgodziły bym skrzynkę klimy wyrzuciła na zewnątrz, kupiłam więc takie pokojowe g.wno, co to wyje , buczy i troche chłodzi, ale szum jest tak irytujący, że jeszcze sie nie zdobyłam by pudło przywlec do domu po sezonie zimowym :roll:

jest 2.45, a ja mam 32 stopnie w mieszkaniu przy 70% wilgotności - prawie jak w Malezji :roll:

Kochana, ja mieszkam w tak zwanej wspólnocie mieszkaniowej (wiesz coś o tym :roll: ) i chu.e się nie zgodziły bym skrzynkę klimy wyrzuciła na zewnątrz, kupiłam więc takie pokojowe g.wno, co to wyje , buczy i troche chłodzi, ale szum jest tak irytujący, że jeszcze sie nie zdobyłam by pudło przywlec do domu po sezonie zimowym :roll:

To faktycznie... :-? W moim przyszlym bloku na szczescie jeden z sasiadow ma firme zakladajaca klime, wiec wielu sasiadow lacznie z nim ma juz zalozona... Musza sie zgadzac? :roll: :roll: :roll:

To faktycznie... :-? W moim przyszlym bloku na szczescie jeden z sasiadow ma firme zakladajaca klime, wiec wielu sasiadow lacznie z nim ma juz zalozona... Musza sie zgadzac? :roll: :roll: :roll:

muszą :roll: mało tego, jak masz tak jak ja - elewacja do głównej ulicy, to jeszcze główny architekt miasta musi się zgodzic, noz kur...niedługo trza pytac czy mogę sie wysikać.

acz teraz wiem, że głupio postąpiłam, trza było montować 5 lat temu na balkonie, pudło obić deskami i udawać ,że szafkę powieszoną mam - teraz juz nic w tym mieszkaniu robic nie planuję, jedyne spadac stąd

Dzień dobry :D

Dziewczyny, czy Wy wogóle śpicie ? :roll:

Malka, ja całkiem poważna osoba jestem - serio, tylko czasami mi odwala :-?

więc zapraszam, tylko pisałam - to nie Warszawa. Do mnie ze stolycy jest 150 zł. lub jak kto woli sorok km. Ale za to są inne plusy :D - nie ma kaca, cisza, spokój, a w W-wie to ...

autobusy i tramwaje, autobusy i tramwaje,

No to jak ?

Zdjęcia super - śliczne forum, śliczne, a zgrabne, no i przystojne też :D