malka 08.07.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Taaaaaaaa, wyslalam kase golebiem pocztowym. to przerąbane pewnie takie co to straszw w nocy przechwyci po drodze na rosołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.07.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ja nawet nie chciałam ciepłych. byleby były zewnętrzne gładkie i bez przyklejonej folii drewnopodobnej. nie znalazłam. normalnie nie znalazłam. i mam jakieś takie badziewie że wygląda jakby były tymczasowe budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Taaaaaaaa, wyslalam kase golebiem pocztowym. to przerąbane pewnie takie co to straszw w nocy przechwyci po drodze na rosołek A, bo Ty nie wiesz, ze jestesmy na niego z Anja obrazone. Zmieniamy taktyke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.07.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Baranki Ty moje chocby dla takich słów warto się męczyc z tym bezprzewodowym g...em Małgoś, to znaczy koniec słodenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.07.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ja nawet nie chciałam ciepłych. byleby były zewnętrzne gładkie i bez przyklejonej folii drewnopodobnej. nie znalazłam. normalnie nie znalazłam. i mam jakieś takie badziewie że wygląda jakby były tymczasowe budowlane. idę oblukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Taaaaaaaaa, koniec prezencikow, smskow, mailikow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.07.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 malka chyba się nie pochwaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.07.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 malka chyba się nie pochwaliłam znalazłam ...no właśnie , te tłoczenia mnie zabijają estetycznie chyba wolę już stalowe w okleinie...tylko dlaczego 95% to złoty dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.07.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Taaaaaaaaa, koniec prezencikow, smskow, mailikow... wredne małpy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Taaaaaaaaa, koniec prezencikow, smskow, mailikow... wredne małpy.... Sam se nagrabil, ignoruje nas. Jakies wymijajace odpowiedzi daje. Od dzisiaj oficjalnie sie traktujemy, chyba, ze cos sie zmieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.07.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Taaaaaaaaa, koniec prezencikow, smskow, mailikow... wredne małpy.... Sam se nagrabil, ignoruje nas. Jakies wymijajace odpowiedzi daje. Od dzisiaj oficjalnie sie traktujemy, chyba, ze cos sie zmieni... Bedzie Panie Dchu .... ale jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Taaaaaaaaa, koniec prezencikow, smskow, mailikow... wredne małpy.... Sam se nagrabil, ignoruje nas. Jakies wymijajace odpowiedzi daje. Od dzisiaj oficjalnie sie traktujemy, chyba, ze cos sie zmieni... Bedzie Panie Dchu .... ale jaja Po nazwisku bedzie. Albo Panie Dyrektorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.07.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 łooooo to ostro tak dziecię brutalnie od cyca odstawic moja cierpliwośc do tego rwącego neta się wyczerpuje albo nerwówki zaraz dostanę, albo toto wyłączę cholerne g. jakbym nagle zniknęła, to albo on mnie wykończył, albo ja jaego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Pierdyknij nim o sciane. Ostatnio robilam sobie test na facebooku - jak dobrze znasz sie na komputerach i na kazde pytanie byla mozliwa odpowiedz - rozwalam to goowno o sciane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 09.07.2009 03:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Nooo taaaak , mogłem się tego spodziewać , że tu znowu w środku nocy będziecie buszować . Ale teraz już słoneczko (na razie , go nie widać) wstało , to wszyscy ludzie pracujący miast i wsi też . Dzień dobry http://static.playmobile.pl/blog/50918/250248.4.jpg miłego dnia wszystkim życzę p.s. bo ja swojego wczorajszego , zdecydowanie do takich nie zalicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.07.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dżizas, fenix, ty masz zupełnie przesunięty timing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 09.07.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Śmiem twierdzić że to ją jezdem normalny . Kiedy ranne wstała zorze , wstań i ty ... do pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 No wlasnie dlatego ja niewierzaca jestem. Te ranne zorze mi nie pasuja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Też nie lubię tego co ranne (poranne), czy to znaczy,że też nienormalna jestem Mam neta, prawdziwego...takiego co to nie przerywa (och jak ja nie lubie jak przerywa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Noooo, przerywany to straszna lipa, dlatego trzeba sie samej zabezpieczac. Przed przerwami w necie oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts