anjamen 08.07.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 niech szybko wraca do nas bo mi jej brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 08.07.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 A ja sobie pogadalam z malka. Bedzie w tym tygodniu. a powiedziałaś, że wszyscy Ją wołamy tu ? Jasne, jasne. Bidulka ma syndrom odstawienia. łomatko, niech Ją kto przytuli, kto biżyj ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ale Was wszystkich obgadalysmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 08.07.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ale Was wszystkich obgadalysmy. plociugi jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ale malka to normalnie jest najrozsadniejsza osoba z forum po tej stronie mapy. Malka, jak wrocisz, to pokazesz mezowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 08.07.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ale malka to normalnie jest najrozsadniejsza osoba z forum po tej stronie mapy. Malka, jak wrocisz, to pokazesz mezowi. Pokaże, pokaże , bo Ona rozsądna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.07.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 na chwilę wpadłam na globtrotarze ( co za kurewstwo ,częściej nie dzaiała niż działa ) Małgoś we własny rozsądek sama nie wierzę A serio, mam wszelkie objawy odstawienia trzęsą mi się ręce, oblewają mnie zimne poty, jestem nerwowa i hiperaktywna - no jak total nałogowiec odcięty od heroiny tęsknię za Wami - naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.07.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 a my za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 W dobrym momencie wpadlas, wlasnie o bateriach mowimy. Jesce bym sobie wziela taka taniutka Kludi umywalkowa - tez zenta, OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.07.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 tylko ja nie mam syndromu odstawienia upajam się netem pół dnia dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.07.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 W dobrym momencie wpadlas, wlasnie o bateriach mowimy. Jesce bym sobie wziela taka taniutka Kludi umywalkowa - tez zenta, OK? a możesz mi to na e mail wysłac ? z cenami katalogowymi (co bym wiedziała jaki zasobny portfelik zabrac ) a z numerem katalogowym jakby było to już bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 W dobrym momencie wpadlas, wlasnie o bateriach mowimy. Jesce bym sobie wziela taka taniutka Kludi umywalkowa - tez zenta, OK? a możesz mi to na e mail wysłac ? z cenami katalogowymi (co bym wiedziała jaki zasobny portfelik zabrac ) a z numerem katalogowym jakby było to już bajka No jasne slonce - mam wszystkie dane. Ale dlaczego Ty mnie masz kredytowac, co? Zrobie Ci jakis przelew albo wysle poczta albo cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.07.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 malka kiedy wrócisz na kabel? a tak w ogóle to coś nawyrabiała że ci go zabrali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.07.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 W dobrym momencie wpadlas, wlasnie o bateriach mowimy. Jesce bym sobie wziela taka taniutka Kludi umywalkowa - tez zenta, OK? a możesz mi to na e mail wysłac ? z cenami katalogowymi (co bym wiedziała jaki zasobny portfelik zabrac ) a z numerem katalogowym jakby było to już bajka No jasne slonce - mam wszystkie dane. Ale dlaczego Ty mnie masz kredytowac, co? Zrobie Ci jakis przelew albo wysle poczta albo cos... przelew chyba do wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.07.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 malka kiedy wrócisz na kabel? a tak w ogóle to coś nawyrabiała że ci go zabrali? no ja myślę, że najpóźniej w piątek - oby z telefonu tylko czytac Was mogłam i to z lupą, a toto bezprzewodowe, to mnie do rozstroju nerwowego doprowadza Rachunku nie zapłaciłam to przyszło takich dwóch i zabrali (ci od księżyca to byli chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Poszlo Ty przelewie wannowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.07.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 malgos, opłaciłaś malce neta? nareszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.07.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 A wiecie, że ja jeszcze tych cholernych drzwi nie kupiłam potrzebuję gładkie ciepłe drzwi, ale albo są ciepłe i wyglądają jak wieko od trumny, albo są gładkie z 2 cm ociepleniem przepraszam...znalazłam jedne gładkie, proste bez "luksferów" i cieplutkie....kosztowały jesyna 5,5 k netto i mogłabym je miec końcem sierpnia no masakra jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Taaaaaaaa, wyslalam kase golebiem pocztowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.07.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Maaaalkaaaaa!Cię zobaczyć (wirtualnie) - bezcenne. A panów ponurych trzeba było poszczuć. Co się będą po cudzych kabelkach pętać Ja kcem do domu. A tu jeszcze chwila w robocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts