malka 17.02.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Braza, gdyby to jeszcze elektronika była , w tym jest jeszcze odrobina logiki i stosunkowo przewidywalne to. W efektach oddziaływań fizycznych na organizm, logiki brak (ja jej nie dostrzegam) i przewidzieć też nie wszystko można Tu jest ten knyf Ale do przodu i to jest ważne Dzieki za gratki Kurna, niech ten snieg już pójdzie precz, bo ja tego bajzlu na działce nigdy się nie pozbędę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.02.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 no i zdałaś GRATULACJE !! ale ja trzymałem kciuki ... zazwyczaj działa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.02.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wiesz Gwoździku - ja też ciągle niedowierzam A nastepnym razem , będę sie szeroko uśmiechać co byś znów trzymał Czy u Was też tak śniegiem napiernicza ?? Ja ostatnio monotematyczna jestem,ale do szału mnie ta pogoda doprowadza, kurna, jak miałam luz i na nartkach można by smigać , to deszcz padał i słonko swieciło...a teraz.... Chcę wiosny !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 to ja sie nie odzywam... bo wies..jo lubiem zimem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.02.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 a jo ni lubiem .... Duchu uczę się ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.02.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nie to że jestem przeciwna, ja lubię zimę, uwielbiam jeździć na nartach, lubie ten biały puch, wojny na śnieżki i lepenie bałwanów. Ale kurna, może nie jak mam budowę w rozsypce, gdy ekipa tupta w miejscu, bo wszystko zawalone sniegiem, nie jak weekendy mam zajete, i po 10 razy dziennie jeździdło muszę odśnieżać - wtedy to ja mówię zimie - precz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 a jo ni lubiem .... Duchu uczę się ???? thinkujem co tloszkem juś tak..adhnawosz..follolinghoffac sa mnom padhawanie ..w thimingu gęscij musisz,,, apropos zimy u nitu cos bna time wkleiłek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.02.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 a jo ni lubiem .... Duchu uczę się ???? thinkujem co tloszkem juś tak..adhnawosz..follolinghoffac sa mnom padhawanie ..w thimingu gęscij musisz,,, apropos zimy u nitu cos bna time wkleiłek.. czytałam Duchu , dlatego nie mieszkam w Bieszczadach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.02.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 .adhnawosz..follolinghoffac sa mnom padhawanie ..w thimingu gęscij musisz,,, ....i tu Cię mam Duchu .... ...w timingu to perkusiści są najlepsi ... żaden język (lub brak języka) nic tu nie ma do rzeczy ... ... lewa ręka, prawa ręka, lewa noga, prawa noga, ....głowa .... i ....inne członki ...muszą pracować inaczej ....W TYM SAMYM CZASIE ... wypróbuj ... .... języka obcego (generalnie) każdy może się chociaż trochę nauczyć ... timing nie ma tu nic do rzeczy ...bo można przez dwie godziny się przedstawiać i OK ...... niestety na perkusji - NIE) ...więc ty o timingu nic nie godoj ... bo pałkami dostaniesz PS. Chyba, że thiming w twoim języku znaczy co innego ... wtedy ..." duchowo odkraczę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 abys nadazyl w dobrym czasie echhh po coz zaraz na atomy rozbijac heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.02.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Czy u Was też tak śniegiem napiernicza ?? Ja ostatnio monotematyczna jestem,ale do szału mnie ta pogoda doprowadza, kurna, jak miałam luz i na nartkach można by smigać , to deszcz padał i słonko swieciło...a teraz.... Chcę wiosny !!!!!!Napiernicza to jest delikatnie powiedziane Odśnieżam po 3 razy dziennie I kurrrrr... nie zanosi się na koniec tego szajstwa NIECIERPIĘ ZIMY!!!!!!!!!!! Nie poznałam cię z tym awatarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.02.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nie poznałam cię z tym awatarem ale ładny jest co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.02.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nie poznałam cię z tym awatarem ale ładny jest co nie ? Cudny, czy to mamusia z przychówkiem?? bo jak tak wyglądam codziennie rano jak wybieramy sie do szkoły i przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.02.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nie poznałam cię z tym awatarem ale ładny jest co nie ? Cudny, czy to mamusia z przychówkiem?? bo jak tak wyglądam codziennie rano jak wybieramy sie do szkoły i przedszkola no to masz niezły hard z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.02.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nie poznałam cię z tym awatarem ale ładny jest co nie ? Cudny, czy to mamusia z przychówkiem?? bo jak tak wyglądam codziennie rano jak wybieramy sie do szkoły i przedszkola no to masz niezły hard z rana nooo kawa zbyteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.02.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nie poznałam cię z tym awatarem ale ładny jest co nie ? Cudny, czy to mamusia z przychówkiem?? bo jak tak wyglądam codziennie rano jak wybieramy sie do szkoły i przedszkola no to masz niezły hard z rana nooo kawa zbyteczna Ja tam chyba jednak wolę kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.02.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ja tam chyba jednak wolę kawkę no ba!!! ja też ale jak pierdylion razy powtarzasz: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!! to kawa może być później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.02.2009 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ja tam chyba jednak wolę kawkę no ba!!! ja też ale jak pierdylion razy powtarzasz: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!! to kawa może być później Mam nadzieję,że nigdy nie doświadczę ilości pierdylion przy trzecim wymiękam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ło malko jakie wysnanie siem ciesz ze 3 rasy daje ..łon rady hhehe dobrounoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.02.2009 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ło malko jakie wysnanie siem ciesz ze 3 rasy daje ..łon rady hhehe dobrounoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts