malka 02.07.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ja nie wiem jak to jest, ale to małe łotrzysko po 9 godzinach snu , wstaje wypoczęte jak po wczasach na Seszelach, a toto ma dopiero 6 lat jego rówieśnicy śpia po 11 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.07.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 w matkę poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 w matkę poszedł chlera maszrację z ta mała różnicą, że jak ja sie nie wyśpię to po ścianach łażę i nic mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 no troche śpimy, Małgoś pewnie troche więcej - faaaaajnie ma mnie dziecięcie 9.10 z łóżka wyciągneło bałego tyrana sobie wychowałam Teeeeee, wiecej mowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ło jesu, jesuuuu, Małgoś, granat Ci w sypialni wybuchł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.07.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 cześć zaglądam do wszystkich tylko przez próg, bo włazic dalej nie mam czasu... buuu jak się macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ło jesu, jesuuuu, Małgoś, granat Ci w sypialni wybuchł Poszlam wczoraj spac o 5, a o 5:30 UPS mi zaczal wyc od kompa nie wiem dlaczego. Wiec z tym dluzszym spaniem to mnie nawet nie denerwuj. Musze leciec pazury zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.07.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ło jesu, jesuuuu, Małgoś, granat Ci w sypialni wybuchł Poszlam wczoraj spac o 5, a o 5:30 UPS mi zaczal wyc od kompa nie wiem dlaczego. Wiec z tym dluzszym spaniem to mnie nawet nie denerwuj. Musze leciec pazury zrobic. jakie pazury.... przeciez robiłas tydzień temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.07.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Malka mam tak samo, a bez kawy, to ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ło jesu, jesuuuu, Małgoś, granat Ci w sypialni wybuchł Poszlam wczoraj spac o 5, a o 5:30 UPS mi zaczal wyc od kompa nie wiem dlaczego. Wiec z tym dluzszym spaniem to mnie nawet nie denerwuj. Musze leciec pazury zrobic. taki wyjący UPS to prawie jak granat, co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.07.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ja juz druga kawe pije a musialam o 7 wstac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ło jesu, jesuuuu, Małgoś, granat Ci w sypialni wybuchł Poszlam wczoraj spac o 5, a o 5:30 UPS mi zaczal wyc od kompa nie wiem dlaczego. Wiec z tym dluzszym spaniem to mnie nawet nie denerwuj. Musze leciec pazury zrobic. jakie pazury.... przeciez robiłas tydzień temu To byly od nog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.07.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Poszlam wczoraj spac o 5, a o 5:30 UPS mi zaczal wyc od kompa nie wiem dlaczego. Wiec z tym dluzszym spaniem to mnie nawet nie denerwuj. Margaret Thatcher normalnie Ona też nie spała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ło jesu, jesuuuu, Małgoś, granat Ci w sypialni wybuchł Poszlam wczoraj spac o 5, a o 5:30 UPS mi zaczal wyc od kompa nie wiem dlaczego. Wiec z tym dluzszym spaniem to mnie nawet nie denerwuj. Musze leciec pazury zrobic. jakie pazury.... przeciez robiłas tydzień temu To byly od nog. jak dobrze, że tylko cztery kończyny mamy, bo Małgoś poszłaby z torbami Madzia, ja po trzeciej kawie sie rozkręcam cze Anja, cze Nitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Dziewczynki, kochane moje...muszę sie z tej cholernej puszki ewakuować, bo inaczej w psychiatryku wyląduję....biore dziecię i spadamy, moze nad jakąs wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.07.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ło jesu, jesuuuu, Małgoś, granat Ci w sypialni wybuchł Poszlam wczoraj spac o 5, a o 5:30 UPS mi zaczal wyc od kompa nie wiem dlaczego. Wiec z tym dluzszym spaniem to mnie nawet nie denerwuj. Musze leciec pazury zrobic. jakie pazury.... przeciez robiłas tydzień temu To byly od nog. nie zrobiłaś tydzień temu i do Muratora, taka nie wyszykoooooooowana pojechałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.07.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ....biore dziecię i spadamy, moze nad jakąs wodę sadystka ja bez klimy tyram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ło jesu, jesuuuu, Małgoś, granat Ci w sypialni wybuchł Poszlam wczoraj spac o 5, a o 5:30 UPS mi zaczal wyc od kompa nie wiem dlaczego. Wiec z tym dluzszym spaniem to mnie nawet nie denerwuj. Musze leciec pazury zrobic. jakie pazury.... przeciez robiłas tydzień temu To byly od nog. nie zrobiłaś tydzień temu i do Muratora, taka nie wyszykoooooooowana pojechałaś Bylam umowiona na czwartek, ale w czwartek pojechalam do Wrocka, tak wiec dziewczyny mi zdazyly tylko mala reaktywacje zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.07.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ło jesu, jesuuuu, Małgoś, granat Ci w sypialni wybuchł Poszlam wczoraj spac o 5, a o 5:30 UPS mi zaczal wyc od kompa nie wiem dlaczego. Wiec z tym dluzszym spaniem to mnie nawet nie denerwuj. Musze leciec pazury zrobic. jakie pazury.... przeciez robiłas tydzień temu To byly od nog. nie zrobiłaś tydzień temu i do Muratora, taka nie wyszykoooooooowana pojechałaś Bylam umowiona na czwartek, ale w czwartek pojechalam do Wrocka, tak wiec dziewczyny mi zdazyly tylko mala reaktywacje zrobic. i całe szczęście, bo już myślałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.07.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Malka, woda???? O czym ty do nas piszesz? Jaka nad woda? Dżizas - zaraz mnie rozłoży - klima/upał, upał/klima... Te skoki są mordercze Też zaczynasz działać po trzeciej kawie? Bo mi to się bez tego połączenia w tym czymś szarym nie odpalają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts