malka 01.07.2009 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 aaaaaaaaaaaa, takiego to ja nie znaju, ale zapytaju ja naprawde gupiajestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Nic podobnego. Jestes madra kobitka i w dodatku masz golebie (tfu, co ja gadam) serce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2009 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Nic podobnego. Jestes madra kobitka i w dodatku masz golebie (tfu, co ja gadam) serce. taaaaaaaaa i dlatego szukając drzwi, kupuję kabinę, której ni francy nie ma gdzie postawić - ot moja mądrość a serce , cóż...kupuję kabinę , by ta biedna trzynastoletnia chinka dostala 50 centów za jej poskladanie http://emoty.blox.pl/resource/th_dash1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 O Chinkach mi nie opowiadaj, bo mam wrazenie, ze nawet na te 50 centow nie zasluguje. Ja tez mam puste sciany, ale full wypas wazonikow i swiecznikow. No co ja poradze, zem baba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2009 00:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 O Chinkach mi nie opowiadaj, bo mam wrazenie, ze nawet na te 50 centow nie zasluguje. ona to taki trybik w maszynie, kurna niewolniczy trybik dobra , bez ideologii - sory żadnych wazoników, swieczników, łyzeczek i filizaneczek - wychodzi,żem nie baba bo durnostojek i kurzołapek pasjami nie cierpię. chyba,że w rozmiarze xxl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 No nieeeee, trzeba miec wazonik, zeby chlop mial do czego kwiatki kupowac. Sorry, ale moja Chinka jeszcze nie przestala mnie wkurzac do konca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2009 00:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 No nieeeee, trzeba miec wazonik, zeby chlop mial do czego kwiatki kupowac. Sorry, ale moja Chinka jeszcze nie przestala mnie wkurzac do konca... aaaaaaaaaaaaaa, ta Chinka, bosz....czas spać , bo juz nie trybię a "wazonik" to ja mam 2XL - takie kwiaty ma kupowac kurna iiiiiiiii kupuje -wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2009 00:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 jest 2.45, a ja mam 32 stopnie w mieszkaniu przy 70% wilgotności - prawie jak w Malezji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 No widzisz. Wazonik dobra rzecz. No i swiecznik, co by mial do czego swiece wstawic jak bedzie kolacje robil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 jest 2.45, a ja mam 32 stopnie w mieszkaniu przy 70% wilgotności - prawie jak w Malezji Albo w Nowym Jorku o tej porze. Klima to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2009 00:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 jest 2.45, a ja mam 32 stopnie w mieszkaniu przy 70% wilgotności - prawie jak w Malezji Albo w Nowym Jorku o tej porze. Klima to podstawa. Kochana, ja mieszkam w tak zwanej wspólnocie mieszkaniowej (wiesz coś o tym ) i chu.e się nie zgodziły bym skrzynkę klimy wyrzuciła na zewnątrz, kupiłam więc takie pokojowe g.wno, co to wyje , buczy i troche chłodzi, ale szum jest tak irytujący, że jeszcze sie nie zdobyłam by pudło przywlec do domu po sezonie zimowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 jest 2.45, a ja mam 32 stopnie w mieszkaniu przy 70% wilgotności - prawie jak w Malezji Albo w Nowym Jorku o tej porze. Klima to podstawa. Kochana, ja mieszkam w tak zwanej wspólnocie mieszkaniowej (wiesz coś o tym ) i chu.e się nie zgodziły bym skrzynkę klimy wyrzuciła na zewnątrz, kupiłam więc takie pokojowe g.wno, co to wyje , buczy i troche chłodzi, ale szum jest tak irytujący, że jeszcze sie nie zdobyłam by pudło przywlec do domu po sezonie zimowym To faktycznie... W moim przyszlym bloku na szczescie jeden z sasiadow ma firme zakladajaca klime, wiec wielu sasiadow lacznie z nim ma juz zalozona... Musza sie zgadzac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2009 01:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 jest 2.45, a ja mam 32 stopnie w mieszkaniu przy 70% wilgotności - prawie jak w Malezji Albo w Nowym Jorku o tej porze. Klima to podstawa. Kochana, ja mieszkam w tak zwanej wspólnocie mieszkaniowej (wiesz coś o tym ) i chu.e się nie zgodziły bym skrzynkę klimy wyrzuciła na zewnątrz, kupiłam więc takie pokojowe g.wno, co to wyje , buczy i troche chłodzi, ale szum jest tak irytujący, że jeszcze sie nie zdobyłam by pudło przywlec do domu po sezonie zimowym To faktycznie... W moim przyszlym bloku na szczescie jeden z sasiadow ma firme zakladajaca klime, wiec wielu sasiadow lacznie z nim ma juz zalozona... Musza sie zgadzac? muszą mało tego, jak masz tak jak ja - elewacja do głównej ulicy, to jeszcze główny architekt miasta musi się zgodzic, noz kur...niedługo trza pytac czy mogę sie wysikać. acz teraz wiem, że głupio postąpiłam, trza było montować 5 lat temu na balkonie, pudło obić deskami i udawać ,że szafkę powieszoną mam - teraz juz nic w tym mieszkaniu robic nie planuję, jedyne spadac stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2009 01:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Dzień dobry idę spać Fenix - pewnie zaraz wstaniesz to Ci kawke zostawię http://bumelka.blox.pl/resource/kawa2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.07.2009 03:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Dzień doberek Dziękuję , za kawkę . A wy znowu to samo , cała strona w nocy . Bosze co ja z Wami mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.07.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Dzien dobry ! Przebrnelam, jestem na biezaco Szklane scianki robi tez ravak zdaje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.07.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Dzień dobry Dziewczyny, czy Wy wogóle śpicie ? Malka, ja całkiem poważna osoba jestem - serio, tylko czasami mi odwala więc zapraszam, tylko pisałam - to nie Warszawa. Do mnie ze stolycy jest 150 zł. lub jak kto woli sorok km. Ale za to są inne plusy - nie ma kaca, cisza, spokój, a w W-wie to ... autobusy i tramwaje, autobusy i tramwaje, No to jak ? Zdjęcia super - śliczne forum, śliczne, a zgrabne, no i przystojne też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.07.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Czyli jednak trochę śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 no troche śpimy, Małgoś pewnie troche więcej - faaaaajnie ma mnie dziecięcie 9.10 z łóżka wyciągneło bałego tyrana sobie wychowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.07.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 no troche śpimy, Małgoś pewnie troche więcej - faaaaajnie ma mnie dziecięcie 9.10 z łóżka wyciągneło bałego tyrana sobie wychowałam Daj tyranowi drugiego kompa, niech się zarejestruje na FM i wtedy bankowo wcześniej jak o dwunasty Cię nie obudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts